Кобрата готви нов мач през март, няма да чака Джошуа

Това обяви Ивайло Гоцев, мениджър на Пулев
27 окт 2018 13:48, Елка Василева
47
Кобрата готви нов мач през март, няма да чака Джошуа
Снимка: архив, Булфото

Кубрат Пулев няма никакво намерение да стои и да чака Антъни Джошуа. При успех над Хюи Фюри довечера българинът ще стане официален претендент за пояса на британеца във версия IBF.

Това означава, че той трябва да излезе срещу него на ринга най-късно до 28 октомври 2019-а, каквито са правилата на федерацията. Ако Ей Джей не се съгласи на такъв мач дотогава, той е заплашен от отнемане на титлата.

Още по темата

Докато минава времето за евентуалния сблъсък обаче, Кобрата със сигурност ще направи поне още един мач. При това много вероятно е той да бъде в Чикаго. Това обяви неговият мениджър и партньор Ивайло Гоцев.

"Не се ангажираме Кубрат Пулев да чака специално двубой с Антъни Джошуа. Без значение как ще завърши мачът му срещу Хюи Фюри, Кобрата ще продължи напред. Имаме желание още през март да му организираме двубой в Чикаго.

При победа над Хюи Кубрат ще стане претендент №1 за световната титла на IBF. Никога не е късно да се пробие в САЩ. Пулев има сериозно бъдеще. Видяхте как изглеждаше Владимир Кличко на 41 години срещу Антъни Джошуа", заяви Гоцев.

Спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Велики преди 5 години
Браво на братя Пулеви истински БЪЛГАРИ хейтърите да им го духат без ръце
38
0
 
4
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Стига сте посали за този!!! Надухте главите на хората с едни боксьор. Пожелавам му успех.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Харесвам го Кобрата, но Фюри ще му сцепи халката. Мисля, че ще му направи главата мека :(
36
3
 
5
 
! Отговори
Продължава напреТ преди 5 години
Ако спечели тази вечер, следващият мач ще бъде в Чикаго. Ако загуби-в Чирпан!
35
3
 
0
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
коефицентът е 2,2 , ще сгънете 120 кинта суха пара, айде на бананите. Утре да не плачите.
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чутовна простотия е да си мислите, че 39 годишния Кличко с пасивната си игра срещу Фюри би бил еквивалент на взривната мощ на 33 годишния Уайлдър, който има по- силен удар и от на Майк Тайсън. И най-голямото оръжие на Уайлдър е, че приспива противника в лежерно темпо...и като започне да ръкомаха за изведнъж и всичките са дотам...до отвъдното. няма да забравя каква гавра си направи с оня шматарок дето единствен не беше го нокаутирвал. Застана като паметник, спусна си ръцете и оня му налетя.и умря
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами като сте толкова против Кубрат , слагайте смело по 100 кинта за противника му .
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
35 Не искам да ви се меся в спора ама наистина е голяма тъпотия от страна на Фюри да каже на Уайлдър, че ще яде по-голям бой от Кличко на една пресконференция.И уайдър му се изсмя в лицето и му казва:" Аз не съм Кличко, бейби. Аз съм Уайлдър."
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 34 Стига сравнява Кличко с Уайлдър, бе. Ти акъл имаш ли? Кличко се би на 39 години с Фюри, Уайлдър ще се бие на 33 години с тоя. И ако си гледал мача..накрая 39 годишния Кличко му налиташе в последния рунд на Фюри, а оня изпадна в глуха защита.А какво ще прави сигането Фюри срещу тоя робот Уайлдър, много ще ми е любопитно, като оня откачи и избухне с ръкомахания в дърварската му тиква.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
33, А ти сигурен ли си че Уайлдър ще победи Фюри на 1 декември?Тоя дървар е непредсказуем ако е във форма. Видя ли какво стана срещу Кличко?Кличко не можа да го нацели нито един път сериозно. Дърварят Фюри е готов на изненада на 1 декември. Пак подчертавам- стига да е в оптимална форма. Беше по едно време 150 кила сега е на 120. Волята си я има..да видим.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички чакаме Уайлдър- Джошуа през април.Другото са празни приказки и мачове.
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не обича страхливците!Владимир Кличко макар на 41 години се изправи срещу робота Джошуа и за малко да го победи в 6-я рунд, но въздуха му свърши поради ЕГН-то.39 годишния Поветкин се би като звяр срещу Джошуа и му бе равностоен 6 рунда.А нашия се покри като мишка и не излезе на ринга срещу Джошуа.Затова цял свят призна след срещата Кличко-Джошуа, че това е най-големият бой през последното десетилетие..Кличко показа, че е Кличко макар на пределна възраст,а нашия показа, че е мишок.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросът е: ако нашия победи довечера тоя, дали Джошуа ще приеме да се бие с него през април. Тогава заглавието на темата се обезсмисля, ако Джошуа иска да се бие с Пулев.Моя личен отговор е: Пулев е нацапал тотално гащите и не иска да се изправя срещу тази машина за убиване- Джошуа! Това е истината.
26
1
 
9
 
! Отговори
До Софиянеца преди 5 години
Алоууу, слез малко на земята младеж - стига летя! Най-вероянто си толкова кореняк Софиянец, колкото аз Варненец. София отдавна е едно голямо гето, пълно с хора от къде ли не. Кореняците са вече на едно друго място, където всички някой ден отиваме. Всеки има право да харесва когото и каквото иска. И аз не харесвам стила на Пулев, ама поне не го плюя. Много от тия тук, не са поснигнали нищо в живота и енинствена им утеха е тук - да наплюят някой и да легнат щастливи от ежедневния им скучен живот..
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 16 Художника, най-вече Опулев ще ни научи на възпитание, а? На какво възпитание ще ни учи тоя цървууллл след като нарече Кличко "малко момиченце " преди срещата им? Е, "малкото момиченце" така го обработи, че Опулев вече не иска да се бие със световни шампиони.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джошуа никога няма да се бие а Кубрат. Те са две различни вселени. Щаба на кобрата много добре го знаят това, но извличат каквото може като ПР.
23
1
 
7
 
! Отговори
да видим преди 5 години
Какво значение има кой колко получава? Винаги ще има някой който има повече от теб, Софиянецо, и щом вземаш няколко пъти повече от 500, значи си далеч от богаташ....Иначе мача довечера ще е доста равностоен. И двамата не са нокаутьори, и двамата залагат на тактика и изчакване. Най-вероятно всичките 12 рунда ще се изиграят. Дано по-добрият победи.Стига сте обръщали всяка тема свързана с Кубрат и Гришо на патриотарщина. 21 век сме, всеки има правото да харесва или не даден спортист.
22
7
 
2
 
! Отговори
София преди 5 години
За тези , които питат за колко работя - за около няколко пъти повече от вас. Но това не е важно, бачкал съм и за 600 лв. Но не съм дребна душица и не завиждам на успехите на другите. Никакво неуважение за хората от другите градове, за тях е по сложно да отидат. Това исках да кажа
21
2
 
9
 
! Отговори
Бай Ганю преди 5 години
Алооооо СОФИЯНЕЦА . Ти бе дето не си мишка . Дето си плъх. Богаташа бе. Сети ли се . Ти дето имаш пари да си плащаш "евтиния" бензин, " евтините" телефонни разговори, "евтините","висококачествени" храни У Кауфланда. Евтините ток, вода, топлофикация. И сичките "евтини" неща У селската ти София. Сега купи "евтиния" билет на залата дето едва крета в комбина със селския тарикат дето никой не го иска заради нерентабилния му бокс се пълни с баламурници да си покрие "евтината" издръжка
20
1
 
6
 
! Отговори
Бай Ганю преди 5 години
Абе на шах мое и да ме бие ама на бой - надали...😀