Хванаха 43-годишен, източил 200 л дизел от камион

Извършителят е криминално проявен и многократно осъждан
5 ное 2018 20:52,
9
Хванаха 43-годишен, източил 200 л дизел от камион
Снимка: pixabay.com

43-годишен мъж от Русе е обвинен в кражба на дизелово гориво от резервоара на товарен автомобил, паркиран пред заведение в Поликраище, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Кражбата е извършена на 27 октомври тази година.

В хода на разследването е установено, че от возилото са били откраднати 200 литра гориво.

От проведените действия по разследването криминалистите влезли в дирите на извършителя – криминално проявен и многократно осъждан. На 1 ноември при съвместни действия на служители от РУ – Г. Оряховица и ОДМВР – Русе той е установен и задържан.

Извършени са претърсвания в жилището му, от където са иззети вещи, имащи отношение към извършеното деяние. След доклад на материалите по случая в прокуратурата в петък той е привлечен, като обвиняем.

Наложена му е най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
помислих преди 5 години
да не е от влаковете
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малиии ако така хващаха и тея дето крадът милиони - цена нямаше да имаме!!!И не се пише "извършил множество престъпления", а РЕЦИДИВИСТ. Да познаваме ли от кои е?
7
2
 
6
 
! Отговори
Така е преди 5 години
За кокошка няма прошка.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък по времето на Имбаргото в Югославия,някои хора които днес са дори в Парламента,източиха 200 Влакови композиции от Нефтохима.-....... И кво ??? ...... Мииии ....НИЩО ! 200 литра са 10 туби,с толкова и до Нова Година не можеш да изкараш с нафтовото кюмбе ! Ай бегайте се скрийте някъде.Какво ни занимавате с хора чудещи се как да оцелеят.....За Милиони .....За Кокошка.....!
5
6
 
10
 
! Отговори
акули преди 5 години
източиха милиони не ги хванаха,с дребни риби се хвалят
4
4
 
6
 
! Отговори
ваню хокинг преди 5 години
човека си е набрал малко нафта голяма работа,скоро всички ще сме принудени да крадем гориво кой от къде намери. Много по-виновен е някой дето кара с 100 в населено място-това е убиец и трябва смъртна присъда!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не паднат цените на дизела все повече камиони ще останат с пресъхнали резервоари.
2
2
 
13
 
! Отговори
Мано преди 5 години
Е,най после хванаха най голямият крадец в БГ.200 л. нафта.Милиони откраднаха някои хора,но този е в ареста.Пълен майтап е вече тази наша мила Родина.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А крадливите ченгенца, дето ги снимаха месеци наред как разнасят тубите с горивото което крадат, като котка котенцата си, вече са възстановени на хранилката. Така че този човечец да не се притеснява, ако не друго може да стане полицай, има нужната подготовка.