Китай: Целувка между мъже – 10 г.затвор!

С 2 г. по-малко получава мъж, насилил 4-годишно момиче
19 ное 2018 20:11, Нели Христова
27
Китай: Целувка между мъже – 10 г.затвор!
Снимка: wuhunews.cn

"Окупация", последния роман на китайската писателка Лиу, й носи повече от 21 хил. долара и се продава в около 7000 копия. Също така я праща и в затвора.

По-добре позната под интернет псевдонима Тйен И е смела авторка в Китай, която си позволява да напише роман, в който са включени няколко гей сцени, включително и описание на сексуален акт.

Това разгневило властите и те я арестували за това, че е пуснала на пазара "неприлични материали", които включвали "перверзни сцени и насилие".

И макар романът да е писан като еротичен, то за китайските власти той е порнография. А порнографията е забранена от закона.

Съдът нарежда Тйен И да прекара 10 години в затвора. Присъда, която разгневява потребителите в социалните мрежи, ала чак месец по-късно, когато информацията се разпространява от медиите. През това време, полицията държи ареста на писателката в тайна.

Но техния гняв е оправдан – властите започват да издирват Лиу чак след като "Окупация" се превръща във феномен в интернет, а присъдата й е по-голяма от  тази, която се дава за по-сериозни престъпления.

През 2013 година, бивш държавен служител е осъден на 8 години затвор за изнасилване на 4-годишно момиченце. А две години повече получава една жена, която просто е развихрила фантазиите си върху няколко страници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари