Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията

Ако съжаляваше, щеше да се предаде, смята Николай Кокинов
20 окт 2018 11:30, Александър Попов
204
Прогноза: Северин ще лежи 30 г., няма алтернатива на самопризнанията
Снимка: БТА

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров, ще продължава със самопризнанията и най-вероятно ще получи 30 години затвор за деянието си. Тази прогноза направи бившият софийски градски прокурор, а сега адвокат, Николай Кокинов.

"Той няма друга алтернатива, освен да съжалява. Очевидно цели по-малко наказание. Ако той действително съжаляваше, първо, нямаше да се стигне до този резултат, и второ – щеше да се предаде, а не да бяга в Германия", заяви Кокинов пред bTV.

Още по темата
Според него Северин е бил привлечен или от предмет, който е искал да отнеме от Виктория Маринова, или чисто полово.

Кокинов смята, че делото няма да е лесно, защото фокусът на обществото е върху този случай, отбеляза бившият градски прокурор.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", заяви пред журналисти в съда на развален български Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

По време на гледането на мярката му в съда в Русе стана ясно, че седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова. Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

Съдиите го оставиха в ареста, а мярката едва ли ще бъде обжалвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
18
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Този явно е много суетен. Брадата му е много поддържана. Това да убиеш някой и после да си поддържаш брадичка е пълно дъно.
35
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена му,леля му,майка му и втория му баща да бъдат подведени за съучастие в укриването и бягството му в Германия.Медиите не казват този дали е успял да се възпроизведе,от кога е женен.
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато лежи в затво да да получи многократно от всичко което е причинил на жертвата си.Едва тогава ще започне да съжалява.
33
1
 
18
 
! Отговори
Бау преди 5 години
30 годишна присъда няма да е ника лошо . Само не го пускайте преди да си я излежи ЦЯЛАТА.
32
4
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До истината. Ами стани ти главен следовател и докажи как точно е станало. Нали този ***.гал може да говори лъжи или глуппости. Аман от "разбирачи".
31
1
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
РОМ ИЗПОВЯДВАЩ ИСЛЯМА И ГОВОРЕЩ НА ТУРСКИ!
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТе винаги ги изкарват или клошари или луди.
29
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато журналистите го интервюираха за кратко,беше окован във вериги,пет човека го пазеха около него,а един го притискаше с ръка,друг пък следеше журналистите.Така притискаха и жена му.Това момче е в голяма трагедия и опасност.Жалко,по-добре да бяха го оставили неразкрито убийство,отколкото да страдат невинни хора!
28
1
 
10
 
! Отговори
Токай-ито - дакота преди 5 години
Този е от племето сиксикау - чернокраките...Все едно..Стълба на мъченията харесва всичко завързано за него...
27
10
 
36
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Тука нещо не е наред с това разследване! Или тоя лъже за световно или тоя не е въобще убиеца! Има много разминавания в разказите му и това което казват свидетели, разследващи. Дали пък не е добре платено на тия индиици да поемат вината и след това северинчо в минал инструктаж какво да говори?! Другото странно е че си признава много бързо, имайки напредвид расата му...това не е никак характерно за тия...даже си е пълен абсурд!!!
26
1
 
6
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...ei tova e tipichnia "nov evropeets " !...izvisen,oduhotvoren inteligenten ,obrazovan I s mnogo I vse gradivni umenia !...Tova e urudlivia plod na modernata liberalna demokratsia !!! Tejko I gorko na evropeiskite darjavi !
25
4
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЛЪЖЕ ВИ!!НЯМА ТАКАВА ПРИСЪДА 30 ГОДИНИ ЗА ЕДНО УБИЙСТВО! ТАКАВА СЕ ДАВА ЗА ДВОЙНО УБИЙСТВО!!!СЛЕД КАТО СИ Е ПРИЗНАЛ И ИСКА СЪКРАТЕНО ПРОИЗВОДСТВО НАЙ-МНОГО 20 ГОДИНИ!В ЗАТВОРА СЕ БРОЯТ ЗА ДВА ДНИ ИЗЛЕЖАНИ ЕДИН БОНУС !НА 35 ГОДИНИ Е НА СВОБОДА ИДЕАЛНА ВЪЗРАСТ ЗА НОВИ ПОДВИЗИ!
24
8
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Този случай не трябваше да се разследва, защото почтен човек вестник не пише. От друга страна Северин е невинен. Ще протакат делото 5 години и накрая ще го оправдаят, но общество вече ще е забравили за случая.
23
2
 
24
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Северин е на 21 години . Ако Съда го осъди на 30 години , какво ще се случи ?След излежаване на 2/3 от наказанието ще го пуснат - тоест след около 20 години .Ако се спазват изискванията на ЕС за Затворите - ще има Фитнес , Здравословна Храна , Право на Интернет и Кабелна Телевизия и Платена Отпуска .Та този ще излезе готов Боец от Затвора .Единствения шанс на Обществото е - Другите затворници да го Самообесят .
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Електрически стол или другия вариант смъртоносна инжекция.Това са двата варианта.
21
0
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
до сокерес : оправи си правописа, обясни си какво искаш да напишеш и тогава пиши..... - БРАТО!
20
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГробокопачКолкото пъти ти прочета коментарите се убеждавам че си много елементарен.Кокинов дава експертно мнение като юрист.Човека е вътре в нещата и прави анализ на ходо на делото защото са го интервюирали по този проблем
19
2
 
17
 
! Отговори
месара преди 5 години
за това в България трябва да се построи затвор като - ЧЕРНИЯ ДЕЛФИН- в русия! няма ес, няма бхк, няма права! от там единствения начин да излезеш е, с краката на пред!
18
2
 
10
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Храни куче да те лае.
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е било така.Тя му се издървила и той я зашлевил.Ритал я е в стомаха и в главата.А след тва я е влачил няколко метра за да я разчекне.Преди или след половият акт е мастурбирал върху тялото и.Много слочаености нещо...