Застреляха 18-годишен в гора край Монтана

Младежът събирал дърва заедно с дядо си
Обновена: 9 окт 2018 15:39 | 9 окт 2018 15:32,
192
Застреляха 18-годишен в гора край Монтана
Снимка: Архив, Булфото

Младеж от ромската махала на Монтана "Огоста" е бил убит днес в гориста местност край областния град.

Районът е отцепен от полиция, криминалисти извършват оглед на мястото на престъплението и издирват стрелеца.

По първоначални данни убийството е станало около час след обед в гората край старо летище в местността "Пъстренеца", пише "Труд"

18-годишното момче заедно с дядо си събирало дърва за огрев, когато внезапно било застреляно.

След сигнал на мястото пристигнали служители на МВР и медици, но момчето вече било мъртво.

Според запознати гората, в която е извършено убийството, е частна собственост.

Полицията издирва собственика на парцела и търси в околността свидетели на престъплението.

Шефът на Районното управление на полицията в Монтана Бисер Йончев потвърди убийството, но отказа подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Монтанагоразастрелян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
0
 
! Отговори
Д80 преди 5 години
До Пламен В с. Завой не знам какво се е случило. Сигурно крадци са били нападнали и убили беззащитен човек. Но за убитото момче от Монтана в статията не пише дали е бил крадец и дали е имал предишни криминални прояви. Но за убиецът му в др. статии пише, че преди е бил осъждан за наркотици. Така, че той също е престъпник с криминални прояви. И освен това момчето не се е опитало да нападне стрелеца, за да има право той да стреля. Така, че убийството не е било извършено при самозащита.
144
0
 
3
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
В село Завой преди дни две *** убиха човек на 62 години. Доживотен затвор за тези ***. Щом могат да убият човек, значи могат да бъдат в затвора доживот!!! Те нямат право да живеят сред нас. А който ги съжалява да им носи бисквити в затвора. Това което е направил този човек, убивайки крадеца се нарича респектиране. Ако действаме твърдо, отдавна щях да спрат *** терористични акции. Пребиват пенсионери за 20 лв. или за 5 лв. ***...
143
4
 
1
 
! Отговори
хин преди 5 години
Момчето не е застрашавало живота на убиеца, за да може да го убива.Какво като момчето е било от ромски произход.Това не го прави по-малко човек.И този *** като го е убил да не би да е нещо повече от него. Да не би да е постигнал нещо с това, че го е убил.Аз никога няма да застана на страната на убиеца, защото за мен той е УБИЕЦ, какъвто и човек да е убил, след като не го е убил при самозащита.Аз мразя вс. убийци, независимо дали са убили българи или роми. Убийците си са убийци и са за затвора
142
2
 
5
 
! Отговори
Ценко Чоков преди 5 години
А що не и дъртио "берач" ? Него кога? Докога половинчати работи у таз България?
141
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако разрешат кои влезе в имота ти да го застреляш колко врагове ша излова и ша ги пусна в имота на някои с патлак
140
2
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Какви съчки,бе!!!Я отидете в Западен парк ,да видите,че от това ,,събиране на съчки,, е изсечена почти цялата гора !!!Съчки...Пфуууу...
139
1
 
13
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
внезапно два шамара с крак в гръбначния кош. представям си ако беше застрелян постепенно. читалищна работа
138
5
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
В началото на гората със сигурност е пишело: Частна гора, събирането на съчки забранено, стрелям! Ама или не могат да четат, или не желаят да спазват предупреждението. Стрелецът със сигурност не е искал да убива, а да ги сплаши.
137
22
 
9
 
! Отговори
Дали не е преди 5 години
ЛОВЕЦ? Тези ловци големи поразии правят, и ако не ги открият- се спотайват! Да ги ЗАБРАНЯТ тези убийци! Какво удоволствие- да убиваш, а "ПО ГРЕШКА"- и хора??!!?????
136
4
 
43
 
! Отговори
Хе Хе преди 5 години
Истинското заглавия е гръмнаха мръсен КАДЕЦ с брадва при самоотбрана.
135
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе събирането на съчки може и да не е забранено, но в частен имот вероятно ти трябва разрешение от собственика. Защото ако не ми трябва аз да дойда у вас да си направя съчки от мебелите и да си ги "събера"...
134
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събирането на съчки и паднала суха маса не е забранено,това не е сечене.Според мен мотива за убийството е друг и пак ни пращат за канарчета в грешна посока.
133
1
 
31
 
! Отговори
горски стражар преди 5 години
Е така ако бяха гръмнали концесионера в Банско че окраде и изсече 70 хектара вековни мури и се настани без да плаща върху тях в Национален парк Пирин ще повярвам че има справедливост в България
132
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По нашия край е същото! Сече се като за световно от цаганте! Ама наистина, а ако видите как се,, осъкатяват" дърветата, направо ще ревнете! Бай Кангал не се навежда да резне дървото до корен, той си е прав и додето стигне! Жалка гледка, осъкаъени дървета, задоволени мангета!
131
5
 
27
 
! Отговори
Да го наградят преди 5 години
Да наградят българина гръмнал тъмния субект, а полицая пуснал,, контролен"в мегана да се назначи за вътрешен министър!
130
3
 
36
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 5 години
Съчки е брал рома, ама с тривон на чужда земя и е попаднал на собственика, който му е напълно ясно каква реакция ще има полицията на неговия сигнал и просто е пуснал един сигнален в ромската тиква от отчаяност.
129
3
 
39
 
! Отговори
Българите поумняхме преди 5 години
Най накрая разбрахме, че държавата в частност полицията не ни защитава! Знаете ли колко пъти е подаван сигнал за незаконна сеч в това село, никаква реакция от институциите! Накрая на потърпевшия му писва и решава да вземе нещата в свои ръце! БРАВО НА БЪЛГАРИНА, придобива смелоста да се защити!!
128
4
 
50
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Направили сте правописна грешка. Не е събирал дърва ми е крадял дърва от чужда земя. Във Америка като идеш да крадеш от чужда земя, собсвеника съвсем законно има право да те застреля.
127
6
 
12
 
! Отговори
до 35 преди 5 години
По тази логика, ако имаш кола, тъй като е произведена с ресурси от планетара земя и използва ресурси от същата земя за да се движи, то аз мога винаги да я ползвам, понеже имам нужда да се придвижа. С апартамента ти е същото... откъде си го купил, а той откъде на къде е завзел терена за строеж... Господ ли му го даде?!
126
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партизански години !Сега комунистите избиват партизаните.