Лаконично от Борисов за Русе: Не се притеснявам!

Взети били всички мерки, за да не се стигне до насилие
67
Лаконично от Борисов за Русе: Не се притеснявам!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов успокои, че са взети всички необходими мерки, за да не се стигне до ескалиране на етническото напрежение в Русе.

"Не се притеснявам. Всеки ден се извършват престъпления от българи и роми", лаконично коментира той.

В ромската махала "Тракция" в Русе снощи местните роми се притесниха от насилие, след като група от 15-20 мотористи нахлу в района.

Още по темата

Целта им е била да открият близки и роднини на Северин Красимиров, който уби Виктория Маринова и избяга в Германия, където беше арестуван.

Мотористите не са успели да открият никого и са се отправили към другия ромски квартал "Селеметя", където се знае, че също живеят близки на 21-годишния мъж.

Нощта в Русе е преминала спокойно благодарение на полицейските патрули, които и към момента следят за напрежение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаем че не се притесняваш. С притеснения 170 кила не се става.
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Взети били всички мерки, за да не се стигне до насилие---------------------------Плешунгер, да беше взел мерки да не се стигне до насилие над момичето, а не сега да пазиш престъпниците!
8
16
 
0
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Na kalpavija narod/marsha/ vse drug mu e vinoven.....
7
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджуци, пастърми, шофьора на мето, ГеПи груп, окрадената банка, търговския регистър, глигантаб,как да окраде пенсионните вноски, там са му тревогите на еднокнижника.
6
4
 
33
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ние сме наистина много тъпо племе, че да го продължаваме да го търпим този некадърник. Направете разлика между европейските политици и този. Вече на колко години стана, не знае английски, образование какво има? Типична мутра. Хора, не знам, ама ако продължаваме да си мълчим, нещата ще станат още по-лоши. Да ги махаме тия с-в-и-н-е!
5
4
 
29
 
! Отговори
extremist преди 5 години
"Не се притеснявам. Всеки ден се извършват престъпления от българи и роми" - КВО ДА ГО ПРИТЕСНЯВА ТИКВАТА, СЛУЖБАТА ТЕЧЕ, ЗАПЛАТАТА ВЪРВИ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВСЕКИ ДЕН....
4
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздравления за добрата работа на МВР. Комунистите от БСП и този път очерниха България в неуспешен опит да предизвикат безредици в страната!
3
6
 
27
 
! Отговори
Нено преди 5 години
Ти си за ЗАТВОР! Мутро-Престъпник!
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се притеснявам. Всеки ден се извършват престъпления от българи и роми", лаконично коментира той.И от политици , и от банкери , и от нотариуси и от екс мутри....всеки ден.
1
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не се притеснявам. Всеки ден се извършват престъпления от българи и роми"Точно това г-н Борисов трябва да ви притеснява.