Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията

Ако съжаляваше, щеше да се предаде, смята Николай Кокинов
20 окт 2018 11:30, Александър Попов
204
Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията
Снимка: БТА

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров, ще продължава със самопризнанията и най-вероятно ще получи 30 години затвор за деянието си. Тази прогноза направи бившият софийски градски прокурор, а сега адвокат, Николай Кокинов.

"Той няма друга алтернатива, освен да съжалява. Очевидно цели по-малко наказание. Ако той действително съжаляваше, първо, нямаше да се стигне до този резултат, и второ – щеше да се предаде, а не да бяга в Германия", заяви Кокинов пред bTV.

Още по темата
Според него Северин е бил привлечен или от предмет, който е искал да отнеме от Виктория Маринова, или чисто полово.

Кокинов смята, че делото няма да е лесно, защото фокусът на обществото е върху този случай, отбеляза бившият градски прокурор.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", заяви пред журналисти в съда на развален български Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

По време на гледането на мярката му в съда в Русе стана ясно, че седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова. Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

Съдиите го оставиха в ареста, а мярката едва ли ще бъде обжалвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много приказки се изприказват и се пишат и не забелязвам да се споменава за истинския проблем - достъпността на наркотиците и реалната липса на желание от страна на властите употребата им да бъде силно рестриктивна. Отдавам го на текущата победа на банките и фармацевтичните гиганти да легализират марихуаната. Отваря се широк сектор на приходи. А че хората ще се колят и *** - още приходи в съдебната система, и "лечението". Здрав и разумен народ не е от полза за капиталистическата матрица.
115
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега тема за размисъл.!!!!Дали пък не видя нещо ,което не е трябвало да вижда и цената на живота му е тази??????Само предположение може би?????
114
2
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
северин е масов продукт на сорос и той няма да остави така децата си. все пак парите, които окраде от короната на пиратите трябва да отидат в *** дрога, каквито са медиите на самите журналисти. горкият кафка, каква бедна фантазия е имал го осъзнаваме чак сега.
113
0
 
11
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Единствено съжалява че има лоши последствия за него. Ако нямаше закони щеше даже да се хвали и гордее с това и да се прави на страшен и велик.
112
6
 
4
 
! Отговори
Виновни са дилърите преди 5 години
Ако ги нямаше наркодилърите,Северин едва ли щеше да премине критичната точка и да извърши престъплението.Нека разсъждаваме трезво.Това момче първо е родено в деградираща среда за която държавата си затваря очите, второ е в пубертета и хормоните му кипят.Само тези 2 условия правят 50% вероятност дори бяло момче да извърши такова престъпление,стига на закътано и сигурно място да срещне привлекателна жена.А ако преди това се е дрогирало вероятността скача около 100-те процента.Подценява се проблема
111
0
 
2
 
! Отговори
... преди 5 години
Братя Галеви са попитали, къде не може да ги открият и са отишли там. Ако някой иска да не го хванат и да не лежи в затвора, да хваща при тях. Ако не знаете къде са , попитайте къде не може да те открият българските власти.
110
0
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Реално ще излезе след около 21 години, като поработи малко е затвора.После пак ще продължи с кражбите, изнасилванията и вероятно убийствата.
109
1
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Ако имаме правово правосъдие наказанието на тоя самосъжаляващ се изверг трябва да е ДОЖИВИТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА КАКВИТО И ДА БИЛО ЗАМЕНКИ !!! Всякакво друго наказание е ала-бала и подигравка с жертвата му !Ама бил си признал - и какво от това?И без неговото признание стана ясно,че той е изнасилил и лишил младата жена от живот - какво повече искат магистратите ?!
108
0
 
11
 
! Отговори
... преди 5 години
Разбираме, че всъщност максималната присъда в България е 30 години затвор. Максимално наказание се дава за такива жестоки престъпления, на изключително опасните извършители. Т.е. само ако някой твърди, че е невинен може да получи максимална присъда, дали има такива ***. Има един два случая, но има и жестоки изверги, които излизат след 8 години, максимум 15. И така да преизчислим, в България най-жестоките престъпници лежат по 15 години ефективно, това е максималната присъда.
107
0
 
6
 
! Отговори
Garga преди 5 години
Abe tozi prilicha na chalga Koceto :)
106
5
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 118. Много важно уточнение си направил, че си бил следовател при соца. Ясна е твоята ориентация и отношение към сегашната власт. Та да те питам, какъв интерес има властта от прикриване на онова банално, битово-семейно убийство на Росен?
105
1
 
9
 
! Отговори
K6 преди 5 години
Има нещо много по опасно от този индивид и това е наркотика който е взел, може наистина да не си спомня, защо никой не разследва що е то 'кристал'? Ами ако попадне масово в неговата махала какво да очакваме ? зомбита с масови убийства? Защо не търсим източника на това деяние? може би става въпрос за особено опасен експиримент?
104
0
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
ако не съм го споменавал, ще го кажа сега: джурналята са с по-малка стойност за шорош и ротшилд. северин ще получи 30, но ще излезе след 7,5. след намесата на еспч. но да се хванем за ръце, да запалим свещи и да кажем: "свободата на словото е в опасност!" :-)))
103
1
 
4
 
! Отговори
... преди 5 години
Къде и как да се включим в подписката?
102
2
 
11
 
! Отговори
Име преди 5 години
прогнозата на кой институт спонсориран от сорос е?
101
2
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До 119. Тя не е разследващ журналист, колко пъти да ви го казват. Ползвала е материали на сайта"Биволъ" само за едно предаване и не е интересна. Защо не затриха журналистите от "Биволъ", които са много по-навътре в разследването? Айде стига евтини конспирации.
100
3
 
13
 
! Отговори
До 119 преди 5 години
ПЕТИЦИЯ ДО ЕС ОТ СИМЕОН ВОЯДЖИЕВ ЗА ПЪЛНО И НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СМЪРТТА НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА.ДО МОМЕНТА СА ПОДПИСАЛИ НАД 42 000,ВКЛ.И ЧУЖДЕНЦИ.ПОДПИСИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ.
99
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те го питат дали съжалява за стореното, а той им отговаря, че много се съжалява демек той се съжалява.
98
5
 
1
 
! Отговори
n преди 5 години
До ГРАЖДАНИН по добре 30 от доживотен. при доживотен ще бъде заключен в една стаичка докато изгние. А при 30 ще е с другите затворници и ще усети какво е да си изнасилен
97
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам какво и къде ще тръгнеш да заравяш при положение, че бездната на Дунава е буквално на един хвърлей. Прозира сделката на властта с това подставено лице, но керванът си върви, видя се че народът не реагира, дори да му бъркат в з***ка. Ние сме над нещата, под дъното.