Дори платените посланици на Samsung ползват... iPhone!

Компанията удари на камък с рускинята Ксения Собчак
25 окт 2018 13:45,
22
Дори платените посланици на Samsung ползват... iPhone!

Често големи компании плащат на популярни личности да използват техни продукти, за да ги промотират сред масовата аудитория. Samsung не е изключение и има договори с много известни личности по света, които са задължени да ползват техните устройства.

Тази година обаче явно компанията удари на камък с един от своите посланици - в Русия. Там посланикът на марката телефони Samsung е Ксения Собчак - известна телевизионна водеща, която бе един от кандидатите за президент на Русия.

Британското издание Mirror посочва и потвърждава множество коментари от социалните мрежи, че Собчак е "хваната" да използва своя iPhone X по време на телевизионно интервю, въпреки усилията си да го прикрие с лист хартия.

Според Mirror това не е първият път, в който тя публично използва не Samsung устройство, както е задължена по договор с компанията, а iPhone устройство.

Според различни източници на Mirror и AppleInsider Samsung вече завежда иск на стойност $1.6 млн., което май ще се окаже доста повече от сумата, която Собчак е получила досега за промотирането на Samsung телефона.

Може би Гал Гадот от "Жената чудо" може да ѝ даде полезен съвет, тъй като по-рано тази година тя направи подобен гаф - пускаше туитове от своя iPhone, въпреки че има договор за промотирането на Huawei устройства.

За сега нито Собчак, нито Samsung коментират официално тази информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само *** може да използва андроидиот!
19
2
 
5
 
! Отговори
Гостилничаря преди 5 години
Имах общо 5 андроидни флагмана (не само Самсоняк), много GB, много cores, много RAM, въобще най, най, най. С всички се случиха едни и същи неща - Chrome спря, Youtube спря, гледам клип, картината спира, звука продължава, след ъпдейт към нова версия на Андроид няма wi-fi или е с намален обхват, няма звук. Хард ресет, всичко се оправя за 2 месеца, после пак същата... От почти 3 години съм с 6S Plus, още си работи както първия ден. Ъпдейт от iOS 9 до 10, после до 11, никакви проблеми.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кисело ли е гроздето кай... Пич, вероятно компютрите в къщи струват повече пари от тристаен в София. И въпреки това ползвам китайче за 200 кинта.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има едно видео с нея - отива в Чечня и си купува кафе от луксозен уличен павилион. До нея няколко чеченци вървят за да я пазят(инициатива на Кадиров). Единия и вика: "от кога конете пият кафе?"... Пукат я с базици ;)))
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Собчак е малко извънсистемна личност. От нея може да се очаква само неочакваното. Прави го с цел да привлече внимание върху себе си. Навремето, когато още не търсеше такова внимание, се спука да се клеца с чеченци само за удоволствие, масово и групово. Откакто стана евроатлантичка започна да ги плюе като за световно - групово и масово. А чеченците и се смеят и постоянно и напомнят, че им е плюла на чепатите преди да ги ползва, обаче понеже вече прилича на кон само плюе. Не и дават да ги ползва;)
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още като видях Самсунг с някаква пластмасова кутия и разбрах че е пълен ***. Затова си взех iPhone. Още повече на тея нагли жълтури няма да дам и долар.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха, защо не ползва руски смартфон ?
13
3
 
10
 
! Отговори
NNN преди 5 години
Е, а тука имаше по билбордове изтипосан един руснак с надписа "Не карам пил", а уби две деца пиян с хамъра си! Договорът с руснаци не си струва и хартията!
12
5
 
15
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Само тотален 80%-ов ( по Иво Христов рублофила) може да избере отхапана ябълка пред флагман на Самсунг.
11
1
 
7
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Не е по голям гаф от на Гал Гадот първия рекламен туит за Хуавей пуснат от туитър за Iphone.....
10
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какво да очакваш от куха лейка, патерица на кремълския гном? Тя ще е хубаво, ако може да си напише името без правописна грешка, всичко останало е бонус.
9
4
 
12
 
! Отговори
ii преди 5 години
зареждаш го, той заспива и спира да зарежда. след час го взимаш и той няма батерия и не може да се пусне. това е най-новия телефон на айфон.интернет, анетини, сигнал... някаква абсолютна каша. губи сигнал , нета е в пъти по-бавен от старите версии. това са все известни грешки и в тубата е пълно с ай-оплаквачки.телефона е С9+ това е положението.
8
15
 
8
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Кисело ли е гроздето ?
7
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
иТелефон е марката на технически неграмотните. Тея, дето им е достатъчно Нокиа с фенерче, *** от пуста газиря ползват скoпеца.
6
36
 
17
 
! Отговори
Apple преди 5 години
Iphone е Телефона на Белите хора ! Имаш пари - купуваш си Iphone и си живееш живота !Нямаш пари - китайски "флагман" за 600 лева имитиращ Iphone !
5
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aple e марката на Соросоядите ..
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 3Като и "досега"!Апропо, как се "промотира сред масовата аудитория." Който знае да каже! :)
3
5
 
30
 
! Отговори
V преди 5 години
Жените не са особено умни ;) Софтуера не е много добър ;)
2
1
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Кой ли е излъгал Самсунг,че Собчак е популярна?Видяхме и резултатите на изборите.
1
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами... к уха рускиня. То и у нас дамите са така. В главите на много хора, айфон са символ на благополучие заради цената си и заради това демонстрират постоянно снимки в огледалата, белким се види отхапаната ябълка. За технически предимства на айфон пред самсунг, че и хуавей, аз лично не мога да се сетя.