Бомба: Аутуори напуска Лудогорец, след мача с Левски

Антони Здравков ще поеме футболните ни шампиони
Обновена: 9 окт 2018 19:03 | 9 окт 2018 16:07, Красимир Ангелов
27
Бомба: Аутуори напуска Лудогорец, след мача с Левски
Снимка: Булфото

Ръководството на Лудогорец взе решение да удовлетвори молбата на старши треньора Пауло Аутори договорът му с клуба да бъде прекратен по взаимно съгласие. Мотивите на бразилския специалист са лични, съобщи официалната страница на шампионите.

Съгласно уговорката Аутори ще води отбора в мача срещу Левски на 20 октомври, след което ще си замине от България.

Начело на българския шампион ще застане Антони Здравков, досегашен помощник на бразилеца и треньор на Младежкия национален отбор. Той ще дебютира като старши треньор в мача с кипърския АЕК Ларнака.

Новината за напускането на Аутори беше съобщена днес на футболистите, които се готвят за мача с Левски на тренировъчния комплекс на клуба.

Във вчерашната колумбийска преса се появиха доста информации за интерес от страна на местния гранд Атлетико Насионал към опитния бразилски специалист, а няколко часа по-късно беше обявена и официалната раздяла между него и шампионите.

Освен с бразилеца, Лудогорец се разделя и с дългогодишният спортен директор на клуба Методи Томанов. Той беше освободен от поста с решение на Управителния съвет на клуба.

Очаква се в близките дни ръководството на Лудогорец да направи структурни и организационни промени и да обяви кой ще заеме овакантената позиция.

Управителният съвет на клуба благодари на Томанов за всеотдайната работа през годините. Той е с основна заслуга за селекцията в Лудогорец от средата на 2011 година и има съществен принос за успехите на клуба в българското първенство и на европейската сцена.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
ГОЛЯМА ХАПКА БЕШЕ ! преди 5 години
БЕШЕ ПРОСТО ГОЛЯМА ХАПКА ЗА ОТБОР КАТО ЛУДОГОРЕЦ, КАКТО И ЗА ГРАД КАТО РАЗГРАД !ВИЖТЕ МУ БИОГРАФИЯТА САМО... !НО, ЕВАЛА НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА ГРАДИ ПО ЗАПАДЕН ОБРАЗЕЦ !!!БРАВО, Г-Н ДОМУСЧИЕВ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА ДА ВДИГАТЕ НИВОТО НА ПЪРВЕНСТВОТО НИ !!!АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ !!! БЪЛГАРСКИ ДЕЦКИ ШКОЛИ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ ПО МЕТОДА НА БАРСЕЛОНА !!!ТЕХНИКАТА Е В КРЪВТА НИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ НАШИ СЪСЕДИ !СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИМАМЕ ЕДИН МНОГО СИЛЕН НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !СЪЮЗ !
23
0
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Крайно време беше.След 200-тината мейла който изпратих през последните 2 месеца през сайта на Лудогорец най-накрая това нелепо недоразумение се маха от отбора! Лудогорец на ментето Рибейро и Лудогорец на Алтори ,ако можеха да се срещнат в двубой със сигурност щяхме да гледаме разочароващо рими!
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Poduene rules!
21
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Бах мааму, що народ напусна Лудогорец в последните три-четири месеца: Херо, треньора на вратарите, треньора на ДЮШ, спортния директор , сега и Аутори провлачи крак Да се замисли Кирето защо става така. Нещо като работи не се пипа. Защо трябваше да се маха чичо Гошо? Тази година няма да излезе Лудогорец от тази лесна група в ЛЕ. Лудогорец пропада, да видим къде ще е дъното. Левски и ЦСКА вече са във възход, тяхното дъно е история. Силите са изравнени.
20
1
 
7
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
До Анонимен 9Точно пък Ив.П*тьов и Херо нямат никакъв принос. Разбра се, че без бай Гоши не става работата. Домуса трябва да му направи златна статуя в Разград.
19
0
 
10
 
! Отговори
Киро преди 5 години
Чичо Гошо, ти баща, ти майка!
18
4
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Дделиормана играе с леверкузенА ЦСКАЛовеч и уефски де са?---значи като ви се падне на жребия ..може и с Манчестър Юнайтед, Барселона и прочие да играете. Зар. П.П. а като играхте кво точно направихрте? Тва е все едно да се хваля че съм ходил на екскурзия у Амстердам. Мда. Хубаво беше. И ? Ми ..върнах се.
17
9
 
8
 
! Отговори
българин преди 5 години
В живота няма само хубаво,и само лошо.Края Ви дойде,измислен отбор,купени титли.Но гелосания до 1 год. ще дава обяснения за стотиците милиони евра,закопани в тези измишльотковци.Харчеше парите на хората,под формата на кредити от банки.Нещо като "Ботев" Пловдив,но в пъти повече.Идва време да дава обяснения като мустакатия Цв.Василев.Иначе привържениците на отбора са 132 човека.Повече няма.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До аз-ътДделиормана играе с леверкузенА ЦСКАЛовеч и уефски де са?
15
0
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Бате Гошо Дерменджиев, май, май... пак ще кацне на Домус арена---този е за лудница ако се прибере. Колко пъти го гонеха, колко пъти го унижаваха. Да си гледа живота и и да им гледа сеира. Или този път да им напише една клауза за разтрогване от 1 М евро, че Гела га го изгони пак, поне да се пенсионира.
14
3
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
трудно се баца с банда разглезени ***. Като сложим и Гелчето отгоре... Много си поверваха от Делиормана
13
0
 
18
 
! Отговори
Az преди 5 години
Важно е завода за бонбонки да работи на гелосания !!!
12
0
 
3
 
! Отговори
до 64 преди 5 години
Къде се продават законно заглушители за СОТ и аларми --в нощния магазин може би ????
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тренера като си тръгва да вземе със себе си двете вратарчета, Дяков и Вандерсон!
10
5
 
17
 
! Отговори
ники преди 5 години
Залезът на Делиюрманъ
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хайде сега да видим възродените подуенци, ще играят с отбор дефакто без треньор
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клубът е пълен провал като управление. Никакви стратегическа мисъл или визия за отбора и неговата подготовка и развитие. Всяка година правят безмислена треньорска рокада в началото на сезона, след което се провалят в ШЛ и разчитат на хората изградили отбора или добри специалисти да спасяват положението. Успехите на този клуб са свързани с имената на Петев, Дерменжиев и Херо (донякъде)
7
0
 
10
 
! Отговори
,,Арда,, Кж преди 5 години
Догодина ние със Стойчо ще влезем на ваше място !
6
0
 
13
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 5 години
Аз познах, не повече от 6 месеца, ще бъда в отбора..
5
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сухия ще им покаже как се води отбор! Ако го оставят да си изкара сезона Лудогорбахче ще са най-много четвърти!