Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

България увери Германия, че ще е в 4 квадрата килия с WC
Обновена: 12 окт 2018 19:29 | 12 окт 2018 16:00, Боряна Павлова
123
Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

Германия ни връща Северин Красимиров още този уикенд. Той ще бъда екстрадиран с полет от Хамбург до София, където ще бъде поет от българските власти. От там той ще бъде прехвърлен в Русе.

Решението на съда в Целе за екстрадирането му вече е предадено на България.

Прокурор Бернд Колкмайер от прокуратуратара в германския град заяви, че Северин е признал частично вината си за убийството на Виктория Маринова.

Пред германския съд младият мъж е казал, че сутринта на 7 октомври, в парк край Дунав в Русе, под влиянието на алкохол и наркотици се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и да я убива, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

Още по темата

"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството", заяви още германската прокуратура.

Междувременно стана ясно, че днес в Министерството на правосъдието е поискало искане за предоставяне на информация за условията в затворите у нас от страна на Германия, съобщиха от ведомството.

Министерството на правосъдието е изпратило изисканата от германската прокуратура информация за настаняване на Красимиров в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Отговорът е изпратен в спешен порядък, съобщи още правосъдното министерство.

Припомняме ви, че Северин Красимиров беше задържан в Германия по искане на българските власти за убийството на Виктория Маринова. Тя беше убита жестоко в събота по обяд. Последва скоростно издирване на убиеца, който във вторник бе задържан в германския град Щаде.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация, в дома на майка му.


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 5 месеца
Няма ли уранови руди и да почне 20 часови смени от 22 часа до 18 на другия ден, спи четири часа и пак отива, дават му половин хляб и литър вода в торбичка и да работи. Този *** трябва да се почувства като говедо, а не да ходи окъпан и облечен по съдилища и да се храни и спи нормално. Ех, да бях един министър престъпленията щяха да секнат.
88
0
 
2
 
! Отговори
Ggg преди 5 месеца
Сега се точат за него в ареста. После ще се карат за него в Белене.
87
1
 
6
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 5 месеца
От летището в урановата мина директно,нощна смяна
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На 20 и вече изнасилвач и убиец... До 40 ще е масов убиец и терорист.
85
12
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 месеца
"съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ"

.."жилищна площ"?!?!..Че това си е килия от средновековните зандани,що за "европейски стандарти са това"?!
Като имате предвид,че той НЕ Е осъден,САМО ЗАПОДОЗРЯН!!!!
84
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
СИНАН КОЙТО ОТКАРВА СЕВЕРИН Е ДАЛ ДНЕС ИНТЕРВЮ В КОЕТО КАЗВА, ЧЕ ЗАМИНАВАНЕТО МУ Е БИЛО ПЛАНИРАНО ОТДАВНА И НЕ Е БИЛО ЗАРАДИ СЕВЕРИН!

НЕ ИСКАМ ДА СКВЕРНЯ ПАМЕТТА НА ВИКТОРИЯ ЗАТОВА ЩЕ ПУБЛИКУВАМ САМО ФАКТИ!

АКО ЗАМИНАВАНЕТО НА СИНАН ЗА ГЕРМАНИЯ Е БИЛО ПЛАНИРАНО ЗА НЕДЕЛЯ ЕГАТИ КЪСМЕТА Е ИЗВАДИЛ СЕВЕРИН ! ДА УБИЕ В СЪБОТА И ДА ЗАМИНЕ В НЕДЕЛЯ!

СИНАН КАЗВА, ЧЕ ЗА 30 ЧАСА ПЪТ СЕВЕРИН Е МЪЛЧАЛ ГЛАВНО И, ЧЕ Е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ!

МОЖЕ ДА ГРЕША И ТАКА ДА МИ СЕ ИСКА НО УСЕЩАМ , ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА!
83
24
 
4
 
! Отговори
иво преди 5 месеца
Човекът е невинен до доказване на противното. Може би е било нещастен случай или пък при самоотбрана.
82
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Герберски те тролове продължават да втълпяват, че не са комунисти и нямат общо с партията майка... смеех
81
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
1. Очевидно имаме предпазливост в коментарите на немската прокуратура.
2. Странностите по този случай продължават - заподозреният не е искал адвокат, а само преводач и е настоявал да бъде върнат в България.
80
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мъглява история, а тоя дребен гаврош ли е зверския убиец и изнасилвач???!!!
79
2
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 5 месеца
До до 67
АЛЧНИ,ЧУДОВИЩНО АЛЧНИ
--------------------
Алчни, но не да си живеят разточително живота, т.с ден за ден! От къде иде Живурка/т, принизяване на пребиваването ни на този свят! Търсят сигурност, а сигурност в бъдещето няма, но по лошото е че и настоящето е несигурно, плашещо! Преди 44та кръв се е леела за имоти!!
78
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нека да сложат камери на такива безлюдни места или полицаи да пообикалят тези места.станало е през деня хора ,а представете си вечер.нека се вземат някакви адекватни мерки за безопасноста на хората,за да не става известна държавата ни с такива брутални убииства.,!!!!!!!!
77
13
 
5
 
! Отговори
до 67 преди 5 месеца
До ОТВРАТИТЕЛНО,отвратителен си ти и не знам кого се опитваш да излъжеш,не само в Германия а целият свят знае колко имоти имат“бедните“ бг пенсионери,как крадоха цял живот,а сега и пенсии получават,в Германия нямаше и стотинка да им дадат,лицемера си ти,но не само това,ти си безсрамник,да казваш на чернотобяло,пенсионерите не са бедни,те са АЛЧНИ,ЧУДОВИЩНО АЛЧНИ изчадия,мислещи,че света се върти около тях,жалко,че нямаше видовден за тези гниди,съсипаха държавата и това остана безнаказано
76
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това убийство ми прилича на убийството на онова момиче в парка,за което обвиниха някакъв клошар и Чеци,а също и на това на Мирослава и последвалото убийство на полицай,все в паркове.Сякъш е шаблон.
Дали това момиче не е убито и след това захвърлено в този парк?Защото в съботен ден се разхождат хора,все няй е щял да чуе и види.
Освен това леля му каза,че е имало още двама души със Северин,търсят ли ги изобщо?
75
3
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 месеца
право на пояснение, за цензурирана дума:думата, която следящата стриктно за изражението на правилната "свобода на словото" е назвездичила е онази конструкция, заради която един чех получи критики от царското управление на същото това съоръжение за из хождение...
74
3
 
37
 
! Отговори
До71 отРРР преди 5 месеца
Няма как да е толкова смел тоя... Съмнителна работа. Това което говорят не е цялата истина. Тя жената си отиде и няма да я върнем. Но паметта й заслужава истината да излезе, цялото общество е засегнато.
73
6
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 месеца
разбира се, че не е бил сам! с него са бхк, джендър болшевиките, зелените, червените, черните, сините и пембените, ако щете. с него е цялата джурналяшка гилдия. с него е прокуратурата и съда на "зидарите", които имат мисията да разграждат. с него са всички онези, които превърнаха "територията" в "***" и поемат вината с мезета. това е истината, всичко останало е от изманите вероучения на евреите.
72
3
 
32
 
! Отговори
ppp преди 5 месеца
Но може и да не е бил сам. Нападали са ме "роми" м*н**ли с цел кражба, бяха двама единия ми задигна торбата с покупки, а другия го хванах, като го ударих и го съборих, изскочиха още няколко поне 5-6 и бягах и ми разкървиха носа. Тия никога не са сами, те са страхливи, дори и жена да нападат пак са по много и имат ножове.
71
4
 
4
 
! Отговори
:)) преди 5 месеца
Ако Северин бе милярдер щеха ли да го върнат? А нашите да го изискват?
70
2
 
3
 
! Отговори
:)) преди 5 месеца
Връщат Северин а добре им е известно какви са условията в бг затвори, както и самото правораздаване?!? В началото взеха позиция, а сега се отървават! Проблемът с престъпността, с мизерията, с ромите, с правораздаването, с корупцията, с ... е изцяло на БГ! Докато им е изгодно, а след това шут на БГ! Нищо човешко не им е чуждо/освен да са Човеци гл. Ч/! - как викаше един философ!