Нападателят от Питсбърг: Евреите извършват геноцид!

Той заявил пред полицаи, че иска всички те да умрат
28 окт 2018 17:20,
89
Нападателят от Питсбърг: Евреите извършват геноцид!
Снимка: БТА

Заподозреният за стрелбата в синагогата в Питсбърг заявил пред полицейски служители, че евреите извършват геноцид и че искал всички те да умрат, се посочва в огласената днес заповед за задържане на мъжа, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Още по темата

Снощи Робърт Грегъри Бауърс убил осем мъже и три жени в синагогата по време на религиозна служба, преди специализиран полицейски отряд да го простреля, се казва в документа, който съдържа някои необявени досега подробности за стрелбата и реакцията на полицията.

Сигналите за случая на телефон 911 започнали да пристигат малко преди 10 ч сутринта вчера (местно време). Подателите казвали, че "са нападнати", пише в документа. Бауърс прострелял в ръката единия от първите двама полицаи, отзовали се на сигнала, а другият бил ранен от "осколка и счупено стъкло".

Специализираният отряд на полицията открил Бауърс на третия етаж, където той повече от веднъж прострелял двама полицаи, се допълва в документа. Посочва се, че единият от тях бил тежко ранен; в документа не се уточнява състоянието на другия полицай.

В синагогата имало още двама души, които били ранени от Бауърс, мъж и жена, но състоянието им било стабилно, се казва в текста.

Докато на Бауърс била оказвана лекарска помощ заради раните му, Бауърс казал пред полицай, че "иска всички евреи да умрат и че те (евреите) извършват геноцид срещу народа му", се казва в документа.

Снощи на Бауърс бяха повдигнати обвинения от 11 пункта за убийство, шест пункта за нападение при утежняващи вината обстоятелства и 13 пункта за сплашване на етническа основа. Лидерът на американската еврейска неправителствена организация "Лига срещу клеветата" определи случилото се като най-смъртоносната атака срещу евреи в американската история, отбелязва Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Горящата еврейска гнус в Шеола е нужна, за да може като се погледне надолу да се изпитва удоволствие от възмездието! Ще кажат жидите - антисемитизъм! Но това е и важна част от Любовта, за която евреите си мислят че е продължителна ерекция, а то е наслада че има разделяне! Вървете по дяволите прасета и змийки!
63
0
 
0
 
! Отговори
stella преди 5 години
До ХмBRAVOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooo
62
0
 
0
 
! Отговори
stella преди 5 години
До Мдаotlichno, logichnooooooo kazano, bravo
61
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
В Европа се чудят какво е това геноцид, особено е чудно на българите?! Знае се за нацисткия геноцид, когато са кремирани 66 милиона еврея, но друг няма! А българите много се чудят и какво прави полицейски отряд в синагогата?! При нас все още това не е развито, даже в джамиите няма охрана, няма охрана и на мачовете на -Ц-С-К-А-?
60
5
 
1
 
! Отговори
БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕ преди 5 години
Еврейте не са виновни,за нищо винавни са европейците,защото вкарват в страните си ислямисти и екстремисти!Бог да пази ЕВРЕЙТЕ,както и европейците!!Еврейте не са виновни че в България полицаи и други работещи вземат жълти стотинки винавни са българските работодатели!БОГ Е ВЕЛИК!!
59
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престанете с глупостите. Не всички евреи са еднакви. Заради част от тях им е излязло име, но не означава че всички са такива. На българите ни е излязло име че сме бандити, мутри, комунисти, русофили,тарикати, лъжци...но аз не съм такъв. Гледайте Фокс Нюз, колко евреи водещи са против Сорос и подобни, и гадните им номера.
58
6
 
10
 
! Отговори
муспи преди 5 години
До Дарвин философСинагогата е храм на дявола яхве! Юдаизма е войнстващ атеизъм. В дявола няма Дух, той дава на слутиге си земни награди - власт, пари, кръв - убийството е неговата същтност: - "Вашия баща е дявола и вие вършите похотите му. Той открай време беше човекоубиец!" - казва Христос. А Той не е евреин, както пише по долу един ***, Той е бял и проповядва на бели и се изповядва само от бели! Вижте християнството примерно в Южна Америка, за да видите фарс, - ето папата е дивак!
57
1
 
5
 
! Отговори
Дарвин философ преди 5 години
В синегогата има вярващи хора.Лошите хора не ходят в храма.
56
2
 
8
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Ето как трябва да се действа срещу дивашкото племе завладяло Парите, Правителствата и Армиите на света и провеждащи геноцид над бялата раса! Прошка никога, - вечно проклятие за вас диваци!
55
6
 
2
 
! Отговори
Неук преди 5 години
Колко омраза и страх от въображаеми врагове струи от повечето коемнтари.Много озлобени същества. Всички други са им виновни - евреите, американците, руснаците, хомосексуалните, черните, рептилите...
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦигъларБабената ти трънкена..
53
1
 
2
 
! Отговори
naTpoHa преди 5 години
Ще изчезнете както всеки един животински вид досега, защото единственото което желаете е да подръжавате на вашите богове.
52
5
 
9
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Богоизбраните могат да бъдат спрени само от Бог!И е много възможно това да стане,защото те прекалиха-вече им е малко да са богоизбрани и поискаха да са Богове!А това няма как да се хареса на Истинския Бог.
51
2
 
8
 
! Отговори
... преди 5 години
До Анонимен"Конспирационни теории" - с ирония и насмешка се появява всеки път, когато някъде се пише нещо негативно, но вярно за евреите - нали? Винаги. Защо ли?
50
1
 
6
 
! Отговори
Дали преди 5 години
До ХмНе може! Те ще те локализират и ще те ликвидират! Службите са под техен контрол! Само извънземните само могат да се преборят с тях - и това ще стане.
49
5
 
3
 
! Отговори
SpaceX преди 5 години
52 Точно просвещение е необходимо за такива като теб защото антисемитизма се корени именно в безпросветността.
48
2
 
21
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Естествено че не това е начинът да спрем ев.реите,даже е вредно за каузата,защото ев.реите се представят за жертви!Правилният път е просвещение,трябва всички злокобни дела на ев.рейският елит да бъдат извадени наяве и всички да разберат за какво става въпрос!А истината е потресаваща-евреи са замесени или са творци на всяко едно голямо Зло,сполетявало човечеството!Както се казва-истината ще спаси Света!
47
6
 
4
 
! Отговори
Емил преди 5 години
До иванИзраил е Божий, но юдеите (фракция от тях) са тези, с които Исус спори и те го убиват! Израил е тези, които приеха Христос за Свой Господ и Спасител - Какъвто и Е!
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 43!Е как ви обират неможах да разбера след като вие сами си навирате носа при тях!
45
3
 
21
 
! Отговори
Верно е! преди 5 години
Братя българи, вижте, че османците са ни пуснали от робството си, но бедността ни не свършва! Над нас владеят от столетия евреите и богатеят от нас и от България! Ние сме месото, което те ядат! Ние сме робите, а евреите - нашите невидими господари! Обичам хората и съм жизнерадостен човек, но робството на тия ми идва до гуша!