Роми нападнаха полицаи в Гълъбово

Причината – спор заради шумно забавление
15 окт 2018 11:30, Красимир Ангелов
215
Роми нападнаха полицаи в Гълъбово
Снимка: Булфото, архив

Роми нападнаха полицейски патрул в Гълъбово, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал в неделя към 14.24 часа, когато е получен сигнал за силна музика, идваща от махалата в Гълъбово.

Пристигналият на място полицейски екип установил пияна компания, а звуците идвали от инсталирана подвижна тонколона. При последвало полицейско разпореждане за спиране на музиката и представяне на документи за самоличност, събралите се не се подчинили на органите на реда и започнали да се държат агресивно и арогантно – хвърляли камъни и се заканвали.

На място е пристигнала жандармерия, работата по случая продължава.

На този етап са задържани петима нападатели. Изяснява са съпричастността на други лица към инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато има гербери ще има и смърт и разруха!
46
0
 
34
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Защо никога няма да има заглавие" шведи нападнаха полицейски участък в Турция,Гърция,Сърбия..или не дай боже- Сащ??". Но тук е норма и може.Лесно се решава проблема.*** там например получават 100 хил на месец помощи.Така щетите са за 100 хил,махалата месец без помощи.Те самите да внимават.Едно вр в армията,Пешо не си оправил кревата- всички тичат 10 км!!Е после Пешо....с най опънат креват!Образ ценз за изборите!!това е
45
33
 
6
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Важното е да се определи етническия произход на извършителите, за да може да се генерират повече омразни коментари, повечето, от които плачат за прокуратура. Така е ***. Както и вие плюете на закона, така ви подражават и ромите, така са се научили и престъпниците в сини униформи. Не може да цари беззаконие, то да е издигнато в култ и да очаквате някой да спазва правилата. Всекидневно мутри беснеят в центъра на столицата, че и гърмят фойерверки, някога куки да са отишли да им спират купона.
44
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата ще остане известен в историята с прозвището си Бойко Борисов-***.
43
1
 
32
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Набират сила - братята роми...в първата ромска държава в ЕС!
42
0
 
42
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Абе тука си трябват гумени куршуми, сълзотворен газ и много бой. В целия свят ги използват и за по - дребни поводи. Ония дето замахвал със сатъра директно на място!
41
0
 
14
 
! Отговори
данъкоплачещ преди 5 години
Няма да нападат само мене,я!
40
5
 
15
 
! Отговори
Хумор преди 5 години
Индианското племе Ромокютеки и техния вожд Винету бавно, но сигурно измествт местното население българобалъци. По този начин след време те ще осъществят своята мечта, създаване на своя собственна държава в която комунизма ще властва с пълна сила, никой няма да работи, всеки ще си взема това от което има нужда. Ще си направят и кюткски съд, че бъде раздадена и всеобща справедливост, българобалъците в смето почистването, а ромокютеките в палатите на Пленяв и вся останала ***. Идинствен с почит.
39
3
 
38
 
! Отговори
Времената на Ивайло преди 5 години
Вижда се че полицията сама себе си не може да защити, камо ли нас обикновените граждани българи. Армията е миниатюрна. Явно е че ако нещата се влошат трябва да разчитаме само на себе си. Трябва да се мисли по този въпрос, защото ако не успеем да се организираме овреме ще ни избият като пилци. Те са въоръжени, а ние - не. Нещата много приличат на времето на Ивайло. Монголците са нападали, властта се е криела по крепостите а народа са го убивали и грабели. Единствената надежда е бил Ивайло.
38
2
 
23
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Ромите са бъдещето на България. След 50 те ще бъдат и полиция и жандармерия и власт. Моя милост няма да бъда жив тогава разбира се ще съм послужил за храна на червеите.
37
0
 
32
 
! Отговори
Цирк Ромалесте преди 5 години
На млад ром майка му готвела,затова бил със сатър в ръка!
36
2
 
17
 
! Отговори
Волен преди 5 години
Абе важното е, че на съвета на коалицията ще се разглежда проблема с Деница.
35
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много радостна новина. На тези полицаи трябва да им строшат празните кратуни, защото когато народа излезе да се саморазправя за безчинствата на *** те застават с лице срещу него. Заставаш ли с лице срещу собствения си народ не търси съжаление. Най обгрижваните граждани в България от ГЕРБ са ромите. Геноцида прилаган от ГЕРБ над Българите продължава.
34
1
 
47
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Никой досега не се е научил да спазва законност чрез толерантност ! Единственият начин е чрез НАКАЗАНИЕ !
33
0
 
33
 
! Отговори
буч преди 5 години
Смях! Сигурно полицаите са били с водни пистолети.
32
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време да се разреши полицията да стреля по тия на месо.. в сащ убиват по 35 000 негерри на година и така им регулират популацията
31
4
 
35
 
! Отговори
Гандалф преди 5 години
Социал и кючеци,това иска и получава електората на ГРОБ!
30
0
 
31
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Няма такъв цирк!Служил съм в Разград в поделението, *** се оригваха на палки с месеци
29
53
 
5
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Ще си позволя да посъветвам администраторите на сайта: Заглавието трябва да бъде "Граждани нападнаха полицаи" без да се споменава етническия произход защото това води до омраза към една част от българския народ. Така се стимулира отдалечаването между различните етноси в страната които са градивния елемент на Държавността. Нека да бъдем по толерантни, по разумни и разбиращи.
28
0
 
48
 
! Отговори
Ивац Игнат Канев преди 5 години
Докога полицията ще пазят скандинавците а те с мотики и сопи ще се канят на българите...За една седмица можем да решим проблема с хлеб..ките в гетото