Twitter блокира акаунта на Мъск, реши: Откраднат е!

По-рано предприемачът е публикувал японска манга
23 окт 2018 15:45, Бойчо Попов
5
Twitter блокира акаунта на Мъск, реши: Откраднат е!
снимка: Ройтерс

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск заяви, че Twitter временно е блокирал акаунта му, след като е решил, че профилът е пострадал от хакерска атака, предава Bloomberg.

Мъск е един от най-популярните ползватели на социалната медийна платформа и често използва платформата за публикуване на новини за компаниите си. Той смесва корпоративни постинги със случайни и лични размишления.

Няколко часа преди публикацията му, че Twitter се е притеснил за акаунта му, той публикува изображения с манга (японски термин за карикатури и комикси, б.ред.) и попита потребителите дали искат да си купят биткойни.

През август Мъск писа в социалната мрежа, че обмисля да свали Tesla от борсата – ход, за който по-късно бе наказан от Комисията за ценни книжа и борси в САЩ заради подвеждане на обществеността.

Още подобни новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До VДокарване на екстра злато на Земята ще доведе до девалюация на златото и доста хора, ще загубят от това...
3
0
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Съвременния Остап Бендер има много по-големи възможности да се развихри.
2
0
 
1
 
! Отговори
W преди 5 години
До VАбре пич! Изстрелването на големи тонажи не е като докарването на големи метеорити, а може би да ги наречем астероиди! Щот за заблудени прочити на информация, човекОт си платѝ прескъпо! Гле'й, чети и мисли па тогава прави сметка и давай акъл!
1
10
 
2
 
! Отговори
V преди 5 години
Като не мой да праи коли и тунели поне да направи изстрелването на големи тонажи в орбита по евтино. Там има пари .Който вземе някой златен метеорит и го докара на земята ,той ще печата мангизите ;)