Почина 11-годишното, блъснато от пиян в Търнак

Детето опитало да пресече улицата, когато колата връхлетяла
13 окт 2018 09:03, Анисия Иванова
19
Почина 11-годишното, блъснато от пиян в Търнак

Почина 11-годишното мичевце, което бе блъснато от пиян шофьор във врачанското село Търнак, съобщи чичото на детето Славчо Борисов.

Водачът беше освободен от полицията по-малко от 24 часа след инцидента, което предизвика протести, съобщи Нова тв.

Още по темата

Детето опитало да пресече улицата, когато върху него връхлетял автомобилът. Момичето изпадна в кома, а лекарите се бореха за живота му. 59-годишният шофьор е бил с 1,48 промила алкохол в кръвта.

Въпреки молбата, която бащата на детето изказа в ефир и помоли шофьорът, предизвикал инцидента, да се погрижи по някакъв начин за пострадалото дете, той до момента не се е обадил, твърдят близки на момичето.

Инцидентът стана на 2 октомври около 19:50 часа на кръстовище в селото, когато лек автомобил "Нисан Х-Трейл", управляван от 59-годишен мъж от София, блъсна момичето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Ужас! преди 5 години
Шофьорът, който е блъснал детето е бил пиян.Хич да не ми се оправдава, че е бутнал детето без да иска.Пиян не се кара кола.Никой не го е накарал да се напива.Така, че само той е виновен.За него се разбра, че са го пуснали от ареста.Не ми се вярва да го осъдят.Този *** сигурно няма да лежи в затвора, като повечето шофьори убили хора на пътя.Защото повечето шофьори убийци ги пускат и не стигат до затвор. Горкото дете ще лежи в гроба, а този *** ще си живее живота. Лека му пръст на детето.
11
0
 
4
 
! Отговори
!!! преди 5 години
До Жалко за дететоВ какъв смисъл да правим етническо противопоставяне??Никой не упреква убиеца, за това че е българин!Упрекваме го за това, че е шофирал пиян и е убил дете!!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"11 - годишното..."?Това какво е бе?Дете ли е, козленце ли е, агънце ли е, дакелче на 11 години ли е?Помня едно заглавие на едни от най-маститите развратници в българската журналистика навремето:"Автобус уби 6 в дере"Та и вие така.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Зозонещо като теб
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ме притеснява едно нещо. Да не се окаже че момиченцето се е ударило само в джипчето и е изпаднало в кома. Имаше вече такъв случай ако си спомняте с един кмет когато дете му се удари в джипчето..Че правосъдие в нашата китна цъфнала мутроландия няма това е видно от всичко което се случва. Редно е да игнорираме мутрите които се правят на управленци без покгитие и да вземеме нещата в народни ръце. Не мислите ли.
7
0
 
9
 
! Отговори
Жалко за детето преди 5 години
Каза се, че е ходило на училище и се е учило добре. Може би, ако беше имало шанса да порасне, щеше да бъде едно от щастливите изключения, които се раждат в такива махали.Нека да не правим от тази човешка трагедия повод за етническо противопоставяне.Всеки да обясни на децата си каква беда може да стане, ако се затичат през улицата без да се огледат предварително.
6
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Какво е мичевце? Някакъв нов пол, непознта дори и на светилата на джендърознанието?
5
1
 
24
 
! Отговори
Hayri преди 5 години
Къде са свободните медии които отразяват случващото се. Кой живот е по важен? Защото за убийството на журналистката от Русе цяла седмица е водеща новина а за убийство на деца от пияни " бизнесмени " нищо. А даже не е и задържан. Мисля си че по закона за движение по пътищата само да бъде хванат да шофира с толкова промили трябва да е в затвора. България нищо ново.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре дошли в Тиквения рай!
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама пак не сте отразили коректно случая. Бутилката ракия сама се е наляла в гърлото на бизнесмена и после той седнал да си почине в колата, а някакво дете започнало да му се блъска в бронята до yмъpтвяване. Питайте съда, ако не вярвате.
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"11-годишното мичевце" неграмотно, със заглавие като за животно, написана статия.
1
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната невинна жертва на пияна мутра, самонарекла се "бизнесмен"!Да ви ??? "стабилността", СИКаджийски *** проклети!