30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството

Съседът от махалата, който го закарал до Германия, нямал представа за извършеното
Обновена: 12 окт 2018 11:02 | 12 окт 2018 07:00,
136
30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството
Снимка: Facebook

Съсед от махалата помогнал на предполагаемия убиец на Виктория Маринова Северин Красимиров да избяга от страната и го закарал до Хамбург.

Още по темата

Синан обаче нямал представа за извършеното от Северин и обяснява, че извършителят мълчал през цялото време в колата и не казал нищо за убийството и изнасилването.

"Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща - какво прави в Германия, какво работи... За толкова часове, да е говорил половин час", разказва Синан пред Нова тв.

Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

Синан се прибрал в България, за да даде показания. Не е задържан.

Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. 

По думите му предполагаемият убиец на Виктория бил пиян, но не толкова много. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал сам.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това разказва жената, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди това. Твърди, че не е е забелязала убиеца.

След зверското убийство в ромската махала, където е живял Северин, цари напрежение. В махалата в Русе се страхуват за безопасността си, носел се слух, че ще следва отмъщение.

Кварталът все още се охранява от полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
3
 
! Отговори
Сляп народ преди 5 години
И още нещо :дали наистина всичко, се е случило по начина по който ни го представят?! Няма как да знаем! Може да е застреляна, наръгана или ударена в главата! Няма как да разберем, защото е повече от ясно, че ще ни накарат да вярваме, в това, в което искат! А ние ще вярваме, защото сме *** и сляп народ, и ще си носим последиците! ПОЧИВАЙ В МИР ВИКТОРИЯ!
93
0
 
1
 
! Отговори
Сляп народ преди 5 години
За тези, които продължават да вярват, че убиеца е хванат и има правосъдие! :Факт:модерните телефони не могат да бъдат изключени ако не са отключени! /синът ми с това се занимава, моят телефон е такъв и опитвах няколко пъти! /Когато му натиснеш въпросното копче, иска код, пин или шаблон, и за да го изключиш, трябва да го отключиш ! Това означава, че телефона е бил включен часове след убийството /освен, ако не е бил от "Зрънчо"! /Но никой не го е засекал! Или не е искал да го засече!
92
0
 
4
 
! Отговори
до 101 преди 5 години
Добър въпрос. Майка ми, която живее в малко балканско селце е застрахована към местна охранителна фирма, има банд на вратат, че е "охраняем обект" и е много доволна от сигурността, която и предлага тази "лепенка". В интерес на истината вършат си работата момчетата. :)
91
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато българските села пропищяха от престъпните набези на тези им отговориха, че държавата няма ресурс да ги охранява и трябва да си наемат частни охранителни фирми. Защо сега не предложат същото на "уплашените" обитатели на тези махали, а им пазят страх с нашите пари?
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВъпросния шофьор едва ли е професионалист.И е странно ако не те гони време и както казваш - загуба на пари да се утрепеш, за да стигнеш до Германия за 15 часа!/ и пак казвам, че това е невъзможно-от личен опит София-Виена 980 км ,с 2 почивки х 10-15 мин. и без висене по границите 12 часа- с кола, с която се движиш с висока скорост без проблем {ако искаш да рискуваш глоба и не спазваш правилата!}
89
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
'кварталът все още се огранява от полиция'... Защо полицията не охранява парковете и градините, където НОРМАЛНИТЕ хора разхождат децата си ? Къде е полицията когато трябва да пази и защитава възрастните хора, които са брутално ограбвани и тормозени или млади жени и деца са бити и изнасилвани от тази *** ? До кога ние ще изкарваме с мъка прехраната си и ще плащаме заплатите на полицията, а тя ще защитава тази мързелива, миризлива и никому потребна *** ????????
88
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ни правят на маймуни, със зле скалъпени сценарии.Интересното ще е в Германия какво ще направят - дали ще повярват на всичките тези измишльотини и ще го депортират тук, или ще им се стори прекалено съмнително всичко и ще го оставят там.. Защото нашите съдии вярват на тоя дето плаща.. А нашенската история - дали медиите изкрияват допълнително всички факти, или кукловодите толкова им е потенциала, но както винаги - всичко издиша.А най-лошото е, че всичко ще е за 3дниСлед някой месец-край.
87
1
 
8
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Открит е по гледане на записи от камери? Местопрестъплението е на 3 км от дома му,тоест тръгваш да вземаш записите от камерите най близко до м-престъплението и започваш да гледаш всички записи от всички магазинчета до дома на извършителя? Оглед на местопрестъплението 1 ден, Събиране на записи е поне още 1 ден , гледане на записи е поне още 1 ден , разпити 1 ден кой?къде?защо?свързване с немските власти преводачи и т.н. още 5ч, издирване в германия още 5 ч, поне 4 дена минимум трябват, а те за 2
86
0
 
7
 
! Отговори
Бойко Б. преди 5 години
ГАДОВЕ С ГАДОВЕТЕ. РАЗВАЛИХТЕ МИ БЕЛОТА И МАЧЛЕТО!
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената,която я срещнала на алеята разказва в колко часа е я нападнал този - точно в 11.30ч. и то след кат я срещнала на алеята жива здрава 1 час преди туй нападение,а него незабелязала да се навъртва наоколо особено да клечи в някой храст скришом,което почти значи,че много хора са познавали журналистката-жертвата на тоз тъй като са сравнително нетолкова голям град,само той не я познал то ли бил пиян от вечерта до 11.30ч. средата на деня или си не взел хапчетата,а излязъл навънка да зяпа минувачи
84
10
 
3
 
! Отговори
аман от конспирации преди 5 години
и тука е пълно с конспиратори, мъже дето вярват в зодиите и НЛО, накичени с гривнички против уруки...бе как такива оцеляват по 30-40-50 години ***
83
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕКОЙ може ли да ни отговори КОЙ е финансирал пътуването на въпросния до Германия с персонален автомобил и шофьор. Както и обратния път на шофьора.Много гнили пункнтове има в тая скалъпена история.Явно са го убедили, дали са пири или със заплахи, а може и с двете, да признае че е убиецът за да се тушира общественото недоволство срещу ГЕРБ.
82
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сляп народ 90Спри да мислиш, логиката не ти е силната страна. Да не говорим, че и тези дето не са живяли сред мароканци и са запознати с физическите им дадености, има клип в нета, дето един маломерен чичка нокаутира мутра бараба с един удар при спор за паркомясто. И заключен телефон се изключва без пин и т.н. При мен с дългото копче от страни на телефона. А онзи ей така го закарал до Германия, не занаел, че го спасява от правосъдие??!! Социолога за жалост е прав за 80-те %.
81
2
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
Какво искате да каже? С трансперант над главата ли да седи и да крещи какво е направил ли? Хората като се напият и повърнат после ги е срам и нищо не говорят пък камо ли за такова нещо!
80
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И моля те, Слепецо, Спри да говориш за това, все едно е било планува и престъпления ие и убиец е имал времето, спокойствието и интелекта, да реши проблемите си и да не направи грешка. Всички заловен и престъпници, са заловени, защото са допуснали грешка някъде. Иначе, никога нямаше да има доказателства срещу тях...
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сляп Идu0ТНе съм криминалистика. Чел съм 2-3 книги при криминология. Истината често е Тошко объркана, че "слепи" теории не помагат за нищо. Поведението на предполагаемият убиец е в тон с извършеното престъпление. Чувства шок и вина и не може да повярва, какво е направил, защото му е за първи път. Убийството е извършено в позната за него област, в относителна близост до дома му.Не е могъл да се прикрие, следователно е решил да бяга. Само това знам...
78
3
 
8
 
! Отговори
до сляп народ преди 5 години
Има перфектни нокти ,защото докато я изнасилвал тя е била в безсъзнание, той първо я е пребил до безпомощност, като ти ударят юмрук в лицето се хващаш за него,а не дереш последва друг удар , завличане в храсталака и това че вземаш наркотици не те прави не адекватен,но ти дава огромна физ. сила . Кой прави секс 1 час - младите и тези, които вземат различни стимулиращи вещества(energy drinks,наркотици)
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сляп Народ...Пич, стреляш н порази, казваш че всичко са глупави, па ти си умен... Еми не става така. ***.
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сляп народВсяка жена дере.... Как да дере ако е в нокаут със счупен нос? Много специалисти тук!
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сляп НародПитай шофьорите на бусове, който превозват нелегално пътници и товар, дали не може да стане. Ако имаш късмет и няма опашки по-границите, 15 часа са си възможни. И не, не спират за. Почивки, защото губят пари. Да опас к в, ама какво очакваш от хора, караш без лиценз други хора с 25 годишни бусове...