Спипаха 30-годишен автоджамбазин, разбивал коли

Вчера разбил кола в "Люлин", задържали го същия ден
12 окт 2018 19:50,
5
Спипаха 30-годишен автоджамбазин, разбивал коли
Снимка: Bulphoto, архив

30-годишен рецидивист е задържан за кражба от лек автомобил в столичния квартал "Люлин", съобщават от прокуратурата.

2 часа след полунощ в четвъртък А. Петров счупил предното стъкло на паркиран пред блок "Мерцедес" и отмъкнал радиото, 2 флашки и други вещи на собственичката.

Задържан е още същия ден от полицията, пише "24часа". Петров е осъждан няколко пъти за кражби. Задържан е за три денонощия от прокуратурата.

Държавното обвинение ще иска постоянен арест от съда. Ако бъде осъден го чакат от 3 до 15 г. затвор.

Рецидивистът се разследва и за други кражби от автомобили в "Люлин".

Същата нощ в квартала е разбито и задно стъкло на стар автомобил - кобми. И от нея липсват вещи, както и при кражбата от мерцедеса, обран от А.Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
neo5 преди 5 години
Наркоман..
3
0
 
3
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Че това новина ли е? Когато прочета "Спипаха 30 годишна кола, разбила главата на автоджамбазин" - това мога да кажа, че е новина. Другото е ежедневие и сводка на МВР.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък няма начин, да го пуснат полицаите на тъмно място и там да го чакат правилните хора и да му начупят всичките крайници на този!
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пфу ще го пуснат и пак ще си краде. Откраднаха ми катализатора пред блока,а полицаите на въпроса ми,ако ме спрат и ме глобят какво да кажа на проверяващите само вдигаха рамене и викат знаем ги, но са наркомани пък и цената при изкупуването е смешна и никой няма да се занимава.Излезе, че всичко ще си е за моя сметка. На всичкото отгоре на ГТП искат катализатор, но категорично отказах да купя нов нямам намерение следващия наркоман пак да заработи за поредната дозичка на мой гръб.