Полицаи нищят смъртта на домашно куче в Пазарджик

Собственикът му подал сигнал, че питомецът му е умъртвен
16 ное 2018 19:00,
24
Полицаи нищят смъртта на домашно куче в Пазарджик
Снимка: pixabay.com

Полицаи от Пазарджик разследват случай на умишлено причиняване на смърт на куче.

Вчера в полицейското управление бил получен сигнал от 47-годишен мъж от областния град, който съобщил, че неизвестен е причинил смъртта на домашното му куче.

На мястото е извършен оглед, а тялото на животното е откарано за аутопсия от ветеринарен специалист.

По случая се води разследване, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
анонимен4 преди 5 години
1.За да влезе някой в дома ти трябва заповед от прокурор.Такава стъпка се предприема ако кучето е агресивно ,кучето е вързано и с малки кученца и е убито със стрелички.Това е мародерство-вързано куче да го стрелят и убиват.4 Не можеш да разрешаваш личностен спор като убиваш кучето на човек.5 доктор Хизползва служебно положение,приятелство с началника на полицията и познат юрисконсулт. 6 Не може от община да издадат прокурорска заповед и заповедта е устна.7 доктора е от Герб
9
4
 
11
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Важна новина е.Хуманност а на едно общество се познава по отношението им към безпомощни те, хората с увреждания и животните.Първи се вдигнаха майките за да защитят децата си.
8
9
 
5
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Брей, на оня наглец му приеха оставката, и положението се задейства- започнаха разследвания, и то жизнени важни за народът ни! Нима се стигна до такова положение, че убийството( все още не е доказано, така че...), на едно домашно куче е такава важна новина? Подигравка с народа е тази новина! Правят се митинги и протести за един по-добър живот, а то- някой подал жалба, ме му убили кучето??? Е, супер сте журналята в отразяване на действителността в БГ!
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дечицата, които бият котки и замерват кучета с камъни като малки. Стрелят по птици и тормозят животни като цяло обикновено израстват социопатчета, дребни престъпници и друга обществена твар, която само пречи и грози обществото. Да се знае, кой е постъпил така с беззащитно животно, което по никакъв начин не пречи и не заплашва никой е полезно и нужно начинание. Щото някой ден отсреща няма да има куче или котка, а дете, пенсионер или друго беззащитно същество, но от човешкия вид. Това е факт.
6
3
 
6
 
! Отговори
az преди 5 години
Да питат и в интерпол. Може виновникът да е духнал зад граница вече. И поне 30 човека персонал да се занимава, че ние тия данъци за какво ги плащаме.
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До те това е... Нали искате да живеете в нормална държава? Нали искате да има законност? Е, не може да борим престъпността в обществото, а да позволяваме насилие срещу животните! Колкото и да сте учуден/а , двете неща са свързани.
4
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Преди 2 години в СилисТра ветеринарен лекар уби кучето на съседите си защото им имал зъб.Познайте-заповедта беше издадена от общински юрисконсулт устно,влиза се в съседска я двор и вързано куче се умъртвява!Доктора прав,защото работи и в прокуратурата като специалист.Доктор Х.познах те ли се?
3
12
 
16
 
! Отговори
те това е... преди 5 години
те това е най-най-тежкото престъпление в бг за десетилетието!!!!!!!! трябва абсолютно всички полицаи да започнат разследване и да търсят виновника, а целия български народ да е в тридневен траур !!!!!!!!!!!!
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се обадят на FBI да помогнат за това тежко престъпление.
1
12
 
22
 
! Отговори
Мда преди 5 години
С какви глупости ни занимават!А в това време тъмно.ко.жите ни съграждани избиват кажи-речи масово белите....Което явно не е важно за властта.За нея са ценни тия,които я крепят,а не тия дето я издържат чрез данъците си!