Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия

Мъжът не е познавал жертвата си, открит е по ДНК
Обновена: 10 окт 2018 08:08 | 10 окт 2018 05:41, Елка Василева
328
Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. 

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на Нова тв задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕ много си ***!
166
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз нямам проблем с това :)))Значи си идеален за ГЕРБ :)
165
13
 
7
 
! Отговори
Он преди 5 години
Жертвата има мръснишко излъчване и предизвикателно поведение - не може да се отрече. С най-добри чувства го казвам. Светла й памет... Най-много съжалявам за детенцето останало без майка толкова малко. Трябва да има показно възмездие, но надали, както обикновено. Всичко просто ще попълни статистиката.
164
9
 
11
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
Предвид етноса значи извършителят е избирател на ГЕРБ. ГЕРБ да поеме политическата отговорност.
163
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 201Аз нямам проблем с това :)))
162
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конспираторите сега сън няма да спят...
161
2
 
5
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
Това обаче за форумните конспиратори няма как да е достатъчно, те си искат поръчковото убийство!---------------------------Абе, като си знаем в каква държава живеем...Като в притчата за овчарчето и вълците."За кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони!"
160
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не бях чувал дори за тази телевиция ТВН преди този случайВече цял свят знае за нея, не я мисли. А ти ще продължаваш да си никой.
159
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК да се самосезира бързо!
158
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не бях чувал дори за тази телевиция ТВН преди този случай ... какви разследвания какви 5 лева? Тази е била никой общо взето.
157
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да ги питам сега прависти, психиатри и правозащитници. И този е минал по линията "млад човек, да не го смачкаме, ще се поправи". Видяхме го и онзи дето вместо портфейл, извади пистолет. Щели да го изнасилят в затвора. Според Марковски. Още от живково време насилниците са закриляни. Дори на годежа на един такъв екземпляр тогава дойдиха родата на момиче от съседното село с брадви и колове. Решил "нашия" да си направи ергенско парти предната вечер. Дойче веле и БХК няма да ги питам 59отново.
156
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 191Тепеш не Цепеш...
155
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В наказателното право има тн посредствено извършителство. Някой може да направи и поръчково убийство ако насочи вякой лабилен и внушаем криминален престъпник към дадена жертва - например виж я тая където тича из парка, какъв престъпник си ако не е посегнеш и тн. Така че има известна вероятност и за поръчково престъпление. Проправителствените *** нали сами пишете че ВСИЧКИ го знаели като такъв престъпник. Значи и мофията го знае, зер колега им е. А за поръчкови убийства се търсят престъпници,
154
0
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Северин избягал на Север.На Юг митьо Очите го хванаха вече.
153
6
 
7
 
! Отговори
До 176 преди 5 години
Какви разследващи репортажи за кражби за милиони бе братчед? Ти знаеш ли, че тази телевизийка ТВН абсолютно никой не я гледа? Ти гледал ли си предавания на въпросната журналистка по въпростната телевизия? Въобще чувал ли си някога за тази телевизия и тази журналистка преди да се случи всичко това?
152
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 190Това не я прави разследващ журналист.
151
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказа се въпреки че чудните български цензурирани медии твърдят че не знаят кой е че турски ром с други думи римлянин правещ се на турчин.Имал моментни спонтанни прояви на агресия и бил познат с тях и преди.Но ако сега го пуснат както ще стане туковиж и населението прояви спонтанна проява на агресия и го нагласи както влашкия княз Влад Цепеш нагласи едни негови колеги набити живи на кол и оставени да се разложат така.
150
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 185, била е директор на каналът по който е излъчен епизодът, не просто водеща
149
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха сега да поканят европейците и американците да проверят наистина ли са го разкрили и наистина ли Иванчева е виновнаТова няма начин да стане, иначе би било много хубаво. Колко неща ще излязат наяве... Голямо късане на гущерови опашки ще падне :)
148
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извършителят е познат у нас с подобни прояви.---------------------------Значи и по-рано е убивал и изнасилвал.Знаело се е, ама не е в затвора..Защо ли?