Учени: Яжте натурални зеленчуци и плодове срещу рак

Употребата им намалява до три пъти развитието на болестта
Обновена: 30 окт 2018 14:28 | 30 окт 2018 14:00, Анисия Иванова
29
Учени: Яжте натурални зеленчуци и плодове срещу рак
Архив: Булфото

Учени установиха, че редовната консумация на някои зеленчуци и плодове ще допринесе за намаляване на риска от ракови болести, съобщи Сайънс алърт.

Френски диетолози, разработили проекта NutriNet-Sante, констатирали, че отделни видове продукти могат да са с ролята на ефикасна противоракова терапия. Като ключово средство за понижаване на възпаленията в организма и за борба с раковите болести са посочени натуралните продукти - зеленчуци, плодове, както и органичното месо и органичната риба.

Специалистите изяснили, че миналите обработка с антибиотици или пестициди домати, краставици, патладжани, картофи, месо и мляко са значително по-полезни за здравето в сравнение с другите продукти. Комплексната терапия с натурални продукти ще позволи да се подобри значително самочувствието и да се намали почти три пъти развитието на ракови болести.

При това учените отбелязват, че измерването на нивото на нитратите директно в магазинната мрежа ще е излишно.
Консумацията на натурални зеленчуци и плодове ще позволи да се спестят пари, които щяха да се изразходват за лекарства и медицински прегледи. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
слонска трева преди 5 години
до 21Ганчо ,явно те мързи и да мислиш !Яж си *** на воля, щом не можеш да си надвиеш мързела и недей да учиш дядо си как да кашля !То зарад такива умни като теб, дето философстват , вместо да търсят решение ,ще ни яхат още доста време , ама на теб явно ти е удоволствие ...
20
1
 
11
 
! Отговори
www преди 5 години
КАК ДА ЯДЕМ СЛЕД КАТО ЛИКВИДИРАХТЕ РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО - ЕВОПА НИ ЗАЛЯ С ПЛАСТМАСОВИ ДОМАТИ ГУМЕНИ КРАСТАВИЦИ И НАЙЛОНЕНИ ЗЕЛКИ...
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега и по селата стана "модерно"всеки да пръска с раундъп и производните му. Дори гледам някои умници пръскат в градинките си пред блока или къщите. Хората по света и дори в Южна Америка постоянно протестират и се чудят как да се преборят, за да се забрани този доказан карциноген, но у нас пак безхаберие...
18
3
 
13
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
И как всеки можел да си купи от "познати" бе, ***? Какво значи "всеки"? Т.е на всеки се пада по един познат, който гледа домати и *** натурел. Намерил някаква баба дето му пробутва *** на женския пазар и сега ръси акъл.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здравословно ядат една шепа хора, същите тези, които доят света. А за родния производител, от който така мило ни молят да купуваме, трябва да се пазим най-много. Тука за някой лев повече ще те отровят и окото им няма да мигне. И последната баба на село знае да ползва ДДТ, Б58, син камък и да гъчи нитрати в почвата като за последно.
16
2
 
20
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Нали в България пасем трева с тия купени медии - Какво още искат?
15
4
 
28
 
! Отговори
слонска трева преди 5 години
Всеки може да хапва натурални зеленчуци , които да си произвежда сам или да купи от познати , за които знае как ги произвеждат - така малко или много може да излезе от матрицата.Реалността обаче е друга : *** го мързи и избира лесното т.е. купува евтино от веригите , а тоз , който произвежда , като усети че продукцията му се търси - моментално започва с химиите са повече печалба.И кръговрата се завърта - резултата вече го знаем : болни сме, и то по наша вина.
14
1
 
25
 
! Отговори
Бръм преди 5 години
Тия натурални заленчуци от пазара с какви натурални препарати са пръскани?Последният път чушките не знам с какво бяха обработени ама така ухаеха на натурален препарат, че хвърлих цяло кило.
13
3
 
33
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Когато бях малък всички продукти бяха натурални и бяха достъпни, заради пазарната икономика и по голямата печалба, всичко стана отврат, а тези които се водят "натурални" са с двойни и тройни цени над всичко останало. Та тези "учени" дето правят поръчани проучвания може да не ни учат кое е полезно, а да обърнат внимание на нездравословното масово производство.
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Натурални зеленчуци и месо имаше в двора на дядо преди 89-та. И на пазара имаше. Сега ядем цялата Менделеева таблица и е странно, че все още сме живи.
11
8
 
13
 
! Отговори
дедо ви Ноко преди 5 години
".Американците пускат отрови от техните самолети за да се разболяват хората от Европа..."Брей! В такъв случай сигурно над Русия е фрашкано с американски самолети, защото руснаците боледуват десет пъти повече и живеят с двайсет години по-малко от европейците.
10
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ги съдя за подвеждане и въвеждане в заблуждение на хората. Значи излиза че пестицидите и антибиотиците са били полезни. Затова ли хората станаха резистентни към антибиотиците а откога натрупването с пестициди в организма стана полезно. Тези за канарчета ли ни имат. Елате да хапнете от моето домашно зеле домати чушки и наравете сравнение с тези от магазина които имат вкус на бурен.
9
1
 
11
 
! Отговори
Шизо преди 5 години
До Артураз за това си нося шапчица от станиол. усилва сигналите към кораба-майка, пази от хаарп и кемтрейлс, и не пречи на кемълтоу.
8
0
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
учени... дали са английски от грийнпийс, кубински ядрени или севернокорейски квантови? читалищна работа и гугъл транслейт.
7
9
 
10
 
! Отговори
Артур преди 5 години
Всичко е ГМО..Американците пускат отрови от техните самолети за да се разболяват хората от Европа и да им купуваме лекарствата уж.Те гледат да унищожат Европа за да съществъват самите те...Хора разберете Ракът напредна много яко...младите бягат от тази държава а който остане или от рак умира или от катастрофа...Иначе яжте заразени зеленчуци.
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горната статия с Гугъл-преводач ли е превеждана?Има смехотворни смислови грешки.
5
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рибата е с пластмаса, месото е с антибиотици, зеленчуците са гмо плюс пестициди. Във всичко останало се слага рафинирана захар. Много здравословно наистина...
4
1
 
33
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
1. Има ли ненатурални плодове и зеленчуци?2. Какво означава думата "натурални"?3. След като пестицидите са жизнено необходими за здравето, да разбирам ли, че трябва всяка сутрин да вдишвам оловни изпарения за по-добра имунна система?
3
0
 
19
 
! Отговори
Brune преди 5 години
болест - болестТа!!!
2
0
 
28
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Писачите вие в кой свят живеете, де ги тия натурални плодове и зеленчуци ??? По супермаркетите всичко е предимно с добър вид и никакъв вкус. От такива продукти по-скоро ще се разболееш, отколкото да се предпазиш от нещо камоли пък от рак.