18-годишният, който помете бабите в Карнобат, летял с колата

Нямал опит за волана, взел книжка преди месец
155

Снимка: Булфото

Отрицателна е пробата за наркотични вещества, взета от 18-годишния Алекс Димов, който тази сутрин премаза две възрастни жени на тротоар в Карнобат, "24 часа".
Още по темата

Според осведомени мерцедесът, шофиран от младия ром, изхвръкнал от бабунка на ул."Петър Берон" и се качил на тротоара, където в този момент вървели 70-годишната Ганка Николова и 84-годишната Каля. Най-вероятно младежът е карал с превишена скорост и не е успял да овладее колата. Той нямал никакъв стаж зад волана. Взел книжка преди месец, а семейството му купило мерцедеса съвсем скоро. Автомобилът дори още не бил прехвърлен на новите собственици, разкриха запознати пред наш репортер.

Местни разказаха, че 18-годишният Алекс и друг път летял с черния мерцедес по тесните улички в града. При инцидента тази сутрин, станал около 8 ч., 70-годишната Ганка Николова издъхнала на място, а 84-годишната й съседка е транспортирана в кома в бургаската болница.

Състоянието й е тежко, тя е с множество травми по цялото тяло, казаха за "24 часа" от УМБАЛ Бургас.

От Областната дирекция на МВР отхвърлиха появилата се версия, че 18-годишният младеж може да е участвал в гонка.

Негови роднини от ромската махала пък твърдели, че повреда в двигателя причинила тежкия инцидент.

Местопроизшествието се намира на около километър от Гробищния парк в  Карнобат. Загиналата и тежко ранената жени тръгнали рано сутринта към гробищата, за да почетат мъртвите си роднини. Едната загубила сина си преди 20 г., а другата преди около година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
6
 
! Отговори
БАШ майстора преди 5 години
До стефчокаква е връзката с демокрацията?изобщо има ли я у нас?
55
0
 
32
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
айде сега да видим дали някой ще провери асан от къде си е купил книжкатаот къде е купена колата спрямо доходите които има семейството от маааллата ?и кво роднините предполагат че двигателя се е счупил и колата не можела да се движи с по малко от 100км ч? то асан не е виновно то двигателя виновно
54
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Летял, ама долетял до ареста. Сега следва условна присъда, а след две годинки може да иска и заличаване на присъдата от публичните регистри - убил 2ма и ни лук ял, ни лук мирисал...
53
2
 
25
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Всичко вече е пълен чашак,така е господа в "демокрацията"! Жертвите са виновни,а престъпника е болен и стресиран ,държавата тррябва да му плати за лечение и за психолог.
52
21
 
0
 
! Отговори
Ййй преди 5 години
Тръгнали са за гробе.стигнали са
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като очистиха Виктория Маринова, гербавите бутнаха малко гювеч на медиите да разкриват етноса на бъдещи престъпления като този случай и предишният с нападнатите полицаи, колкото да разводнят случая, което ще е до време. Някъде след Нова година ще върнат старото представяне на новините- еди кой си "българин" от Столипиново направил еди какво си.
50
4
 
8
 
! Отговори
Дистрибутор преди 5 години
До Анонимен 55Важното е да сменяте гуми на всеки 6 месеца!Ние от това правим пачки.От небето дошли.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАбе не е като да няма значение качествата на гумата....Грайфер, вид, шарка, дот, година на производство, налягане, разлика в характеристиките, размера и производителя, всичко си има значение, защото площта на която стъпва колата на всяка гума е колкото човешка длан.
48
0
 
2
 
! Отговори
?елтак от Ав?тралия преди 5 години
Ние тук в Оз си имаме полисмени които следят за такива от шкартото които карат като бесни и ги санкционерат
47
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сандиправ си човече,заяждат се за някакви милиметри сякаш те карат колата а не шофьора,абсолютно няма значение колко са големи грайферите,важен е интелекта,отговорността и опита на шофьора,всичко друго са оправдания да ни вземат колкото може повече пари.Преди бяха 2 мм,сега 4мм,след две години ще ги направят 1см,нищо,че никой производител не прави толкова,важното е по презумция да сме виновни,и редовно да кихаме в бюджета и изобщо е без значение,че няма да повлияе на катастрофите
46
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука от Банкя няма ли даде изявление, нали е на всяка манджа меродия?Щом са забъркани от черните меринджеи, никакъв го няма, изсухля се като пръдня от ***, виж ако е за българин - коли и беси!Страхлива мутра!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СандиКнижките от години ги дава ДАИ, не МВР!
44
0
 
23
 
! Отговори
Да прегазиш... преди 5 години
..хора на тротоара явно е форма за трупане на шофьорски опит за някои хора...Бог да прости загиналите жени!
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто всички акушерки трябва да се вземат в ръце и да направят нещо при всяко новопоявило се примЪто. Те са нафеждата.
42
0
 
3
 
! Отговори
Dan преди 5 години
Достатъчно ще е плаща данъци и да не живее на соц. помощи.
41
1
 
9
 
! Отговори
Дистрибутор преди 5 години
Ламбите светеха ли?
40
2
 
30
 
! Отговори
Санди преди 5 години
Нека полицията раздава книжки на ***, а след това да мери милиметрите на грайферите на гумите и да си мисли, че с това ще намали смъртните случай на пътя.
39
1
 
3
 
! Отговори
адвокат преди 5 години
по този член ще го съдят, защото е млад и няма да влезе в затвораЧл. 66. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., попр. бр. 31 от 1982 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. относно влизането в сила - ДВ, бр. 26 от 2004 г., в сила от 01.01.2004 г.) Когато съдът налага наказание лишаване от свобода до три години, той може да отложи изпълнението на наложеното наказание за срок от три до пет години, ако лицето не е осъждано на лишаване от свобода за прес
38
0
 
12
 
! Отговори
адвокат преди 5 години
според нашия НК на този *** му се полага условна присъда чл. 343 б) (изм. - ДВ, бр. 74 от 2015 г.) при смърт - лишаване от свобода от три до петнадесет години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от пет до двадесет години.
37
1
 
54
 
! Отговори
ined преди 5 години
Момчето успешно завършило 1 клас и му купили Мерцедес.Като завърши 2 клас ще му купят и книжка за нея