Няма следи от насилие над намерената мъртва французойка

Версиите за инцидента в Ловеч - убийство или самоубийство
39
Няма следи от насилие над намерената мъртва французойка
Снимка: Булфото, архив

Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата на областната администрация в Ловеч не е установила следи от насилие или изнасилване, съобщи за БТА говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров.

Още по темата
По думите му тя е починала вследствие на обесване. Разследващите продължават да работят и по двете версии - убийство и самоубийство.

Петров допълни, че в началото на следващата седмица ще станат ясни резултатите от взетите кръвни проби, които ще установят дали момичето е било употребило наркотици и алкохол.

"Провеждат се разпити. Издирват се лица, с които е била в заведението. Знае се с кого е била там", каза още Кирил Петров. Той поясни, че се преглеждат и записи от камери за видеонаблюдение.

Mомичето бе намерено мъртво вчера сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в областната администрация. Той разказа, че преди да видят тялото, са открили мобилен телефон и дрехи, застъпени с чистачката на предното стъкло на автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 34МВР НЯМА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ТОЧНО, ЗАЩОТО Е ЧУЖДЕНКА! АКО ОБЯВЯТ , ЧЕ Е УБИТА ТОВА ЗНАЧИ ЛОШ ИМИДЖ ЗА БОРИСОВ В СВЕТОВЕН МАЩАБ !ЗАТОВА ЛЪЖАТ, ЧЕ Е САМОУБИЙСТВО!ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ПРИМКА И ДА СЕ ОКАЧИ И ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ЦЯЛОТО ТОВА НЕЩО СА НУЖНИ МНОГО УСИЛИЯ И ЗНАНИЯ КАКВИТО ТАЗИ НЯМА!ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ Е ЛЕСНО ДА НАПРАВИШ БЕСИЛКА! И ДА ИЗПЪЛНИШ ОБЕСВАНЕТО! ТАЗИ ТРЯБВА ДА СИ Я НАХЛУЗИ И ДА СКОЧИ ОТ ПО-ВИСОКО И ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ИЗМЕРЕНО!!!0% ШАНС ЗА САМОУБИЙСТВО ТУК!
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Mомичето бе намерено мъртво вчера сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в областната администрация. Той разказа, че преди да видят тялото, са открили мобилен телефон и дрехи, застъпени с чистачката на предното стъкло на автомобил."Отсега е ясно, че гербавата милиция ще стигне до заключнието, че се е самообесила, а бай Симо е защипал с чистачката дрехите и телефона й да не ги намери някой наркоман.
32
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР ще си свърши работата,най вече защото момичето е чужда гражданка.Науката е напреднала много и празно няма,но доказателствата и експертизите не стават аламинут.Така,че махленските псевдоверсии са излишни от папагали!
31
5
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СЛУЧАЯ С ВИКИ Е ОЩЕ ПРЕСЕН И Е МАЛКО ВЕРОЯТНО ДА СА ОТ МАЛЦИНСТВАТА!!ПО-СКОРО АКО Е ДОШЛА В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВИДИ С НЯКОЙ НА КОЙТО Е ПРАТИЛА ПАРИ И ТОЙ И Е ОТКАЗАЛ ДА СИ ЛЕГНАТ! ТЯ ГО Е ЗАПЛАШИЛА, ЧЕ ЩЕ ГО ИЗДАДЕ В ПОЛИЦИЯТА И ТОЙ Я Е УБИЛ!ЩЕ НАМЕРИ ТЯ КАБЕЛ НА ЦЕНТЪРА С КОЙТО ДА СЕ ОБЕСИ! ДРЪНЦИ НА ТАРАЛАНЦИ! ЗАДУШИЛ Я Е С КАБЕЛА И ТАКА Я Е ОСТАВИЛ!
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя че не е у свет не е.Да дойде в България след запознанство по фейсбук! Човека при когото е дошла питаха ли го?Какво казва?Че и дрехите и мобилния били някъде.Всички дрехи или само някои? Нищо не обясняват.
29
4
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПОРЕДНАТА УБИТА! ТАЗИ ПРИСТИГА В ЛОВЕЧ НА 1 НОЕМВРИ ЗА ДА СЕ САМОУБИЕ НА 2-РИ НОЕМВРИ ;D ДА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :DСЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГО ЗАМАЖАТ СЛУЧАЯ , ЧЕ С ВИКИ СТАНА ГОЛЯМ СКАНДАЛ!А ТАЗИ Е ОТ ФРАНЦИЯ СКАНДАЛА ЩЕ Е 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ!
28
7
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
едно време ние пушехме трева и се оливакме с алкохол. Днесната младеж май се кове още по яко
27
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Българи точили от Германски фондове, франсе убита в БГ, онзи лудия си поискал домашен арест след убийство, въобще цирка е пълен..."... като добавиш и гениалната идея за световното през 2030 поделено между балканските страни, циркът става още по-пълен ... с главен клоун, родом от БанкИ. :)
26
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
доста съмнителна случка,французойка на 23 години да остане сама през нощта и на всичкото отгоре да реши да се беси безпричинно,не бих го приел за чиста монета
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТоА известен е и с Гинка от Парадайс. Тя навремето е пребивала мутри и ги е изхвърляла от заведението.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извратеняци! Тя и Мейзерката се души с нейния, ама...
23
3
 
7
 
! Отговори
То преди 5 години
Ловеч с какво друго да се прочуе или стане известен,независимо,че се намира в Централна Северна България?!?
22
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запознали се по Фейсбук и тя дошла на сгледа. Ама те всички тези из фейсбука са луди, бре! Кой знае на какъв е попаднала?
21
2
 
16
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Взимам сега едно въже и отивам да се самоубия публично в Норвегия на площада в некое закътано провинциално градче.Ей така щот искам са самоубия там а не тук.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Верно бе!Дейвид Карадайн
19
3
 
15
 
! Отговори
Верно бе! преди 5 години
Имаше и един известен артист, когото намериха гол в гардероба и удушен с шнура на пердето в хотелска стая. Не му помня името, ама беше много известен.
18
5
 
11
 
! Отговори
Маркиз дьо Сад преди 5 години
Преди години една 30 годишна какичка, беше сгащила 15 годишния момчурляк на семейство, в което чистела и прислугвала. Намериха я обесена на перилата на стълбите в къщата, а онова малко коп/еленце си беше глътнало езика от страх.
17
8
 
15
 
! Отговори
Маркиз дьо Сад преди 5 години
Защото снощи правих кекс. Ще потулят работата, защото е много лично. Касае се за еротична асфиксия. Предрусали и препили, а после са решили да правят нестандартен секс на нестандартно място, по нестандартен начин. Нишката между смъртта и удоволствието е много тънка при асфиксията.
16
2
 
29
 
! Отговори
д-р Зорге преди 5 години
Абе намирисва нещо тая история. Дошла от Франция с приятеля си (кой е, какъв е? не казват), ходила да пие и после от кеф баш на Общината или квото е там се обесила. Съблекла се, подредила си дрехите, затиснала ги с чистачката на някаква кола и се метнала на кабела. Кога си е харесала кабела не се казва. Така ще е като висят кабеляци отвсякъде.
15
2
 
11
 
! Отговори
сега преди 5 години
във Франция дали ще кажат,ако си беше стояла тук щяше да е жива,както много от вас злобеят,когато някой българин загине в чужбина,казвам го само за да си видите смешния двоен старндарт,но няма да разберете,***