30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството

Съседът от махалата, който го закарал до Германия, нямал представа за извършеното
Обновена: 12 окт 2018 11:02 | 12 окт 2018 07:00,
136
30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството
Снимка: Facebook

Съсед от махалата помогнал на предполагаемия убиец на Виктория Маринова Северин Красимиров да избяга от страната и го закарал до Хамбург.

Още по темата

Синан обаче нямал представа за извършеното от Северин и обяснява, че извършителят мълчал през цялото време в колата и не казал нищо за убийството и изнасилването.

"Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща - какво прави в Германия, какво работи... За толкова часове, да е говорил половин час", разказва Синан пред Нова тв.

Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

Синан се прибрал в България, за да даде показания. Не е задържан.

Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. 

По думите му предполагаемият убиец на Виктория бил пиян, но не толкова много. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал сам.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това разказва жената, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди това. Твърди, че не е е забелязала убиеца.

След зверското убийство в ромската махала, където е живял Северин, цари напрежение. В махалата в Русе се страхуват за безопасността си, носел се слух, че ще следва отмъщение.

Кварталът все още се охранява от полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случая с Яна в Борисовата градина.Хващат клошаря Трифонов и се казва ето народе това е убиеца. Троловете изливат тонове П О М И Я по всички клошари в България. След известно време става днк експертизата - ами не е той. Почва търсене на друг, намират Чеци. Срещу него не видях такава по м и я като срещу Трифонов.
53
2
 
11
 
! Отговори
Еееех преди 5 години
Цецко Пипоня все не ги измисля до край,все нещо куца!
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Текстът на тази статия е написан от умствен инвалид. Толкова безсмислици и глупости нскуп!
51
4
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Вие сега ли се усетихте ?!Нарочени сте за заличаване.Ще се молите Русия да ви спаси пак !!
50
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Теория на вероятностите - в този парки тичат десетки и стотици жени. Разхождат се хиляди жени. Как този ром случайно се натъкна точно на тази жена. Жена казва че се навъртал там - чакал ли я е персонално или пък случайно. Тоя е на 21 години тази е на 30 и кусур, що не е налетял на своя връстничка примерно???
49
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето е доста симпатично и младо. А както се разбра и полов атлет - цял час е клатил.Не изключвам възможността Виктория, която е била от почти година без мъж сама да му се е предложила.И после я е убил, защото й харесаво и не е искала да го пусне.Изглежда ми логично. И това с обезобразяването се връзва. Докато се е борел да се отскубне.
48
13
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Комунягиии, сънувате ли Бойко? Ххахахахаахахахаааа...
47
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
откакто гроб е на власт се гонят непрекъснато чуждите инвеститори, за да има евтина работна ръка за 19 хиляди гербави милионера. Чуждите инвестиции са около милиард на година - пълна подигравка. Това задържа заплатите на ЧУДОВИЩНО НИСКИ НИВА. ЩОТО ПРИМЕРНО НЕВИННИЯ ТРЪНСКИ КМЕТ ТРЯБВА ДА ПОЛЗВА РОМИТЕ ЗА ПО 20 ЛЕВА НА ДЕН ДА МУ СЪБИРАТ КАРТОФИТЕ В ПОЛЕТО И СЪЩЕВРЕМЕННО ДА СА НА ПОМОЩИ. хИТЪТ НА БЕЗОБРАЗИЕТО Е ЧЕ ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗАПЛАТИ НА ХОРА КОИТО РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО НА ФИРМИТЕ - ВСИЧКО ТРАЕ!!!
46
0
 
25
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Сега дайте всичко да оставим на заден план. Най важното в момента е да опазим Ромите в махалата, че се страхували от отмъщение. Бойко я изпращай от цяла България всички полицаи, за да ги опазим, На изборите ще са ти нужни тези Роми. А по селата кой ще пази нашите Майки, и баби, от Ромите. Обират ни къщите. Изнасилват възрастни те хора ????? Бати Бойко време е за ОСТАВКА на цяла та ви партия ГЕРБ.
45
6
 
16
 
! Отговори
правят ни на луди преди 5 години
Абсолютна лъжа и постановка на МВР !Как след като се стигна до международен скандал и изведнъж се намери *** които си призна?Как стигнаха до къщата на ***?Как никой не се обади на обявениет от МВР гореш телефон ( а после цялата маала знаела) ?Как не беше в началото ограбена, а после намерили бижутата и в къщата на лелята на си*ането?Кой оставя дреха в чужд дом и ЗАЩО я е взел от убитата ?Къде е телефона и, той би трябвало да работи( т.к. ако е заключен, не може да се изкл.?И още..
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да вярваме на шофьора на Северин? Само като му видях джихадистката физиономия ме е ясно, че не читав. Веднага на детектора на лъжата!
43
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само искам да кажа, на хората, който твърдят, че в Германия 1 на 3000 е милионер, трябва, да си проверят категоризацията, защото в Германия, хората притежаващи имоти, инвестиции, спестявания, автомобили, скъпоценности и прочие, над стойност 1 милион евра не е 2500 души в цялата страна, а е над 1.5 милиона души. И не, милионер не значи дебелак със златен ланец и S Klasse.
42
2
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Държавата е толкова "СВЪРШИЛА" ИЗХАБЕНА след 30 г крадене беднотия лъжи и всякакви гадости - ЧЕ едно жестоко убийство извършено ПАК от тъмнозелен примитив - може да събори Цялата държава и да създаде етническа война - *** вече са над 1.7 мил в БГ --Борисов разбира колко лесно може да се катурне от власт- Власт която гхо е омагьосала - ТОЙ вече се занимава с Свеовните проблеми - а не вижда че нещата в БГ са стигнали до краен ПРЕДЕЛ!
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРИ, РОМИ, ТУРЦИ, ЕВРЕИ, АРМЕНЦИ ИСКАТЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЕМОКРАЦИЯТА И ДА НИ УПРАВЛЯВАТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ - ЗЕЛЕНО ИЛИ ДА СИ НИ УПРАВЛЯВА МЕДИЙНО И ОЛИГАРХИЧНО НАТРАПЕНАТА НИ ПАРТИЯ ГЕРБ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ, КОЯТО ИДВА НА ВЛАСТ С ПАТЕРИЧИ ПАРТИИ - ЧЕРВЕНО. ако БСП не се справят лесно ще ги свалим щото не са диктаторска партия, но просто трябва да се отървем от натрапената ни с патерици власт, за която НИТО ЕДИН ПАТЕРИЧИ ИЗБИРАТЕЛ НЕ Е ГЛАСУВАЛ.
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща му на Борисов е бил полковник, Бележките в бележника от средното изобщо не значат нищо в такива случаи. Помня как пишеха оценките на децата на офицерите. Някои от тях наистина бяха умни. Други не. Във всички случаи им пускаха поне по една единица отгоре. Лансираха ги. То и затова самочувствието на Борисов е толкова високо.
39
2
 
8
 
! Отговори
BGprisonbrake преди 5 години
Немците не бързат да го връщат, щото в бг затвор ще му се случи същото, което е извършил, и то всяка вечер.
38
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите нарочно се държат от управлението в бедност и нищета за да са зависими от помощи и да гласуват ПРАВИЛНО. Във всички общини с компактни ромски маси кметовете са от ГЕРБ. Няма нито едно изключение. Сега техните господари оставят да се раздухва антиромска омраза, и като станат сблъсъци полицията отцепва махалите и гербавите на тях казват ето българите ви мразят ама ние ви спасяваме айде пак за нас гласувайте. ГЕРБ Е ЕДНА ЕТНИЧЕСКА РОМСКА ПАРТИЯ. ЩОМ Е ОКУПИРАЛА ПОЧТИ ЦЕЛИЯ РОМСКИ ВОТ 80 ПРОЦ
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Не знам кои са тия всички. И ти не знаеш.2. Очернянето на някакъв ***, изпълняващ функцията на премиер не е очерняне на страната. Пише го дори в Конституцията.3. И може би най-важно - герберастията по някакъв повод реши, че след като убийството е извършено от някакъв ром, то това не е проблем. Може би щото бранят основния си електорат или не знам.
36
0
 
8
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
точка на смазания от управлението народ. Обаче той с управлението си прекрасно устройва неговите кукловодиЕдин път му даваме нашите пари и труд като данъкоплатци с които би трябвало да подобри начина ни на живот а от другата страна неговите кукловоди и те му дават пари да ни такова мамата!Баси кефа!
35
2
 
6
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
Сега на троловете на герб е поставена задачата да разпалват омраза към ромите, с което да се отклони вниманието от проваленото им управление. Ако бяхте нормално управление нямаше това рамче да се надруса с дрогата ви която безнаказано се продава на обществени места. И най-простия като влезе в заведение в Студентски град за един час му става ясно кои са дилърите и че продават вътре. Само полицията не ги знае тия дилъри. Ако не се е надрусал, не би се нахвърлил на жената освен ако е поръчково де.