Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията

Ако съжаляваше, щеше да се предаде, смята Николай Кокинов
20 окт 2018 11:30, Александър Попов
204
Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията
Снимка: БТА

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров, ще продължава със самопризнанията и най-вероятно ще получи 30 години затвор за деянието си. Тази прогноза направи бившият софийски градски прокурор, а сега адвокат, Николай Кокинов.

"Той няма друга алтернатива, освен да съжалява. Очевидно цели по-малко наказание. Ако той действително съжаляваше, първо, нямаше да се стигне до този резултат, и второ – щеше да се предаде, а не да бяга в Германия", заяви Кокинов пред bTV.

Още по темата
Според него Северин е бил привлечен или от предмет, който е искал да отнеме от Виктория Маринова, или чисто полово.

Кокинов смята, че делото няма да е лесно, защото фокусът на обществото е върху този случай, отбеляза бившият градски прокурор.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", заяви пред журналисти в съда на развален български Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

По време на гледането на мярката му в съда в Русе стана ясно, че седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова. Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

Съдиите го оставиха в ареста, а мярката едва ли ще бъде обжалвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившият софийски градски прокурор, а сега адвокат, Николай Кокинов напусна Софийска градска прокуратура след като срещу него беше образувано разследване за бавене и протакане на дела. Разследването също беше протакано в продължение на години и отиде в пета глуха. Защо разследването беше изоставено? Защо този човек не е в затвора за корупция?
75
0
 
10
 
! Отговори
Bdbdbdb преди 5 години
Хахаахахахахахахаххй а йххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахаха ахаххаххахахахахахаСемейството му се чвства блажено в момента. Нали са получилш яко пара
74
0
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Ако сме народ ще съберем пари и ще го платим в затвора да го обработят подобаващо както си заслужава. Яко изнасилване на тоя миргавелко и публикуване в интернет.
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е дискриминация,да се пусне човека под гаранция и цирка да свърши....
72
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dojivotna.Ako poluci 30 she izleze na 50, jivyal na nas grab, v udobna kiliya I ste izvarshi oste po-ujasni prestapleniya.
71
1
 
19
 
! Отговори
до Пустиняк преди 5 години
Пустиняк,има различни видове хора.С примитивните трябва да има примитивни закони.Ето например тоя на снимката е както хората са били когато са живеели в пещерите.Дотакова му се на мъжкият избира си женска и я удря с дървото по главата.След тва я ***.Ако остане жива-остане.Ако не ходи да клеца друга.Та с модерни наказания не можеш ти да прескочиш 70-80 хиляди години липсваща еволюция.Тва е все едно да си болен от рак и да накараш раковите клетки да станат пак здрави.И с хората е същото.
70
0
 
7
 
! Отговори
КуКу преди 5 години
Ако излезе жив от затвора, ще бъде вече Северина.
69
0
 
11
 
! Отговори
до 87 преди 5 години
Ти не разбираш... виж Пустиняка... иска да го върне в правия път!Щял сам да влезе в маалата ... и да им обясни за "новите ценности" , истамбулската конвенция , и правата на малцинствата...докато у нас има селяни , които се мислят за Индира Ганди... индийците - ще продължават да грабят, изнасилват , и убиват.Съдиха ромската тумба изредила се на немската тинейджърка...ама не знаят, че в Индия - това си е "културна традиция"!
68
0
 
5
 
! Отговори
КуКу преди 5 години
Ако излезе жив от затвора, ще бъде вече Северина.
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да припомня на зрителите и слушателите на Северин-овската сага: В Америка този щеше да получи няколко отделни присъди (ако не бяха го изпекли досега на електрическия стол в някои щати), а именно за: обида, побой, обир, изнасилване, поругаване, убийство, зверско убийство, бягствто от местопрестъплението....всичко това сумарно води около 400г. затвор. Сами си представете в каква държава живеем! Тука след 30г. ще го пуснат, т.е. ще излезе на 50г...и ще извърши още някоя подобна пакост!
66
0
 
3
 
! Отговори
КуКу преди 5 години
Ако излезе жив от затвора, ще бъде Северина.
65
2
 
13
 
! Отговори
до Пустиняка преди 5 години
Човеколюбеца - и САЩ ли са примитивни?Дрън - дрън - *** те "примитевните" са номер 1 в целия свят - всички техничиски иновации са при тях.*** ти - ганьовеца - ги обяваваш за примитивни, че дават правосъдие за близките на жертвиите.Ти селския факлоносец , ще плеснеш с ръце , и ще го прегърнеш, че е изнасилил и убил сестра ти...и ще видиш какво да направиш за него, че да го социализираш.
64
19
 
5
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Ей, па ако е доживотна - що че го изхранвал *** в затвора цял живот. Такива зверства се случват навсякъде, но характерна черта на много примитивните общества е да искат мъст от гняв, за да оправдаят сякаш така дълбоко престъпното си ежедневие, вместо да търсят мерки това да не се случва отново и отново. Сега кратуните биха се развикали, че нямат нищо общо с това, но като четеш какви извратени, садистични и фатални мъчения желаят на убиеца, нравствено не бих ги поставил над него.
63
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокатът на убиеца е платен от БХК 100%, а съда получава пари от разни нпо-та на дядо шорши така че няма да е 30. Най много 15 и след добро поведение 5.Адвокатчето е същата гад като и престъпника в случая. Трябва да прочетете какви ги плещи. Служебен адвокат не би се държал така. А да не говорим как в Америка адвокатите на такива престъпници са само проформа. Ноо тук сме България за съжаление
62
4
 
18
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Като изключа абсолютните *** ... с "поръчковото" ( те отдавна са загубени за реалността ...като този с 68) Може да си представите ценоразпис в хоремак:- Кражба на кабели , и капаци за шахти - предупреждение- Педофилия ( женят се на 9 ) - нищо! Културни особености!- убийство - макс - 7 г. затвор- убийство по особено жесток начин , с двукратно изнасилване на още топлия труп - 30г. от тях реални 15Българките са "евтини"
61
1
 
12
 
! Отговори
НЯМА ДОЖИВОТНА преди 5 години
Хич и не се надявайте!Най-много 20 год!
60
2
 
14
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Адвоката на Северин е млад и амбициозен и това е случая който може да го изстреля на високо ,да започне да работи на частно ,не за държавата .Да стане сред топ адвокатите в региона!Имайки пред горното прогнозирам ,че присъдата ще е още по малка.Върти ми се в главата 15-20 годинки !
59
2
 
17
 
! Отговори
Леополд преди 5 години
В някой щат инжекция, в друг подвързан към местното енерго, в друг 450г. Затвор за всеки зълум по 50 . У нас 30 след тов257а 15,след 5 помилван и богат ,май. Евросдженднорми. Тая тънка брадичка от ухо до ухо?? Да не се е готвил за ИДИЛ.
58
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това същество говори каквото му диктуват и за каквото са му платили неговите поръчители! Ако след ден го попитат, няма да излезе със същата версия!
57
3
 
8
 
! Отговори
Циник до 64 преди 5 години
Здравей друже!За такива говоря - като истерика с коментар 71!Бради...мустаци...мобифони... к а л ъ ф и ...Имаше и един *** - дето пишеше за 2 куршума в главата..Стряскащо е колко прости българи има...и колко много са!