Мистерия във Франция: Дузина деца родени без ръце, а отговор – няма!

Здравното министерство започна разследване на случаите
2 ное 2018 19:15,
67

Във Франция започна национално разследване заради десетки бебета, родени без ръце или без длани. Преди седмици местните власти в няколко френски департамента са провели вътрешно проучване.

Първото разследване е започнало след като става ясно, че дузина деца са се родили без крайници в няколко френски региона. Разследването приключва без властите да успеят да посочат конкретна причина, пише BBC. 

Нови 11 случая в източния район Ен накараха властите да отворят ново разследване. В случая става въпрос за агенезия, при която горните крайници на плода не успяват да се развият по време на бременността. Може да липсват или целите ръце, или само длан, или дори пръст.

Случаите са концентрирани в района на Ен, недалеч от швейцарската граница, както и в съседните Британи и Лоара-Атлантик, в северозападния край на Франция.

Френският министър на здравеопазването Агнес Бузин призова за задълбочено разследване, след като първоначално учените не можеха да дадат обяснение за случващото се.

Пред френска телевизия тя заяви, че първите резултати от националното разследване ще станат ясни през януари, а по-нататъшни заключения ще бъдат представени през лятото.

"Мисля, че цяла Франция иска да знае", заяви госпожа Бузин. Тя посочи, че според разследването отговорът може да се крие в природата, или в храна, или дори в напитка.

"Може да е дори нещо, което са вдишали - в момента просто не знам", посочи Бузин.

Всички случаи в Ен са на хора, живеещи в радиус от 17 километра от село Друя. Това кара много хора да спекулират, че в случая става въпрос за щети, нанесени от пестициди.

Някои от историите на засегнатите вече са разказани във френските медии. Родителите на 8-годишно момче, засегнато от аномалията, разказват, че по време на проследяването с ултразвук на бременността проблемът не е проличал.

Семейството разбрало за аномалията, когато техният син Райън се родил и докторите не можели да им обяснят причината.

Друга майка била разпитвана от лекарите след раждането на синът й Лео с деформирана ръка.

Във вторник националната здравна служба на Франция съобщи, че нови случаи са били разкрити от разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майките на тези дечица да си пропомнят какво са яли пили и пушили по време на бременноста. Имам една позната която по време на бременоста не спря да пие и пуши и детето и се роди с аномалии. Всичко зависи от майката тя ако е добре и детето ще се роди добре. По някой път и в бащите има проблем когато са използвали продължително време наркотични вещества и семето им е увредено. Пазете здравето си докато отимате деца а след това ако искате се отровете от наркотици. Защото ще гледате инавалиди.
10
1
 
17
 
! Отговори
смях до спукване преди 5 години
До ЕврогейецЩо да премълчават бря, нале са честни капиталисти :))))))))))))) нищо, че са със соц управа.
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато се заговори за ГМО,много учени бяха притеснени,защото не се знае тия храни как ще се отразят на хора и животни.Втората причина е,че здравните органи не следят стриктно с какви баркочи се хранят животните,какви хормони им се дават за бързо угояване,консерванти във всички храни и напитки,20 годишно месо и т.н.
8
1
 
35
 
! Отговори
Еврогейец преди 5 години
Напоследък като чуя за Франция има само лоши новини. Изглежда че се е превърнала в тъжно място с много проблеми. Така става като от 50г. ги управляват левичари-***. Но да се върнем към темата. Франция има над 50 ядрени реактора. Възможно е някъде да е имало/има теч, но лукаво да премълчават. Като цяло положението не звучи никак добре.
7
2
 
31
 
! Отговори
пътник преди 5 години
Лапайте краварска ГМО царевица и пшеница ръсена с раундъп патентован от ДюПонн за следващите 50 г и после се чудете пак къде са им ръчичките на децата. Алчност, алчност! Скоро ще разберете истината защо ЕС треперят за всеки мигрант отгледан със здравословна храна, а не им пука за белите болнави граждани от ЕС натъпкани с химикали от химическите концерни.
6
8
 
3
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Путин!
5
0
 
27
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Може би, медикамент, прихванато заболяване от животни, генно-обработена партида храна или химикал (пестициди)...
4
2
 
43
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Започва да проличава резултата от гмо храните , а това е само началото , до 10 г ще имаме цяло поколение *** тогава ще се събудим ама ще е късно. Господ да ни пази !
3
1
 
37
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"Франция иска да знае"...ЦЕЛИЯ свят иска да знае:-С КАКВИ "ГМО" продукти французите хранят децата си,и защо са натискат толкова да ги пласират /продуктите/ в целия ЕС..прости въпроси,но...с "отговори" от хиляди страници...
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако питате троловете на ОП, ще ви кажат, че майките пиели и пушели, затова децата се родили увредени.
1
25
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Путин!!!