Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!

Дарина променила отношението си към него и това било тормоз
417
Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!
Снимка: Facebook

"Дарина спря да ми вика "мило". Това е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерска.

Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София.

Още по темата

26-годишният Викторио Александров, който уби майката на детето си в столичния картал "Надежда" бил подал жалба за психически тормоз в срещу нея в петък миналата седмица, пише "24 часа".

Тя го била напуснала в четвъртък, а на следващия ден той се оплакал от нея, съобщи шефът на СДВР Ивайло Иванов, който съобщи подробности около зловещото убийство.

Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си за психически тормоз, че Министерска променила отношението си към него.

В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира.

Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък.

Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ.

Засега сигналът не е докладван в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
65
 
! Отговори
До смешника- Милото преди 5 години
...щом не иска да ти викат мило, значи не си и мило и вече няма да бъдеш такъв....Но нали свякакви защитни организации, хелзински комитети и прочие се пръкнаха- било психически тормоз. Ами мамино детенце, що не беше в казармата да видиш какво е тормоз да ти спукат старите г.за от гонка, та тогава да видиш.Мамини синчета и такива ми били охранители. Ами някой ще п.ръдне, то "това" нещо ( не мога да го нарека по друг начин, ще се н.асере от страх...***
7
1
 
21
 
! Отговори
пандиза преди 5 години
До АнонименДаже и "Мило Вики"!
6
27
 
34
 
! Отговори
Ботуш Каишев преди 5 години
С фамилия министерска. Майко мила селендурска.
5
17
 
51
 
! Отговори
Р преди 5 години
Казарма не трябва,но може със закон всеки мъж да бъде задължен да прекара 30 дена в затвор,за да са наясно всички какво те чака ако ти хрумне някоя глупост.
4
42
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста засукана и с лукав поглед! Някой и е завъртял главата явно!Младите жени лесно се лъжат!-:)
3
1
 
106
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Ето до това води чалга културата, тоталната деградация и липсата на човешки ценности! Скоро ще разсъждаваме на ниво първобитно-общинен строй. Ще гледаме театрални представления за трудно детство в някъв Брадър и ще вика АЙДЕ ДАВАЙ!
2
78
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проманята на Радев е факт, искахте я, получихте си я!Охранители трепят половинките си и невръстните им бебета, президентският бащица ази инвалиди с мощния си Мерцедес Е55 AMG, автобуси с пенсионери се катурват в дерета край своге и пътниците гинат като плъхове в срутваща се рудникова пещера, криза, мизерия, беднотия, немотия, скъпотия, инфлация, страх, несигурност, смутни времена, анархия, духовен колапс, морален упадък!НАИГРАХТЕ ЛИ СЕ С ПРОМЯНАТА НА *** КЛЕПОУХ? НА ВИ, ХАЛЛА ДА ВИ Е!
1
3
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо. Ако оживее, пак ще му викат "мило".