Лидерът на АзГ: Грешка е да се пренаписва историята

Той разкритикува германското участие на церемонията в Париж
11 ное 2018 22:19,
23
Лидерът на АзГ: Грешка е да се пренаписва историята
Снимка: БТА

Лидерът на крайнодясната "Алтернатива за Германия" Александър Гауланд разкритикува германското участие в церемонията в Париж за 100-годишнината от примирието, което сложи край на Първата световна война, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Още по темата


"Мисля, че е грешка да се пренаписва историята и постфактум да се участва в честването на победата на Съюзниците", каза той за германската телевизия Цет Де Еф.

Гауланд заяви, че Германия е изгубила тази война и че политиките, които са довели до Първата световна война са имали много автори, като отчасти вината е била и на германската "непохватност".

"Не може обаче да сменяме лагерите, да подкрепяме победителите постфактум и да започнем да вървим през Триумфалната арка заедно с г-н Макрон", каза Гауланд, имайки предвид Парижкия форум за мир под домакинството на френския президент Еманюел Макрон, в който участва германската канцлерка Ангела Меркел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
До Додо преди 5 години
Уникат, направо за музей! На етикета ще пише "най-тъъпото двукрако на XXI век". Ако не беше Молоtов да ни защити на Парижката конференция, гръцките граничари щяха да броят филибелийте по улиците. С кръвта на хиляди български юнаци, дали живата си по бойните полета на Югославия и Унгария, нашата страна не бе орязана като тогава, в Ньой! Опитай се да схванеш с ограничените си възможности, какво ни доведе до Ньой, кой ни вкара в Централните сили, кой ни направи съюзници на османците, защо не са
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Калининград е руски! Точка!
16
2
 
6
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
Германците не са били нацисти през 1-та СВ и са можели да победят, особено ако САЩ не са се намесили. Това е щяло да бъде само от полза за БГ и е можело да предотврати 2-а СВ.
15
4
 
3
 
! Отговори
Vive la France преди 5 години
Ха, германски нацисти, лъсна им лицемерието. Елзас и Лоран са френски, Калининград е руски, източна прусия е Полска, свикнахте ли немски лицемери и техните подгласящи васали?
14
12
 
7
 
! Отговори
Додо преди 5 години
И това доживяхме! Президент - фатмaк, *** като гъдулкa, който ходи да празнува Втората Национална Катастрофа на Отечеството, барабар с Ньойския Диктат! Серсемин пълен! Срам за България! Срам! Благодарим ти Бойко, че ни го натресе!
13
4
 
8
 
! Отговори
Брутално честен преди 5 години
Борбата продължава,братя и сестри - поклон пред бойците от вчера! От 10-11-1989 не сме имали толкова Народен митинг - онези отгоре Трябва да помнят че НИЕ им дадохме мандата - НИЕ!! Днес продължаваме!
12
2
 
11
 
! Отговори
Артефакт преди 5 години
Елзас и Лотарингия вече са на Халифата бе,льольо...
11
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АзГ крайни фашисти,да си гледат работата,Меркел и Макарон ще вървят където и когато си искат!
10
16
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Немски ***!Елзасс и Лотарингия са Френски!Точка!
9
5
 
29
 
! Отговори
do 9 преди 5 години
AfD вече е в управлението на някои провинции и има все повече гласували за нея. Това е най-нормалното. Трезвия разум се завръща. То пък голям зор някой да им преведе пари и да заплете интрига. Имакар че рядко ги канят медии, германците гласуват за тях. Ако Меркел продължава с безумията догодина ще са номер 1.
8
1
 
15
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
Ще сме свободни само сме ако единни в Нашите си Вековни Ценности и бъдем честни един към друг - иначе твърдо НЕ
7
39
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днеска по немските новини: Алтернатива за Германия е получила 300000 хиляди евро нелегални дарения през швейцарски сметки, най-вероятно от Кремъл. Започват процедура за разсформироване на партията и всички лидери в затвора. Бързо и ефикасно
6
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и българите загубихме с освобождението ама го празнуваме.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А как ще празнуват падането на Берлин и краят на Втората световна война. Още по-празнично и тържествено. Ще участват на парада на Червения площад.
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старата Ротшилдовица заяви открито, че ако синовете й не са искали, нямало е да има Втора световна война. Но това важи и за Първата.Така че, Гауланд е прав!
3
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние също загубихме тази война, за което бяхме жестоко наказани. Какъв го дири Резиденто там?
2
15
 
37
 
! Отговори
предателство преди 5 години
Напълно прав е хер Гауланд , как така германците да честват заедно с подбудителите на ПСВ , която доведе и до ВСВ !? Това е пълен абсурд и еманация на джендърията , впрочем какво прави там и личния президент на Решетников- Румен Радев , та ние сме най -потърпевши от Ньойския договор подписан в ПАРИЖ !!!
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е дойчото