Северин: Пиянствал, препил, причакал... Вики. После – гнусна гавра!

В ромската махала го знаят като пройдоха, баща му умрял в затвора
465
Северин: Пиянствал, препил, причакал... Вики. После – гнусна гавра!
Снимка: Facebook

Цяла нощ убиецът на Виктория Маринова пиянствал в къща в ромския квартал "Селеметя" и едва на сутринта поел към дома на леля си в квартал "Тракцията", който е близо до района на престъплението.

Това разказват жители на ромския квартал, които са видели сутринта в деня на убийството задържания в Германия ром Северин Красимиров, пише "Монитор".

Още по темата

Направило им впечатление, че 21-годишният мъж е съвсем неадекватен и се кара с компанията, с която пиянствал цяла нощ.

"Селеметя" и "Тракцията", който също е обитаван от роми, се намират в двата противоположни края на Русе.
С тези квартали е свързан животът на мъжа, изнасилил и убил 30-годишната красавица.

Северин или Селайдин, както го наричат жителите им, е роден в "Тракцията" и е живял там в детските си години с майка си и баща си. Съкварталците им знаят само прякора на майка му – Мътара. Баща му обаче умира от болест в затвора, където лежи заради кражби, и майката се мести в "Селеметя", като заживява с друг мъж.

Северин също е с тях. Къщата, която са обитавали допреди четири-пет години, е най-отдалечената в ромския квартал. Тя дори е извън квартала и до нея се стига по черен път, дълъг около 400-500 метра. На мястото цари голяма мизерия, а няколкото постройки там са сред камари от боклуци.

След като майката на Северин заминала да работи за Германия, той нямал постоянно място, което да се нарече негов дом. Живеел ту при леля си в "Тракцията", ту при майка си в Германия, ту някъде в "Селеметя", където казват била и баба му. Не е женен, но от една година се събрал с момиче на име Емел.

"Той докато беше с нея, ходеше и с други жени. Преди това е имал много други, но сестра ми го обичаше и не искаше да се махне от него", разказа пред "Монитор" сестрата на Емел – Ресмие.

И други жители на "Селеметя" потвърдиха, че Северин бил известен като любовчия и пройдоха.

Къщата в "Тракцията", в която се е прибрал след убийството 21-годишният мъж, е много мизерна. В нея живее една от лелите му, която не пожела да излезе и да разкаже пред репортери какво се е случило. Тя се препитавала, като ходела да рови в кофите за боклук.

С Емел той дошъл в съборетината няколко дни преди убийството, разказват комшии. Хората тук не искаха кварталът им да се свързва с жестокото престъпление и подканяха репортерите да отидат в "Селеметя" и там да питат за Северин.

"Не искаме да идвате тук, страхуваме се да не дойдат да се разправят с нас. Вървете в "Селеметя", там да ви кажат. Той е турчин, не е ром, ние ромите не сме такива", крещеше побеснял мъж от "Тракцията".

Все пак се разбра, че на 6 октомври – денят, в който бе открит трупът на Виктория, по някое време следобед Северин се върнал в къщата на леля си. Някои са забелязали, че има кръв по дрехите му, но смятали, че се е сбил, а и знаели, че преди тренирал бокс.

Полицията дошла в "Тракцията" още в неделя, което означава, че ден след убийството е попаднала на вярна следа. Северин обаче вече бил напуснал страната с личния си автомобил. Хора от квартала твърдят, че това е станало още в събота, а други – в неделя.

Полиция е имало в квартала и във вторник от сутринта до 20 часа вечерта, след което стана известно, че 21-годишният мъж е задържан в Германия.

Според източници на "Монитор" при претърсването в дома на лелята са открити мобилният телефон на Виктория и бижута, с които тя е била в деня на убийството. В къщата са открити и дрехи на Северин, с които той е бил по време на престъплението.

Мъжът се върнал, изкъпал се и не е показал, че нещо го тормози. Поне така е разказала приятелката му Емел на сестра си Ресмие. В понеделник двете излезли заедно и Емел споделила, че Северин е заминал за Германия и й се обадил от там в неделя вечерта.

"Искал е от Емел и тя да тръгне във вторник за Германия при него. Сестра ми нищо не е разбрала от поведението му. Поиска ми пари – 50 лева само, да тръгне и тя натам, тъй като й липсвал", казва Ресмие. Това не се случило, защото я привикали заедно с лелята в полицията за разпит. След като я пуснали, отишла да живее при майка си Айше.

Най-вероятно Северин не е замислил предварително нападението и под влияние на изпитото голямо количество алкохол е решил да си набележи жертва. Храстите край бетонната алея са добро прикритие и спокойно е можел да наблюдава от там кога да действа.

Хвърлил е око на красавицата, а и наблизо не е имало хора. Имало е жена под бетонната алея, но не точно при това място. В постройка наблизо са били и трима рибари, но те не са чули нито викове, нито нещо необичайно преди това им е направило впечатление.

Виктория е била със слушалки на ушите и нападението дошло изневиделица.Северин е нанесъл удар в лицето и е счупил носа й. Жената е завлечена в дере, от което трудно е можела да излезе дори без наранявания. Била е намерена легнала по гръб в унизителна поза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
0
 
9
 
! Отговори
м-р Пропър преди 5 години
Когато си държиш къщата чиста и дезинфекцирама, само тогава *** не ти влизат по дупките. Вземи ти си ги развъждай и после реви че си се напълнил с ***.
274
5
 
10
 
! Отговори
Нещастник преди 5 години
Познах че ще е РОМ, НО ПОЗНАХ ЧЕ И БОЙКО ЩЕ КАОЕ ПО ТЕРЕВИЗИЯТА ЧЕ СА ХВАНАРИ РОМ,АМА ГО ХВАНАХА ГЕРМАНЦИТЕ НЕ НАЩЕ
273
7
 
12
 
! Отговори
ЕАД ГЕРБ преди 5 години
Погребална Агенция ЕАД ГЕРБ - чисти, замазва, извозва трупове
272
6
 
8
 
! Отговори
Тролъ преди 5 години
Как хората ще разберат кое е истина.Щото Борисов е казал че са хванали Ром с 100% ДНК от жертвата ли ? по телевизията ли ?Та Борисов вдига парите с 10 % в Бюджета от догодина,ама дали ще ги вдигнат ще видим ?
271
10
 
12
 
! Отговори
Истина ви казвам преди 5 години
Ех,пак се опитват да "лепнат"убийството на "кокошка", заради международният натиск!Любопитно ми е,как ще скрият истината?И дали ще се намесят международни експерти!?Дано най после професионалисти се разровят в този " бърдак" и намерят убиеца!Амин,дай Боже!!!
270
6
 
11
 
! Отговори
АХА! преди 5 години
Значи тоя път Вожда, собственик на Погребална Агенция ЕАД ГЕРБ, този път не е прекия извършител, а само косвен.Спаси кожата...
269
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изслушах изказването на германските полицаи. Какъв професионализъм, овладяност и респект излъчват. Къде ти тук подобно поведение. Мутренско излъчване, мрънкане и шикалкавене.
268
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко да им вярваш на полицаите,като са прогнили и корумпирани!
267
3
 
16
 
! Отговори
петко преди 5 години
Колко добре беше при злия човек бай-Тодор. Куршум в мазето на затвора и неизвестен гроб за такива хубостници. И евтино и полезно за тази популация!
266
7
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА!!!ЯКО ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ РАБОТЕЩИТЕ ЗА БОРИСОВ !!!!
265
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Има парадокси обаче!А Политиците да си сърбат попарата , защото години наред никой не им вярва, че и ЕВРОПА с право им се смее!*** Бойко се е докарал пред ЕВРОПА,като неадекватник !
264
1
 
4
 
! Отговори
Смех преди 5 години
До БунакЕ кат сте тръгнали за Еуропата ше стават.Тва е най-прогнилия континент след Африка а ЮК им биха шута.Тя Нюланд им го каза преди време какво да прави ЕС...
263
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв цирк е имало с горския човек,ти познаваш убиеца и това не е горския човек?Що не млъкнете вече,до ушите сте в л//а
262
2
 
18
 
! Отговори
Бунак преди 5 години
Лошото е там,че където сме тръгнали все повече *** ще стават повече от нас и няма кой да ги спре. Ако беше по бай Време досега отдавна да са влезли БТР-те и да помели цялата махала.
261
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това същество от неизяснен вид но с изяснен профил иначе какви "пичовски снимки"си е пуснал в лицекнигата си,*** той гъ/зар бе и така се нарекло изчадието-разбивача на тесни гъ/зове и го написал на латиница.Думи нямам.Иначе погледнах последното предаване на Виктория,е правила се е на опозиционерка,цитира прокопиевите щуротии за 111-то място,сложила фланелка "системата ни убива"но категорично мисля че не за това "разбивача на тесни.."я е убил.
260
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да им вярва българина с малко ум, като помни цирка с "горския човек" и шесткратното убийство?
259
3
 
9
 
! Отговори
99999 преди 5 години
До Канарчета летят 288 Едва ли е държал изпити , книжката му е купена предполагам Ако бяха тръгнали да лъжат , нямаше да си намерят ром в Германия . Ти нали знаеш , че сега ще има процедура по екстрадиране . Скалъпено обвинение няма как да мине , ти нали не мислиш , че ББ ще вдигне един телефон на съдията и воала .....
258
1
 
14
 
! Отговори
ДО 293 преди 5 години
До Анонимендо 293И аз като теб мисля, пич, така са времената за шофиране. Обаче не допускаш ли, че за да се отдалечи толкова бързо на 2100км от Русе, някой може и да го е возил!?!?!? На мен ми намирисва, че двама шофьори са се сменяли да го возят тоя не-щастни-к. Иначе, да пиянства цяла нощ, да убие, и да кара кола в продължение на 2 денонощия почти..... И не е направил нито нарушение, нито катастрофа. Този е да го вземат за автомобилен състезател!
257
2
 
4
 
! Отговори
Ушев бугарски преди 5 години
До АнонименЗа 4 часа беше там я го видех беше с Маклярен П1
256
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм защитник нито на Тиквата, нито на ГЕРбавите, но държа да ви кажа, че да се обвиняват властите за всяко едно сбъркано нещо в този живот, означава, че не искате, а сигурно и не можете да поемате отговорност за вашия собствен живот. "Помогни си сам, за да ти помогне и Бог"! Трудно е, провалите ще ви тежат, навика да бягате от реалността и да прехвърляте вината върху другите ще ви пречи, но накрая, ще бъдете победители!