Украински изтребител падна, загинаха двама пилоти

Инцидентът е станал по време на учение
Обновена: 16 окт 2018 21:03 | 16 окт 2018 21:03, Красимир Ангелов
56
Украински изтребител падна, загинаха двама пилоти
Снимка: Reuters

Изтребител "Су-27" от украинските ВВС е катастрофирал при учебен полет и двамата пилоти са загинали, предаде ТАСС.

От украинския генерален щаб, цитиран от Ройтерс, потвърдиха за инцидента и това, че двамата пилоти са мъртви. Телата им са намерени.

Преди това от министерството на отбраната в Киев казаха, че около 17 ч. местно време самолет "Су-27" е паднал на земята между градовете Бердичив и Хмилник и се извършват издирвателно-спасителни действия. Според украински медии полетът е бил част от международните учения "Чисто небе-2018".

Говорител на украинските въоръжени сили каза пред телевизия "112 Украйна", че не разполага с информация, че в катастрофата е загинал американски гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: УкрайнаизтребителСу-27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
usa = на джудже преди 5 години
ИМА.ИСТИНА.ЕДНА , РУСИЯ НАЙ ВЕЛИКАТА НА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ !!! РУСИЯ Е СВЕТИНЯ !!! НАША НАДЕЖДА И ЛЮБОВ !!! РУСИЯ ФОРЕВАР !!! СТРАШИЛИЩЕ ЗА САТАНАТА - сащ.
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като обиколил цяла Европа мога да кажа,че от *** по тьп индивид няма
28
1
 
8
 
! Отговори
плвелиев кибератакан преди 5 години
момчетата са поискали курс от руските си колеги за да избягат от Ърина в Родината- Русия и украинската анти-малайзийска зенитка ги е свалила.
27
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44Лъжец нелъжец, това е истината. Колкото и да русофилстваш не можеш да я промениш.
26
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОпсКолкото и да поддържаш руския трошляк постоянно ще си в аварийна ситуация.
25
2
 
9
 
! Отговори
Опс преди 5 години
Само преди ден руснаците им го казаха - че самолетите на урките не са поддържани и стават само зс аварийни ситуации.
24
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до33Абе момче, защо американците не се оправдават че израелците не са пилоти, ами само руските кypвички реват като недoклaтeни вдовици че арабите не ставали за пилоти? Ей заради такива гoвняни руски приказки и балалайки на Ануар Садат му писна *** от руснаците и ги остави да пасат трева заедно със Сирия. Защото Садат беше отличен пилот обучен в СССР и много добре знаеше нивото на руските пилоти и за разлика от Хафез Асад не се остави да го правят на глyпак някакви *** руснаци.
23
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до33Абе момче, защо американците не се оправдават че израелците не са пилоти, ами само руските кypвички реват като недoклaтeни вдовици че арабите не ставали за пилоти? Ей заради такива гoвняни руски приказки и балалайки на Ануар Садат му писна *** от руснаците и ги остави да пасат трева заедно със Сирия. Защото Асад беше отличен пилот обучен в СССР и много добре знаеше нивото на руските пилоти и за разлика от Хафез Асад не се остави да го правят на глyпак някакви *** руснаци.
22
0
 
2
 
! Отговори
до33 преди 5 години
пич по тошово време лафа беше,,, абе верно е в Работническо дело го пише" , че и ти сега, видял нещо в нета напудрил го и готово, къде прочете, руски пилоти в сирийски самолети. В щабове да, на терен да си били арабухите и ти го казвам щото съм си говорил със сирийци които учеха в едно от военните ниучилища до 92 ра....схващаш
21
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 33Абе за русофила руснака е най-добър във всичко дори и да се наcepе обилно пак е най-добър. Това ми е ясно.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен 33 преди 5 години
Руснаците са най-добрите пилоти в света и това е неоспорим факт, след всяко изложение на военни самолети Руски пилоти канят колегите си от всички страни за въздушен бой. Досега никой не се е осмелил на такава. Твоята измислена история я разправяй на съседите си когато седнете да пиете шльокавица.
19
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен до 29Ще ти се да не са участвали ама много яко са участвали и са се върнали от Сирия в дървени макинтоши. То и сега е пълно с ихтамнети както в Украйна така и в Сирия, ама цинковите ковчези се разнасят с Ил76 от Сирия към моргата в Ростов на дон. От Украйна пристигат с хладилни тирове пак в моргата в Ростов но Дон. Иначе Русия не участва със сухопътни сили нито в Украйна нито в Сирия ама само по документи, иначе си участва много много тайно.
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до29Факта че в началото на юли 1982 година в СССР се провежда тайно заседание на ЦК на КПСС в което се търси отговорност както на руските генерали от ВВС така и от самолето строителите и последва пълно изтегляне от Сирия на всякакви руски военни достатъчно красноречиво говори за огромния сесесерски провал. Нищо не съм напудрил не съм споменал че има 2 повредени израелски самолета прибрали се самостоятелно и че някакви палестинци са унищожили един израелски Ф4 на пистата в Израел по това вре
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен до 29 преди 5 години
Колега в тази битка са унищожени 70 Сирийски самолета на земята, причината е не добре обучен състав на РЕБ и ПВО, имат още 8 загубени във въздушен бой пак по същата причина. Колега хайде не се извърляй че си начетен, не заблуждавай хората. Никакви Руснаци не са участвали във вуздушни боеве.
16
1
 
2
 
! Отговори
до29 преди 5 години
то че такъв случай има е вярно само дето си си го напудрил както ти изнася, сигурно и руските пилоти поименно са ти ги написали....
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже виждам, че тук е пълно с голобради момчета прославящи без никакви конкретни аргументи руското оръжие просто да напишат в търсачката "Бекаа 1982" и ще прочетат доста изненадващи за тях факти.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен до 24 преди 5 години
Изпи ли си хапчетата преди да напишеш тази измишльотина.
13
3
 
2
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
А не мислите ли, че факта, че не е свален нито един израелски самолет тогава не е случаен! Сърбите с някаква архаична техника свалиха "невидим" стелт, пък какъв ще да е този несваляем Ф-15! По скоро според мен факта, че не е свален нито един израелски самолет се дължи на обстоятелството, че евреите дефакто командват целия свят, включително Русия, че и СССР на времето!
12
4
 
4
 
! Отговори
гого преди 5 години
и къде искаш да са го сваляли този ф15, колко оъти се е пробвал над държава от бившите соц или над СССР или РФ , никога не смее. С арабухи е лесно ..
11
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ученията участват и 18 американски самолета Ф15 управлявани от израелски летци. Отработват унищожаване на радарите на С300 с антирадарни ракети. Ф15 е тежкия вариант американски изтребител 4-то поколение с 2 двигателя. Продава се само на най-доверените американски съюзници, като Израел, Япония и Саудитска Апрабия. До сега за 45 години както съветите така и фашистка русия не са могли да свалят нито един Ф15.