Разследват малолетни за убийство в Ямболско

Жител на село Завой е починал в болница от тежки наранявания
12 окт 2018 14:23, Анисия Иванова
43
Разследват малолетни за убийство в Ямболско
Архив: Булфото

Полицията в Ямбол разследва малолетни за съпричастност към жестоко убийство.

Вчера в РПУ-Тунджа е получен сигнал от болницата в Ямбол за приет по спешност жител на село Завой с тежки наранявания.

Незабавно започнали оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за изясняване на обстоятелствата. Междувременно от болничното заведение е подадена информация, че пациентът е починал.

Събраните материали по досъдебното производство са докладвани своевременно в прокуратурата.

Разследването продължава, на този етап се установява съпричастността на малолетни към случая. Действията се осъществяват под надзора на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
10
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Поредният смъртен случай причинен от *** на Боко. Роби, спите ли още? Спете сладкия си сън на 2 метра под земята!
33
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен: 27"Защо през Комунизма, нямаше толкова престъпления ? А сега почти всеси ден има убийства. На какво се дължи това ?"Защото Тато не даваше да се пише нищо лошо/негативно за царството на Милиционерите и ***!
32
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен:27Ти май не си чел материали върху милиционерските сводки от онова време. Към края на соца годишно стават повече убийства, отколкото днес. А загиналите при автомобилни катастрофи през 60-те-началото на 70-те години са повече, отколкото в наше време, макар че колите тогава са били много по-малко.
31
0
 
15
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Яснооо! Малки индианчета са. Де що има битово убийство и все е замесен индианския етнос. Ами честита ни димокрация дрогаре. Така ще е оттук насетне. Все по зле ще ставв.
30
0
 
14
 
! Отговори
Хммм преди 5 години
Нека да отгатна.... хммммммм.... от братята са
29
0
 
25
 
! Отговори
бай х преди 5 години
Защо това убийство няма международен отзвук ????
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние сами си отгледахме гробокопачите на България. Хрантутихме ги, интегрирахме ги, опитвахме се да ги ограмотим, даже не смеем да споменем името на племето им, някога изгонената от Индия каста на крадците и гадателите-лъжци, кастата на неприкосновените. Те и у нас са неприкосновени, но в друг смисъл! За тях се грижат разни БХК и други хрантутеници на Цороц - международен валутен спекулант, мразен от Британия до Малайзия!Трябва да ги научим да се държат прилично към народа-гостоприемник, да рабо
27
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли да има нещо бдения, изказвания, драми? Стана си ежедневие, няма справедливост в *** и това е. Докато се събере достатъчно гняв и хората разрешат проблемите сами... Ще е много грозна картинката.
26
0
 
52
 
! Отговори
Коректен прочит преди 5 години
Група малолетни зсигани пребили възрастен човек, който почива в последствиеДържавните органини пазят кюнците и оправфават техните зверства. Собственоста здравето и живота на българите са оставени на произвола на съдбата.
25
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен: преди 5 години
Защо през Комунизма, нямаше толкова престъпления ? А сега почти всеси ден има убийства. На какво се дължи това ?
24
1
 
21
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
23
2
 
8
 
! Отговори
Gosho преди 5 години
Ай нискочелите *** пак ще тролят под статията за *** и прочие... тъжна сбирщина от отпадъци е туй нещо наречено български народ...
22
1
 
14
 
! Отговори
Сорос преди 5 години
Това е политическо убийство, за да се предизвиква етническо напрежение, горките деца са натопени, властите са им взели ДНК, докато ходят на училище.
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От цвета на Московски ли са ?
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде джендърите пак да почнат с теориите, че *** не са виновни, а това е политическо убийство и те са натопени.
19
0
 
35
 
! Отговори
българин преди 5 години
100% са бантустанци !!! Започват вече малолетни да ни убиват !!
18
1
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
А Боко се сърди , че страната има лош имидж и е на дъното на всички класации ! Другите са му виновни , най-вече посланиците !!!
17
0
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
До Зозо///Моля госпожо, изтрийте Зозо ,за откровенните му провокации,както правите с мен.Трябва демократично и неолиберално да направлявате вижданията на хората в правилната посока
16
0
 
31
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Най-вероятно ще бъда изтрит ,ама да попитам преди това.Това деяние пак ли е Миганска работа?Няма да правя препратки и исторически екскурзии,защото цезурите са на своя доблестен пост,но смят ,че тези неолиберални и европейски директиви ,които ни спускат ,скоро не само няма да има България ,но няма да има и българи.Може пък това да е и целта на упражнението.Но пак да кажа ,някой в миналото не си е свършил работата ,с която се е захванал
15
2
 
35
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
почна ли гражданската война вече