Северин: Пиянствал, препил, причакал... Вики. После – гнусна гавра!

В ромската махала го знаят като пройдоха, баща му умрял в затвора
465
Северин: Пиянствал, препил, причакал... Вики. После – гнусна гавра!
Снимка: Facebook

Цяла нощ убиецът на Виктория Маринова пиянствал в къща в ромския квартал "Селеметя" и едва на сутринта поел към дома на леля си в квартал "Тракцията", който е близо до района на престъплението.

Това разказват жители на ромския квартал, които са видели сутринта в деня на убийството задържания в Германия ром Северин Красимиров, пише "Монитор".

Още по темата

Направило им впечатление, че 21-годишният мъж е съвсем неадекватен и се кара с компанията, с която пиянствал цяла нощ.

"Селеметя" и "Тракцията", който също е обитаван от роми, се намират в двата противоположни края на Русе.
С тези квартали е свързан животът на мъжа, изнасилил и убил 30-годишната красавица.

Северин или Селайдин, както го наричат жителите им, е роден в "Тракцията" и е живял там в детските си години с майка си и баща си. Съкварталците им знаят само прякора на майка му – Мътара. Баща му обаче умира от болест в затвора, където лежи заради кражби, и майката се мести в "Селеметя", като заживява с друг мъж.

Северин също е с тях. Къщата, която са обитавали допреди четири-пет години, е най-отдалечената в ромския квартал. Тя дори е извън квартала и до нея се стига по черен път, дълъг около 400-500 метра. На мястото цари голяма мизерия, а няколкото постройки там са сред камари от боклуци.

След като майката на Северин заминала да работи за Германия, той нямал постоянно място, което да се нарече негов дом. Живеел ту при леля си в "Тракцията", ту при майка си в Германия, ту някъде в "Селеметя", където казват била и баба му. Не е женен, но от една година се събрал с момиче на име Емел.

"Той докато беше с нея, ходеше и с други жени. Преди това е имал много други, но сестра ми го обичаше и не искаше да се махне от него", разказа пред "Монитор" сестрата на Емел – Ресмие.

И други жители на "Селеметя" потвърдиха, че Северин бил известен като любовчия и пройдоха.

Къщата в "Тракцията", в която се е прибрал след убийството 21-годишният мъж, е много мизерна. В нея живее една от лелите му, която не пожела да излезе и да разкаже пред репортери какво се е случило. Тя се препитавала, като ходела да рови в кофите за боклук.

С Емел той дошъл в съборетината няколко дни преди убийството, разказват комшии. Хората тук не искаха кварталът им да се свързва с жестокото престъпление и подканяха репортерите да отидат в "Селеметя" и там да питат за Северин.

"Не искаме да идвате тук, страхуваме се да не дойдат да се разправят с нас. Вървете в "Селеметя", там да ви кажат. Той е турчин, не е ром, ние ромите не сме такива", крещеше побеснял мъж от "Тракцията".

Все пак се разбра, че на 6 октомври – денят, в който бе открит трупът на Виктория, по някое време следобед Северин се върнал в къщата на леля си. Някои са забелязали, че има кръв по дрехите му, но смятали, че се е сбил, а и знаели, че преди тренирал бокс.

Полицията дошла в "Тракцията" още в неделя, което означава, че ден след убийството е попаднала на вярна следа. Северин обаче вече бил напуснал страната с личния си автомобил. Хора от квартала твърдят, че това е станало още в събота, а други – в неделя.

Полиция е имало в квартала и във вторник от сутринта до 20 часа вечерта, след което стана известно, че 21-годишният мъж е задържан в Германия.

Според източници на "Монитор" при претърсването в дома на лелята са открити мобилният телефон на Виктория и бижута, с които тя е била в деня на убийството. В къщата са открити и дрехи на Северин, с които той е бил по време на престъплението.

Мъжът се върнал, изкъпал се и не е показал, че нещо го тормози. Поне така е разказала приятелката му Емел на сестра си Ресмие. В понеделник двете излезли заедно и Емел споделила, че Северин е заминал за Германия и й се обадил от там в неделя вечерта.

"Искал е от Емел и тя да тръгне във вторник за Германия при него. Сестра ми нищо не е разбрала от поведението му. Поиска ми пари – 50 лева само, да тръгне и тя натам, тъй като й липсвал", казва Ресмие. Това не се случило, защото я привикали заедно с лелята в полицията за разпит. След като я пуснали, отишла да живее при майка си Айше.

Най-вероятно Северин не е замислил предварително нападението и под влияние на изпитото голямо количество алкохол е решил да си набележи жертва. Храстите край бетонната алея са добро прикритие и спокойно е можел да наблюдава от там кога да действа.

Хвърлил е око на красавицата, а и наблизо не е имало хора. Имало е жена под бетонната алея, но не точно при това място. В постройка наблизо са били и трима рибари, но те не са чули нито викове, нито нещо необичайно преди това им е направило впечатление.

Виктория е била със слушалки на ушите и нападението дошло изневиделица.Северин е нанесъл удар в лицето и е счупил носа й. Жената е завлечена в дере, от което трудно е можела да излезе дори без наранявания. Била е намерена легнала по гръб в унизителна поза.


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
0
 
3
 
! Отговори
фа преди 5 месеца
Северин се е напивал, буйствал, ходел е по жени. Той от рано е тръгнал по лошия път и е бил подвластен на пороците. Това са типични черти на доста хора от ромския етнос. И ето разпуснатият *** се е напил и е убил по мн. жесток начин журналистката Виктория Маринова, една жена, която си е ходела по пътя. Баща му е бил същия престъпник, щом е умрял в затвора. Каквито са родителите, такива са и децата им. Дано да му дадат най-тежката присъда-доживотна, въпреки че заслужава смъртна.
359
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
прави се тест в немска лаборатория и се сравнява с българския анализ. *работят с едни и същи програми, има си сравнителен алгоритъм, пращат се криптирани данни по интернет и така" Ами ако беше избягал в Доминикана или Австралия и от там ли да си разкарват кръв и коса по самолетите, да я изследват в Русе, щото е световноизвестна лаборатория, с най-добрите специалисти и другите това не го могат. А ДНК има и в къщата му в Русе, за сравнение.
358
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
довършвам и на бутилка водка съм го правел на 22. Сега не съм пробвал, не бия вече. Ако вземеш стимулант, не е проблем да караш след това .... баща ми със Салженор, който го има във всяка аптека и струва около 13 лева без рецепта, кара 4800 км без почивка, а е на 65 години. Тираджията му заряза камиона в Португалия и се наложи сам да си го прибира.

"Как стигнала ДНК пробата и кръвната до Русе, за анализ"
Че защо ще тичат с чантичката с лед, да му разнасят кръвта до България, вие нормални ли сте
357
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аман от тъпи коментари. "Как бил стигнал от Русе до Германия за 25/30 часа?"
- Ами не е никакъв проблем, с кола вече на 15 години бавно каране Берлин-София стигам, за 18 часа и като казвам бавно каране, не превишавам повече от 120км, а Германия съм на 16час, някъде около Дрезден. Разбира се мога да звънна и от Унгария по пътя и да кажа, че вече съм в Германия.
"Втори въпрос как бил карал пиян и как правел секс пиян"
Ами ако си достатъчно потентен и на 21 не е проблем. Като бях на 22 си спомням,
356
0
 
1
 
! Отговори
Мл. преди 5 месеца
Не помни че е направил престъпление а веднага тръгнал да бяга- нещо не се връзва,тоя *** ни взима за мезе!
355
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Тоя сигурно е мелез между куче и човек,щом има едно човешко и едно кучешко име.
354
0
 
1
 
! Отговори
anna преди 5 месеца
До Анонимен

Да, точно това искам да кажa. Ако убият някой жрналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и теб няма да могат да излъжaт. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".
353
0
 
2
 
! Отговори
Елена преди 5 месеца
Най-добре оформената и систематизирана статия, която съм прочела по случая досега. Поздравявам авторката!
352
1
 
15
 
! Отговори
Владо преди 5 месеца
Преди година някъде във Варна изнасилиха една жена...ром от Каменар,бивш затворник...полицията отиде и им"разказа играта"...неофициално :)
Трябва на 2-3 седмици да им се "набива акъл в главите"
351
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Анче, или Курнелийче, какво искаш да кажеш с това. Че тази напълно безизвествна журналистка е била поръчана от някого, на който хич не му дреме какво пишат журналистите. Айде моля. Не насаждайте теми които не са реални.
350
13
 
4
 
! Отговори
anna преди 5 месеца
някой вярва ли го изобщо това? любовчия, с гаджета, се скрил в храстите и чакал жертва за изнасилване. загорял. ай, народе...
349
3
 
32
 
! Отговори
Трайчо преди 5 месеца
Група Сигма на полицията с моторите, вместо да се крие по завоите и да пише глоби за фарове, не трябва ли да обикаля по такива места денонощно превантивно. Вече и 20 годишните разбраха, че полицията не е да пази народа, а да пази политиците от народа.
348
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Убита е с 2 изтрела в врата професионално. Лекарите се страхуват да не ги самоубият. Някой медии вече разпространиха подробности
347
0
 
3
 
! Отговори
амиии преди 5 месеца
До Анонимен 356
Да , само ти
346
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не трябва да има милост за тях.
345
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами дано и той като баща си. Гад.
344
3
 
19
 
! Отговори
точно така преди 5 месеца
Нама страшно В затвора рома ще бъде сексуалната жертва и то не един път , ще му бъде върнато много хубаво
343
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Само аз ли не вързах на това?
342
4
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 5 месеца
До 353 анонимник. само че ти, както и много други, се хващаш не на официалните полицейски данни, а на информацията, написана от журналистката по-горе. А дали тя е разбрала и предала всичко правилно, не е ясно. Защото не за сефте журналлята да ръсят непроверени неща, слухове и чули-недочули.Нали така стана и оня Върбанов май беше от Господари на ефира, дето два дена всички медии го изкарваха жертва, а после се разбра, че сам е инсценирал всичко.
341
11
 
6
 
! Отговори
Armagedon преди 5 месеца
До Анонимен 44.Ами това означава,че или немските служби лъжат или нашите роми някой ги е подучил да излъжат.Не ми се вярва немските гранични служби да са сложили печат в паспорта му,без да са го видели на границата си.А ако и немския адвокат лъже и нашите роми "замазват" лъжата това ще означава,че престъплението е поръчково и е на европейско ниво за да се прикрие огромна далавера с европейски пари.А на убиеца,макар и да е тоя ром,някой много усърдно му е помагал.Много неща си противоречат .