36-годишен преби и ограби 82-годишен дядо в Славяново

Извършителят е с криминални регистрации и е осъждан
21 окт 2018 21:12,
73
36-годишен преби и ограби 82-годишен дядо в Славяново
Снимка: pixabay.com

Полицаи от Славяново, област Плевен, са задържали 36-годишен мъж, нанесъл побой и ограбил възрастен мъж, съобщиха от МВР.

Сигналът в полицията бил подаден тази сутрин, около 2.30 часа.

82-годишен мъж от Славяново разказал, че малко по-рано в дома му неизвестен му нанесъл побой и му отнел 120 лева. Веднага на мястото била изпратена дежурно-оперативна група, която извършила оглед.

Установено било, че мъжът проникнал в дома на възрастния мъж през незаключена врата, след като му нанесъл побой и му взел пари, избягал в неизвестна посока.

Пострадалият бил транспортиран в болнично заведение, оставен за лечение, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

По-късно служители на ПУ – Славяново установили и задържали извършителя – 36 годишен мъж от Славяново, с криминални регистрации в полицията и осъждан.

С прокурорско постановление мъжът е задържан за 72 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патрулиращи ловци, кикбоксьори и рокери като граждански групи за охрана по селата. Видя се, че и полиция и жандармерия са с умишлено вързани ръце. А Славяново доколкото знам е голямо село, дори от градски тип в близост до Плевен, и не вярвам да няма достатъчно синове и внуци на оцелелите там български възрастни хора, които да се обединят в защита на родителите си и честта на предците ни.
46
0
 
9
 
! Отговори
D: преди 5 години
Държава няма ! ФАКТ!!!Българи, създавайте групи за самозащита !Няма кой друг да ни помогне.
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доколкото видях в интернет сиът или внукът на дядото е кикбоксьор..."Биячът" май по-добре да си седи в ареста - за негово добро е...
44
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩО НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕСТЪПНИКА Е ОТ "РОМСКИ" ПРОИЗХОД???
43
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше преди 30години един строий при който този човек няма значение от етноса при извършване на това тежко престъпление казвам тежко защото пребития човек е на 82години щеше да е осъден на смърт и присъдата щеше да е изпълнена веднага
42
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евророма+БСП= Коалиция за България Победа!
41
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гласувам за БСП
40
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние (партията на Боко Изкуствения Интелект) не само ,че си отгледаха със социалки милиони р0ми,но част от тях изпрати в чужбина. Те от своя страна насилват и убиват не само тук,но и в чужбина. 10тина от тях насилиха наскоро една 14 год.бяла германка.Германските гробаджии(шефовете на партия ГРО666) разбраха какво са надробили и сега всички ние ще сърбаме попара.Бият полицаите вече. Това,че бият лекари и учители едно на ръка. СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ И ПОЛИТИЦИ.
39
2
 
41
 
! Отговори
Бо преди 5 години
Изнасилват бели момичета. Убиват бели жени. Убиват стари хора по селата. Мъчат възрастни пенсионери , за да им вземат пенсиите."Боко Изкуствения Интелект" не иска да промени закона за "ДОМАШНОТО ОРЪЖИЕ". Защо?Кво стана сега? Давахте социалки на поразия. Сега разбрахте,че просто не искат да работят и няма да работят. Минус 500 хиляди дефицит работници. Не се търсят 500К , а трябва да се създадат 500 хил.работни места ,за да може да изхранват р0мите,които са станали много и не работят.
38
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Назрява нещо и скоро ще избухне ако не вземем СПЕШНИ МЕРКИ. Казвам го най-отговорно.Много ви е развинтена фантазията. Все някакви революции все НЕЩО ще избухне... Толкова много мозък имате, че всеки момент той ще избухне.
37
6
 
22
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Бат боко ,Бат боко догодина има избори и да ти кажа честно нямах намерение да гласувам ,но ти ме нави!!Мразя БСП ,но ще гласувам за тях само и само да не ти гледам повече противната и нагла мутра вече!Хората те мразят ,пълен некадърник си!!Едно голямо самучиствие а на практика една гола вода!
36
1
 
23
 
! Отговори
месара преди 5 години
алоооо, бхк, къде сте бе?
35
1
 
30
 
! Отговори
Милозлив разговор преди 5 години
Детенце : - Тате, а след 72 часа ще го пуснат ли ?Таткото : - Да, моето дете !Детенцето : - А ако той дойде и нападне нас, какво ще стане ?!Таткото : - Пак ще го хванат, детето ми......... и след 72 часа пак ще го пуснат !
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партията, защото тя е една с много лица, като е толкова загрижена за хората, вместо да ни подлага на този фарс наречен избори да вземе да дари парите за предизборните си кампании на Държавата. За да си оправи Държавата бакиите, сътворени от същата тази Партия. Официална тайна е, че комунистите се разклоняват и се плюят един друг, за да поддържат драмата наречена "демократична България". Айде, холан. Уморихме се от цирковете.
33
0
 
17
 
! Отговори
Екс Атакист преди 5 години
Стана - Пари няма. Действай, дедо. Охранителни фирмички на локално ниво събират по 10 лв от фолкса за банд на фирмата. Това стана.
32
22
 
15
 
! Отговори
Социопат преди 5 години
След 09.09.1944г комунистите заселват в България всички роми от района.Ромите са любимци на комунистите и те като тях са без корен...
31
0
 
36
 
! Отговори
Екс Атакист преди 5 години
Какво стана с "Полицай във всяко село" ?
30
0
 
47
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Нищо ново под слънцето!Недосегаемите роми си правят каквото си искат (защитавани от мафията), крадат, бият, избиват българския народ без грам чувство за вина и за някаква отговорност към държавата ни! Институциите (начело с антибългарския Хелзински комитет) яростно защитават правата и свободийте на ромите и всеки ден престъпността се множи ли множи!Така е, докато има българи дето им се гласува за мафията управлявала последните 30 г, както и негласуващи, така ще бъде, че и по-зле ще става!
29
0
 
21
 
! Отговори
до 35 преди 5 години
Ами да ви внесем тогава от Марс. Прочети как са излъчили исландците Експертното си правителство и как са направили промените в Конституцията си. С Референдум и участието на всички граждани и прослойки. Само да тракаме по клавишите из форумите и да се възмущаваме от неправдите не става. Идва време да хващаме мотиките, че лозето не ще молитви.
28
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"еКСПЕРТИ" ли?Че то и сега е бъкано от Агенции,натъпкани с "експерти'!!Те са "експерт до експерта,мила моя майно льо"!!Те там само портиерите не са експерти,само са магистри!