Северин отишъл спешно в Германия... Защото смятал да се предаде!?

Разплакал се, като разбрал, че жертвата му има и дете
Обновена: 12 окт 2018 10:22 | 12 окт 2018 09:00,
179
Северин отишъл спешно в Германия... Защото смятал да се предаде!?
Снимка: Facebook

Северин Красимиров е нямал съучастници, действал е сам, разказаха майка му и доведеният му баща от Германия.

Двамата били шокирани от това, което е извършил, тъй като по думите им не бил агресивен и не е имал такива черти.

Дошъл в Германия, за да се види за последно със своите близки, тъй като имал намерение да се предаде.

1-2 часа, след като влязъл в дома им в град Щаде, там нахлули германски полицаи и го арестували.

Още по темата

Майката обясни, че синът й казал, че е пил алкохол с приятели, бил взел и наркотик - едно шише уиски, наркотик, наричан кристал, и бира.

"Майко, аз убих човек, дойдох само вас да видя", казал й Северин, обясни майка му пред bTV.

Доведеният баща на Красимиров също обясни как им казал: "Голяма беля стана".

Северин твърдял, че не е удушавал Виктория, а от удара в носа и потеклата кръв тя се била задушила.

Той разказа и как, като седнали да вечерят с децата, Северин се разплакал и им казал, че видял по телевизията, че убитата от него Виктория има малко дете. Малко след това влязла полицията.

Очаква се Северин Красимиров да бъде върнат у нас в следващите 10 дни.

Днес, 11 октомври, се очаква Върховният съд в германския град Цале да даде подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
15
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Пуснете го, той е невинен. Той е жертва на истамбулската конвенция
107
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Престъпника от БанкяВещите не ги е търсил, когато правиш джогинг те са на едно място обикновено в някакъв специалне колан за тази цел. Жертвата е била ударена лошо още в началото доколкото са верни съобщенията по медиите, ако е била в съзнание можело е обратното да стане, той да си изяде боя.
106
2
 
32
 
! Отговори
Край преди 5 години
Какво поправяне бе. Ще се поправи колкото убиеца на Виктория от велико Търново - Тия се поправят само с рециклиране. Трябва да мине през пръстта и да се роди наново.
105
4
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До БанчоФАЛШИВО ЗЛАТНО ИМАНЕ ПСЕВДО ВЕНЕЦА УЖ ЗА 2 МИЛИОНА ЕВРО :DЛЕЛЕ И ТОВА ЛИ ИЗЛЕЗНА ЛЪЖА :D ТИЯ ОТ ГДБОП НЕ СЕ СПРЯХА С ЛЪЖИТЕ!ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ Е ЛЪЖИ ЗАТОВА НЕ МУ ВЯРВАМ!!КОГАТО УБИХА ВЕРОНИКА 2015-ТА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО И ПОКАЗАХА ОНОВА НЕЩО ОТ ЕТНОСА САМО КАТО ГО ВИДЯХ И КАЗАХ ТО Е!КОГАТО УБИХА АНГЛИЧАНКАТА В СЕЛО МАЛОМИР 2015-ТА И ПОКАЗАХА ОНОВА НЕЩО ОТ ЕТНОСА И ТАМ БЕШЕ ВЕДНАГА ТО Е!ТЪЙ, ЧЕ ЕТНОСА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! ИСКАМ ИСТИНАТА НО НАДАЛИ ЩЕ Я ПОЛУЧИМ!
104
0
 
9
 
! Отговори
Златното съкровище преди 5 години
Да помолим Божков да си даде венеца и някой друга торкфа,само за процеса,сетне ши си ги прибере...че станахме за резил...първо бяха 4-ти век Пр.х,и изведнъж се оказа че имането е годиначе...ами тия специалисти ко ши ги прайм сега?!?!да ги пратим посланници тук там,до като напраят стаж за пенсийка...човещинка малко коо...
103
9
 
17
 
! Отговори
ТИВКОландия преди 5 години
Много смърди около тоя случай! Тоя 21 годишен пикльо с крехке телце да е извършил това зверство е много много съмнително!!Версията за убийство заради криминалното разследване около Джи Пи Груп не е изчерпана!!!
102
0
 
10
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Ха ...Ха....горкия То да го зажалиш това хубаво и добро момче.Интересно че още никой не го е разпитал като обвиняем пък умните глави вече пишат че искал да се предаде и да му намалят присъдата ..Смъртна присъда..Да не би това момиче да е изнасилена и умъртвена една трета от живота им.....Смъртна присъда ...
101
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 87"В затвора това младо гадже ще му оправят нагона, като му направят халката голяма като попски ръкав.... "Това ще промени ли твоя живот към по-добро?
100
7
 
25
 
! Отговори
Престъпника от Банкя преди 5 години
"Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:1. Северин цяла нощ пил .Употребил голямо количество алкохол.Тежи около 50кг.2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва / по Маринов/,но пък престъплението е спонтанно/ по Цацаров/.Така чакал до обяд.3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч.4. За времето до 12,11ч./ записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство.Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, даже и дреха на жертвата/ като в сериал за сериен убиец/5. Със скорост на спринтьор, скривайки вещите се изнесъл от местопр
99
1
 
11
 
! Отговори
До 87 преди 5 години
В затвора това младо гадже ще му оправят нагона, като му направят халката голяма като попски ръкав....
98
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е боксьор. Хора занимаващи се с бокс в Русе категорично отрекоха това. Има и версия на роднини, че са го дрогирали двама мъже с черна кола. Трябва да се провери , ако изобщо някой има желание да проверява каквото и да е.
97
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМислил е че е убил обикновенно БГ момиче,никой нищо няма да му направи!И с ужас разбира,че това е "журналистка"---Журналистките (като цяло, но в случая в кавички) не са ли обикновени българки? Журналистите някаква избрана каста ли са?
96
7
 
11
 
! Отговори
To be deleted преди 5 години
Вижте скъпи сънародници, от тук нататък всички убийци ще са *** и психично болни - хем не могат да ги осъдят,хем хората си насочват енергията другаде, удобно е. Къде изчезна телефона на Виктория ? А това, че едно момиче от Холандия е говорили с нея по телефона в 12:20 - 9 минути след като убиеца бяга, не е важно, не го мислете.
95
5
 
11
 
! Отговори
Тя.. преди 5 години
Тя е била по розов клин,прилепнал по тялото и всичко и се очартавало...бял потник под гърдите,с гол корем...и момчето не издържало.....човещинка бе мамка му...ай ай пуснете го,то вече няма да прай глупости...
94
1
 
6
 
! Отговори
Борянка П преди 5 години
Надрусал се и пиян като мотика и започнал да СМЯТА ???
93
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано, аз все още не вярвам това да е убиеца. Да можете от БСП леви/ГЕРБ/ да ми поставите колкото искате минуса. Можете и да ме обявите за червен, ваша работа. Но има толкова несъотвествия. Ето ви няколко. На пресконференцията, казваха, че открили ДНК от убиеца. И били сигурни. Сега пък чакали да го екстрадират, та да вземат и сравнят. Това последното започцна да се тиражира, след като запитаха Откога се взема ДНК от крадец на цветни метали, при това 10 годишен. Или пък. Тои бил пиян и дрогиран. Сега пък. Ама май не бил дрогиран, бил само пиян. Всъщност още не ми е ясно как един пиян т
92
3
 
21
 
! Отговори
Референдум преди 5 години
Моля гласувайте на моя пост с "ДА", ако мислите че в България има етническо напрежение заради привилегиите дадени на ***-те. Ако няма, цъкнете на 'НЕ' . И я да видим *** колко бързо ще го изтрие!?
91
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха. И Цветан Василев замина спешно за Сърбия, защото смята да се предаде. И братя Галеви така и Арабадиеви и те напуснаха България, защото смятат да се предадат ... ама в друг живот.
90
1
 
12
 
! Отговори
Банчо преди 5 години
Я кажете ко шии прайм сега със златното имане дето вчера го вардиха..оказа се че не е много старо,само на 7,8 месеца е.даже годинка няма...и ко прайм сега,къде ши намерим оригинално да мойм да ги осъдим тия готованковци.
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 97 Джендарията няма право на дума.