Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория

Проверяват се хора, склонни към такива престъпления
225
Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория
Снимка: Reuters

Полицията проверява украинец с румънски паспорт за евентуална съпричастност към убийството на 30-годишната Виктория Маринова от Русе, коментира за БТА директорът на областната дирекция на МВР в крайдунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

Още по темата

Той обясни, че продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените действия за откриването на убиеца, а с въпросния мъж се беседва.

По думите на Атанасов се проверяват хора, склонни към извършването на такива престъпления.

Тялото на Виктория Маринова, административен директор на TVN и водеща на предаване, беше открито в ранния следобед на 6 октомври в обрасла с растителност зона край брега на Дунав.

На няколко метра от него бяха намерени и вещи на жертвата.

Сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната Виктория Маринова, беше подаден в събота в 14:18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото ѝ беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.

Виктория Маринова е била жестоко пребита и изнасилена, а след това е била задушена.

На мястото е имало много ДНК, което според разследващите говори, че престъплението не е било извършено от опитен убиец.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.Нищи се и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист. Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

Според главния прокурор Сотир Цацаров действията на престъпника, посегнал на жената, са изключително брутални и жестоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последно какъв е - румънец или украинец.
140
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самото споменаване на фирмата и припомнянето, че с нея е свързвано и името на шефа на Лукойл България Валентин Златев, върши някому работа. Връзката изглежда индиректна, но внушенията са налице. Както стана известно от главния прокурор Сотир Цацаров, прокуратурата е запорирала превод за 14 милиона. Преди време в столичния кв. Бояна пред луксозно заведение бе подпалено бронираното Ауди на бизнесмена Владимир Владимиров-Житенски. Той е един от босовете в Дж Пи Груп и от приятелския кръг на Валентин Златев. Тогава полицията не разкри извършителите. Запознати пък смятат, че случаят
139
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Украйна само руснаци правят убийства на украински журналисти. Много са добри в това нещо. За това смятам че и в случая с Виктория Маринова убиеца е руснак поне на 80%, а поръчитела е руснак на 100%.
138
4
 
20
 
! Отговори
Една българка преди 5 години
Лъжа и измама Народа български пробуди се Б Борисов е издигнат от подземния свят Има връзка с уубиселото Иззринете го от властта Той е нашият геноцид'''''''''''
137
11
 
0
 
! Отговори
... преди 5 години
Как ще го намерят този вмирисан ром, като вероятно се крие в други някои храсталаци. Не е като убиеца да има мотив и да е от обкръжението на жертвата. Само случайно може да го хванат или с обучени кучета.
136
11
 
9
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Няма ли конспирация, не е интересно за българския ***. Трябва да има замесени във властта, че да е доволен. Простичко му се вижда да е някоя откачалка...
135
4
 
10
 
! Отговори
Къде е заровено куч. преди 5 години
"Къде е заровено кучето"? Някой ще каже в близката психиатрична клиника. Аз ще кажа, че не там, а някъде където се крадат евро фондове, хващам бас!
134
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украинците са новата вълна работници в ЕС, будьонче. И са доста по-добри от руснаците, например.
133
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 139Повече от година украинците имат безвизов режим с ЕС, за разлика от убийците руснаци любители на катедрали на които на всякъде им искат визи за Европа.
132
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как точно я е убил "Тиквата", разкажи ни?
131
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре ще има беседа с руснак с паспорт на ДНР или ЛНР.
130
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова лекарите шефова на болници са милионери и карат поршета а хората са оставяни умират в болниците защото нямат пари да си доплатят на лекарите.
129
2
 
10
 
! Отговори
БГ ПОЛЮЦИЯ преди 5 години
Не знам, дали останал баламурник, който да вярва в БГ правосъдие и полЮция..БГ народ не вярва на ЦИЦАров, *** гнусна!България иска ЕВРОПА да разследва!!!!!!
128
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ ЗАПИТВА КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА УБИЙСТВО? СПОРЕД МЕН *** И ШУМКАРИТЕ -МНОГО Е ВЕРОЯТНО ТЕ ДА СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ
127
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова с цъфнали и вързали с народната медицина и *** като мухи.
126
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам такива граждани да почнат да карат влакове и самолети, както и да стават шофьори в градския транспорт.Идват една сутрин едни такива граждани и заявяват, че понеже нещо се прикрива в депото на рейсовете днес те ще карат автобуса.
125
15
 
10
 
! Отговори
Тръмп преди 5 години
Най опасни са АНОНИМНИТЕ червени ***.
124
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, тези граждани до един са завършили криминалистика и са много компетентни. Как може да не ги допуснат на местопрестъплението? Досега да са хванали убиеца.
123
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мери"до сега не съм видяла жена да си разголи дупето никъде."Няма ли при вас телевизия, не гледаш ли? Да не живееш на село при кокошките? Разходи се в някой град и виж рекламите, постерите, плакатите. Купи си телевизор.
122
5
 
10
 
! Отговори
До Питанка преди 5 години
Щом граждани ще правят вече огледи вместо криминалистите -то може да се очаква от утре и граждани да започнат да оперират в операционната -щото нямат вяра на хирурга!? Айде всяка жаба да си знае гьола!