Убиецът Северин пред съдия в Хановер. Връщат го у нас до дни!

Какво показва неговият психопрофил?
Обновена: 10 окт 2018 19:41 | 10 окт 2018 19:40, Камелия Цветанова
211

Още днес заловения по подозрение, че е изнасилил и убил журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е бил изправен пред съдия в Хановер, съобщи "24 часа".

Още по темата

Германският съд трябва да реши дали има достатъчно основания за екстрадирането му в България. Ако то бъде одобрено, връщането му ще стане до дни.

21-годишният русенец е познат и на германската полиция – срещу него има заведено дело за фалшифициране на документи.

Шефът на криминалната служба на Долна Саксония Фридо де Фриз съобщи, че във вторник, малко след 12 часа, са получили сигнал от българската полиция, че издирваният се намира някъде в Долна Саксония или в Хамбург, който не е част от Долна Саксония, а е свободен град.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация в Щаде, в дома на майката на Красимиров.

Къщата е щурмувана в 20:15 часа от десетки полицаи, те арестуват двама мъже. Единият е 21-годишният русенец, другият е освободен веднага.

Пред германските медии пък полицията в Долна Саксония обяви, че няма никаква информация Красимиров да е свързан с политически организации, които биха го използвали като поръчков убиец.

Междувременно, психиатричен анализ на профила му, интересите му и начина му на живот показва, че Северин е осъзнавал напълно действията си спрямо Виктория. Че е напълно вменяем доказва и това, че вероятно се е уплашил от сторено и без да замете следите си е избягал, съобщава Bulgaria ON AIR.

Северин – или Селяйдин Ремикса в социалните мрежи, проявява интереси, съответстващи със социалната му група и възрастта. Психоанализа на виртуалния му живот показва, че има добра самооценка – харесва се и често демонстрира нова прическа и дрехи; възхищава се и вероятно мечтае за луксозен начин на живот.

Има изявено отношение към жените. Женен, но често позира с различни момичета. Най-вероятно е предполагал, че всичко ще приключи с едно изнасилване.

Вижте повече във видеото
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Отново ти го обяснявам на неграмотния червен мозАк: дрехите в случая не влизат дори във въпросните доказателства. И недей да обиждаш онлайн като на живо си едно грухтящо плъхче смачкано. А ти на живо си една ходеща мишена,която само чака да я думне някои 9 мм. другар.Ходещо плъче е *** рог...
53
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 57Никой не е казал, че са взели ДНК от убиеца, а че по неговите дрехи които той е оставил в къщата в Русе е имало ДНК от жертвата, чети малко по-внимателно.
52
1
 
17
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Не е ли Момента - МВР България да издава само по един Документ за Самоличност ?Не може Турците и Ромите да имат по Два Паспорта и по Две Лични Карти с различни Имена .То бива , бива , ама Възродителния Процес беше преди Три Поколения .
51
4
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОЗИ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН , ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ГЛЕДА ДЕЛОТО В СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД А ТОЙ Е НА 100% ПОДЧИНЕН НА БОРИСОВ!НО ДО МЕСЕЦ ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ, ЧЕ НЕ Е ТОЙ И , ЧЕ БОРИСОВ Е ИЗМАМИЛ НАРОДА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!
50
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво става ? Един мало... умен рецидивист изнасилва и убива ! И гащичките си е оставил там . Полицията изследва ДНК и сравнява с база рецидивист !!!!!!Бойчо , отново стана за смях !!!! Смя ти се цял свят !!!!
49
5
 
8
 
! Отговори
? преди 5 години
Интересно ми е Слави дали довечера ще посвети шоуто си на ромската престъпност в България, след като вчера се обяви за единствената независима медия. Защото ако жертвата беше Пенка даскалицата от селото (или друга ежедневна жертва на ромски своеволии) а не по случайност журналист като в случая, щеше да има мъртва тишина по родните медии, включително от неговото предаване на подскачащи магаренца в черно. Та, да очакваме ли довечера дълбок анализ за ромските своеволии в държавата?
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да тръгнем от там че ром пето има алиби, че по време на престъплението не е бил в България. Ще го потвърдят освен жена му и майка му и собственикът германец на Автомивката, където работи в Щаде.
47
3
 
10
 
! Отговори
хаос преди 5 години
Веше утре...сега е днес...пък той взел разстоянито от Русе до Хамбург само за има няма...12 часа. Цялата статия е изфабрикувана поръчково...май. Промиване на мозъци. За екстрадация отнема време.
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Боко в паниката си ... Цялото обвинение почива на няколко косвени "".....................Другарчета и другарки, червени и сини комунисти ... ПРАВЕТЕ КАТО ВЯТЪРА !!!
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Презимето му е Надеждов, защото майка му се казва Надежда, а биологичният му баща не го е признал. Много ци-ани правят така за да получава майката помощи като самотна майка. Но може бащата да не го е признал, защото не е бил сигурен че той е бащата или защото отрано е разбрал каква издънка е създал.
44
2
 
12
 
! Отговори
33 преди 5 години
До ккОще няма такова решение бе,човек!До като нашите не изпратят нужния генетичен материал,и те не го сравнят,и той съвпадне,чак тогава ще го върнат,и то ако те решат!Там нашенските мераци не вървят!
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никъде не прочетох да се работи по версията, че жената вече е била застреляна, а пияният ром, който е минавал от там се е възползвал и е прибрал квото е могъл, като всеки ром.
42
2
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МЪДРОСТ ОТ ДРЕВНОСТТА ГЛАСИ: ДА ИЗБИРАМЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА СВОБОДА КОЯТО ИМАМЕ НА ТОЗИ СВЯТ!АЗ ИЗБИРАМ ДА ВЯРВАМ НА ЛОГИКАТА И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА И ДА НЕ ВЯРВАМ НА БОРИСОВ КОЙТО Е ЛЪГАЛ МНОГОКРАТНО НАРОДА ТОЙ ОБВИНИ КЛОШАРЯ , ЧЕ Е УБИЛ ЯНА И ПАК БЯХА ПОДХВЪРЛИЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ТАМ !!!
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не бяха разформировали Строителни войски, този юначага щеше да бърка и налива бетон във въпросната събота. На следващите избори ще гласувам за този който се захване със задачата да ги възстанови.
40
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко в паниката си от Брюксел вече се хваща и за сламката.
39
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялото обвинение почива на няколко косвени свидетелски показания, взети със заплахи от ромеите в махалата и на няколко под хвърлени в дома му *** от жената, Бог да я прости.Това не са сериозни доказателства.
38
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив, има решение на немския съд. Ромчето ще бъде обратно в България до края на седмицата.
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрън-дрън.Толкова се уплаши Тиквата, че е готов на всичко само да покаже, че е хванал виновника.Ако искаше някой да му повярва, трябваше първо да го докара от Германия и на другия ден да обяви, че ДНК-то съвпада и пр и пр. А той избърза.Сега остава и да го самоубият.
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странно съвпадение, но рекламната кампания на американското посолство "Силата е в теб" за интеграция на ромите у нас не се върти по телевизията през последните дни. Сигурно вашингтонските *** чакат да утихне случая, преди да налазят пак екрана с промивките си.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма никакви сериозни доказателства.Само набързо изфабрикувани такива, които най-вероятно ще паднат още в Германия.