Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!

Дарина променила отношението си към него и това било тормоз
417
Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!
Снимка: Facebook

"Дарина спря да ми вика "мило". Това е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерска.

Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София.

Още по темата

26-годишният Викторио Александров, който уби майката на детето си в столичния картал "Надежда" бил подал жалба за психически тормоз в срещу нея в петък миналата седмица, пише "24 часа".

Тя го била напуснала в четвъртък, а на следващия ден той се оплакал от нея, съобщи шефът на СДВР Ивайло Иванов, който съобщи подробности около зловещото убийство.

Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си за психически тормоз, че Министерска променила отношението си към него.

В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира.

Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък.

Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ.

Засега сигналът не е докладван в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
10
 
21
 
! Отговори
една там преди 5 години
Не се подигравайте,защото живота обича да си прави гаргара с нас.Аз също, като младо момиче се омъжих за "принца",а след това се оказа,че трябва да съм слугиня и да ям бой.Слава Богу второто венчило се оказа сполучливо.Това момиче е имала лош късмет.
207
3
 
16
 
! Отговори
брадат учен преди 5 години
И така си остава пълна загадка за науката как шепа българи за един ден успяват да произведат проЗсталащина и диващина, достатъчна да покрите нуждите на Китай, Индия и Африка комбинирано за едно десетилетие?!
206
7
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Класически тъпоумник с анцуг ,хванал се с кифла с оскубани вежди , класическа селско -чалгарска демократична идилия ;) !!!!
205
1
 
26
 
! Отговори
vvv преди 5 години
Вито, моето момче, не се тревожи. Дълги години занапред ще си на едно място, където вежливи чичковци с тъмен загар ще ти викат "мило" по няколко пъти на ден !
204
3
 
15
 
! Отговори
Истинската причина? преди 5 години
Тоя е луд. Жената не му викала вече,, мило", а бебето спряло да му се усмихва ли, че и бебето е убил? Да беше измислил нещо поне, че му изневерява например. Дори детето да не е било негово чак до убийство да стига. Дори не са били официално женени.
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Викторио да не е със СОП
202
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Доктор ОхБолиТези 68% от децата, които ти наричаш така, си имат бащи които са ги признали.
201
3
 
4
 
! Отговори
V преди 5 години
Опитвам се да вникна в главата му .С охранителска заплата трябва да се грижи за семейство .Световно известен факт е че това е невъзможно . Знаем които живеят в Надежда. Трябвало е да гръмне една тиква между очите .Защото накрая наистина ще останат само лешперите .А те лешперите са решили да избият всички в частния сектор за да може те да разпределят порциите.Най доброто което може да се направи по държавните хранилки да не се задържа никой ,за да знаят че и тях ги чака частния сектор ;)
200
5
 
6
 
! Отговори
Св. Петър Ключаря преди 5 години
След като хората умрат ги съдим за делата им земни. Добрите хора ги награждаваме, като ги пращаме в рая, лошите ги наказваме, като ги пращаме в ада, а още по-лошите за наказание ги прераждаме като българи в българия!
199
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
No comment!
198
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ.____Даже и препратили жалбата по компетентност, шегувате се нали
197
3
 
28
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Е, какво да дискутираме жалбата, като вижате какви хора се наемат, за охранители с разрешително за оръжие... Щом, като едно скарване и подава жалба, че не му вика мило, а му казвала бе, и му викала по име... И за това я е гръмнал, и нея, и бебето... Уникат. Държавата не е никаква държава! Всички са луди, психически лабилни, и т.н. Изключително болни хора!
196
15
 
28
 
! Отговори
Доброто печели преди 5 години
Жените сами са си виновни като обичат лошите гл.повати момчета. Викат оооо добрите скромни момчета са скучни , тъ.пи и зубъри , девствени заг.беняци. И ето го резултата. После викат къде са добрите момчета. Добрите момчета са си тръгнали по собствения си път и никога няма да погледнат назад. Ти ги нарани. Ти ги обиди. Ти направо не си човечка. Ти направо не заслужаваш такъв мъж като тях. Стой си сама.
195
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая абсурдна жалба в момента работи срещу него. По-добре да не я беше подавал. Ако наистина това е най-силният му мотив, направо ще го разнебитят в съда.
194
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 203Ти явно не си чел позицията, че БПЦ е против ИК, но и против насилието над жени и деца, но явно тангристите са и побъркани *** травестити. Ало, що не си намериш някоя жена като тебе- тангристка? Че нещо сте незначително и безполезно малцинство в България, почти на изчезване!
193
1
 
9
 
! Отговори
Леле преди 5 години
В тая държава и с десет тома документи и доказателства, не могат да те осъдят човек , но пък всеки може да обвиня с глупави жалби без да има свидетели или доказателство от лекар. И тая абсурдна жалба, може да я ползва, като доказателство.
192
9
 
2
 
! Отговори
†БПЦ† преди 5 години
БПЦ застава зад всеки който се бори срещу тази джендърастка конвенция. Ще осигурим всякаква подкрепа и защита на нашият борец Викторио.
191
10
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
Споко статията е писана от жена ,затова има клюкарски прифкус .Викала му ,,бе,, не му викала ,,мило,, тва са женски фантазии за власт ;) Мой да не е много вярно .
190
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БПЦ кога ще поеме отговорност за този варварски акт? Нали те и президентът подкрепяха домашното насилие над жени и деца и бяха против цариградската конвенция?
189
6
 
10
 
! Отговори
Емо преди 5 години
На снимката виждам една проста кифла, да не казвам повече, с абсолютен надежденски ***. Интересно какво точно е писал в жалбата и кой е полицаят, който я е приел - той е за уволнение на първо място. Верно, че в МВР се пускат всякакви абсурдни жалби, но колко *** трябва да си да я пуснеш, и колко повече - за да я приемеш, без да ти направи впечатление. А иначе, че в районното са се посмели, е ясно.