Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория

Проверяват се хора, склонни към такива престъпления
225
Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория
Снимка: Reuters

Полицията проверява украинец с румънски паспорт за евентуална съпричастност към убийството на 30-годишната Виктория Маринова от Русе, коментира за БТА директорът на областната дирекция на МВР в крайдунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

Още по темата

Той обясни, че продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените действия за откриването на убиеца, а с въпросния мъж се беседва.

По думите на Атанасов се проверяват хора, склонни към извършването на такива престъпления.

Тялото на Виктория Маринова, административен директор на TVN и водеща на предаване, беше открито в ранния следобед на 6 октомври в обрасла с растителност зона край брега на Дунав.

На няколко метра от него бяха намерени и вещи на жертвата.

Сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната Виктория Маринова, беше подаден в събота в 14:18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото ѝ беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.

Виктория Маринова е била жестоко пребита и изнасилена, а след това е била задушена.

На мястото е имало много ДНК, което според разследващите говори, че престъплението не е било извършено от опитен убиец.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.Нищи се и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист. Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

Според главния прокурор Сотир Цацаров действията на престъпника, посегнал на жената, са изключително брутални и жестоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
1
 
! Отговори
от сиднеиAaвстралия преди 5 години
Има пробив в случая! Защото разследващите се насочиха към най добрите експерти на ДНК, това са драЗкачите на тоя пробит сайт и моодерастъ, които всеки ден поемат ДНК по всички дуБки професионално и им правят букаке!Поздрави от Cидни Aвcтралияя
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам!!! Ако властта иска да повярваме да приемат предложената от външни експерти помощ! И да не изгарят тялото, докато не се потвърдят констатациите на патолога! Не вярвам и ме е яд на гилдията, че се остави да я укротят и вместо да търси истината, пали свещи по площадите! Let it be!!!
179
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Публикувано във факти.бг: Както писаха други източници,заподозрян е *** избягал през Дунав-мост в Румъния и оттам в Централна Европа.В дома му били намерени вещи на убитата. Какво пречи новия министър на МВР,подкрепен от Борисов да прати професионалисти на лов за тсиганина в Европа докато ни го доведат в БГ,както правеше Израел спрямо укрилите се нацисти. Обявете банкова сметка,аз веднага внасям 300 лв в подкрепа на "ловната дружинка". АКО ЖЕРТВА БЕШЕ ДЪЩЕРЯТА НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОРИСОВ,ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ БЕЗНАКАЗАНО ЗАПОДОЗРЕНИЯ ***???
178
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Публикувано във факти.бг: Както писаха други източници,заподозрян е ***(ин избягал през Дунав-мост в Румъния и оттам в Централна Европа.В дома му били намерени вещи на убитата. Какво пречи новия министър на МВР,подкрепен от Борисов да прати професионалисти на лов за ***(ина в Европа докато ни го доведат в БГ,както правеше Израел спрямо укрилите се нацисти. Обявете банкова сметка,аз веднага внасям 300 лв в подкрепа на "ловната дружинка". АКО ЖЕРТВА БЕШЕ ДЪЩЕРЯТА НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОРИСОВ,ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ БЕЗНАКАЗАНО ЗАПОДОЗРЕНИЯ ***(ИН???
177
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нали има ДНК. Каква беседа.
176
0
 
17
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Нищо няма да разкрият! Разследването зацикли и сега се чудят на кого да му го нахендрят. Почнаха вече оправдания че тялото било намерено чак след половин ден, дрън дрън йерина. Тиквата се тупуркаше у гърдите че много ДНК имало голям берекет се очаквал от заловени и заподозрени хахахаха Ами поне да извикат колегите си от западна европа за да видят как се прави разследване! Какво чакат!? То вече целия свят ги видя и гледа че са с две леви хилави руки пъйнати де слънчо не огрява!!!
175
1
 
2
 
! Отговори
Селчо преди 5 години
М да и Цв. Василев е в Сърбия !
174
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали не преговарят ?
173
0
 
7
 
! Отговори
Игнацио Лойола преди 5 години
Ако беседата не е ,, СРЕДНОВЕКОВНА,, нищо няма да излезе..
172
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия трябва да платят на човека ,че са го прибрали сега само щото са си казали я да приберем тоя
171
0
 
8
 
! Отговори
До 171 преди 5 години
А когато т нар цар беше премиер кой беше главен секретар ти ли
170
3
 
22
 
! Отговори
Основната причина преди 5 години
Пореден трагичен случай, произтичащ от една фундаментална причина - недоверие на народа в държавните институции: в МВР, в правораздаването, в парламентарно преставените партии, в медиите, които очевидно са в ръцете на гибелно за него престъпно и корумпиращо задкулисие ! Ето защо България се обезлюдчва и е обречена на наизбежно стопяване !
169
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
още експерти по ДНК се появяват :)
168
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога за 2 дена го намериха, кога ДНК събраха, кога го анализираха, сега да не вземе тоя за по-удобно и да вземе да се обеси в ареста да спести всичките тия мероприятия с обвинения, дела и т.н. Да излезе оня с челото един пръст широко да обади за лицето...
167
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мястото е имало много ДНК,което предполагаемо имат в предвид,че е от едно или от няколко лица нападнали журналистката,а опитни или не на беседи ли ще уточняват.
166
2
 
7
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Ние не сме виновни! Жертви сме на външни обстоятелства, системата, Светът ни убиват! Вината е извън нас - виновни са системата, обстоятелствата и Светът! Вината не е в нас!
165
6
 
19
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Драги читатели, системата ни УБИва. Държавата ни убива. Управниците ни убиват. Малко по малко. Дали по магистралите, дали по болниците, дали чрез подобни поръчкови убийства. Ровиш ли -- губиш! Изпродадоха ни земята, застроиха по парковете ни, морето ни, т.н. Токът, газта, храната, всичко поскъпва, а пенсиите и заплатите -- НЕ. Живеем в Европа. Отидете на Запад и вижте как хората плащат сумати и по-малко от нас. А накрая ние самите заплащаме с живота си. България. Срам ме е. По дяволите.
164
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА младите опростачени евроатлантици вече дори и български не знаят.
163
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми е ясно беседата на какъв език се води. На румънски, украински или руски. От нашите ръбове само по-старите дето са специализирали в КГБ поназнайват по някоя руска дума.
162
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАко не бяха руските туристи да си инвестират парите в умрялата българска икономика много българи щяха да гладуват.