Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория

Проверяват се хора, склонни към такива престъпления
225
Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория
Снимка: Reuters

Полицията проверява украинец с румънски паспорт за евентуална съпричастност към убийството на 30-годишната Виктория Маринова от Русе, коментира за БТА директорът на областната дирекция на МВР в крайдунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

Още по темата

Той обясни, че продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените действия за откриването на убиеца, а с въпросния мъж се беседва.

По думите на Атанасов се проверяват хора, склонни към извършването на такива престъпления.

Тялото на Виктория Маринова, административен директор на TVN и водеща на предаване, беше открито в ранния следобед на 6 октомври в обрасла с растителност зона край брега на Дунав.

На няколко метра от него бяха намерени и вещи на жертвата.

Сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната Виктория Маринова, беше подаден в събота в 14:18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото ѝ беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.

Виктория Маринова е била жестоко пребита и изнасилена, а след това е била задушена.

На мястото е имало много ДНК, което според разследващите говори, че престъплението не е било извършено от опитен убиец.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.Нищи се и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист. Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

Според главния прокурор Сотир Цацаров действията на престъпника, посегнал на жената, са изключително брутални и жестоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
5
 
3
 
! Отговори
T преди 5 години
До мериМарш да почетеш малко за разликата в структурата на мъжкия и женския мозък. После за различните хормони.Гледай си там продажбата на банички, обувки ли, парцалки ли, на каквото си там "продавач-консултант" и не се мъчи да разсъждаваш над теми, които са много над нивото ти.
120
4
 
8
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Кой пак ми с ра в гащите ?
119
2
 
12
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Най-много евреи са избили, през ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, германците и украинците.ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ!
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да попитам по какво се разпознава кой е склонен да извърши такова ужасяващо престъпление??? Нима се разхождат с табелки на чело или се кара по метода проба, грешка та белким се получи нещо.
117
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украинец! Ама то има ли още такава държава Украйна бе?
116
9
 
9
 
! Отговори
мери преди 5 години
Абе луди с извадени фалоси има във всяка градинка . аз поне съм виждала много Какво има да се чудите.Въпроса е че нямат възможност да ги открият.И не мога да разбера защо са все мъже тия *** . до сега не съм видяла жена да си разголи дупето никъде.Ха на това отговорете
115
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 122Ти много не се обаждай да не излезе накрая колега но полковник Чепига и доктор Мишкин.
114
4
 
16
 
! Отговори
Питанката преди 5 години
Според медиите,днес граждани от Русе не вярващи на професионализма на полицията са искали да направят щатен оглед на района, където е станало убийството. Те са поискали след като криминалистите са свършили огледа да претърсят терена. Чудното е питам, ЗАЩО са били възпрепятствани и не допуснати при положение, че вечерта е махната блокадата и хората са можели да преминават. Питам, прикрива ли се нещо или някой, който е имал,, зъб"на жената?
113
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тои трябва да е напълно луд ако е убил момичето да чака дали могат да го хванат според мен раследващтите са в задънена улица в момента и пускат по някоя димка наречена кьорфишек за мене негодника отдавна е духнал от България
112
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек има три гражданства и три паспорта и лични карти- украинско, молдовско и румънско по твърди данни.------------------Че, той готов наемен убиец, бе!Остава да е бил участник в някой от назиолистическите украински батальони "Азов" или "Десен сектор" в АТО в източна Украина!
111
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията проверявала всички които са били склонни на такова нещо. А бойко проверен ли е, че освен да е склонен има и мотив? А както е захапал кокала, ще му го изтръгнат барабар с кътниците и половината челюст.
110
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кому е изгодно убийството ѝ?От там се тръгне,но няма желание.БСП да се връщаааааааааа!Или всички да си ходят!
109
1
 
15
 
! Отговори
Бъди готов преди 5 години
Да бъдат готови всички, които в часа на убийството са били в района покриван от клетките на мобилните оператори! Полицаите ще извършат колосални проверки и накрая ще бъде заловен извършителя, АКО е дилетант в това което е направил, ако е професионал, може просто да не е носил телефон. Въпреки това полицията се труди, безспорно полагат много труд! Жалкото е, че добрите полицаи преминаха в другия лагер, а днешните нямат опит и технически средства!
108
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерете тази ompenka, която го е извършила, бе! Не останаха ли сърцати и умни мъже и жени в Криминална, които поне да въздадат частица справедливост на близките!!!! Територия е това, а не държава:(
107
6
 
14
 
! Отговори
илиева преди 5 години
Пълни смешки, за заблуда на публиката, полицията не само не търси убиеца, но и го прикрива, над него има чадър и това се доказва с факта, че за него е съобщено чак на следващия ден, за да имат време да скалъпят фалшива версия за престъплението и да унищожат следите, но понеже дори и в това са мърлячи, не смеят да ви пуснат друг да търси , току виж са забравили да скрият нещо. Убийството е политическо с цел сплашване, не че самата Виктория е казала кой знае колко, но нека другите да си знаят!!!
106
3
 
13
 
! Отговори
чукча преди 5 години
За сега бившите шофьори на Тато и Мето са в задънена улица.Спешно им трябва жертва!
105
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 години
Ако и в Русе не могат да намерят убиеца... не е толкова голям града! ако трябва, да проверяват днк-то на всички мъже над 18 до 50 години, но да го хванат!
104
7
 
10
 
! Отговори
Пепел от рози преди 5 години
Защо хулите руснаците не разбирам?!Може пък да е американец-тези,на които управници пък и БГ народ са се надупили.Там,където убийства и престъпност са нещо нормално и които са наш пример и си умираме да живеем като тях и да им подражаваме...Супер!Ами да продължаваме по европейски американски стандарт-ниищо добро не ни чака-само нищета и...убейства без извършител или фалшиф такъв,само да си изтрием задниците...
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек има три гражданства и три паспорта и лични карти- украинско, молдовско и румънско по твърди данни.
102
3
 
17
 
! Отговори
niki преди 5 години
Какво значи много днк на мястото. Да не се е изходил по голяма нужда убиецът? А може би нашите некадърни полицаи, които имат доста прилика с мутрите от едно време друго не можаха да измислят?