С меч, брадва, чук... британски бандюги - обирджии. Спира ги българин!

Бандата се опитала да ограби магазин за бижута в Лондон
22 ное 2018 18:43, Нели Христова
66
С меч, брадва, чук... британски бандюги - обирджии. Спира ги българин!
Снимка: Dayli Mail

Шокиращо видео публикува британската медия Daily Mail. На него се вижда как крадци, въоръжени с брадва, саморайски меч и чук се опитват да оберат бижутерски магазин в Лондон, а един от работниците на строежа в съседство се опитва да ги спре.

Оказва се, че смелият мъж е българин на име Петър Димов. Той е на работа, когато крадците се появяват пред магазина с огромен джип "Рейндж Роувър" и се блъскат във витрината на магазина.

Престъпниците слизат от автомобила и започват да налагат дебелото стъкло с брадви, когато Димов се втурва към тях за да предотврати кражбата. Това разсейва крадците, които се втурват към него, а един успява да прониже българина с нож в гърба.
Алармата на магазина е вече задействана, за това мъжете се разбягват, като забравят автомобила си. Това е и една от причината полицията бързо да хване престъпниците, тъй като вътре открива техни дрехи и мобилен телефон.

Димов е оставен да лежи потънал в кръв на улицата, но все пак жив. Откаран е в болница, където по-късно получава белодробна инфекция.

"Все още мога да усетя мястото, където ме наръгаха, когато сядам или лежа. - споделя българинът - Този инцидент ми повлия повече психически, отколкото физически. Голям мъж съм и се справям с болката, но в емоционален аспект съм дълбоко засегнат. Жена ми също е много разстроена от случилото се", споделя още българинът. Инцидентът го е направил по-предпазлив: "Станал съм параноичен. Вечер се пробуждам и проверявам дали съм заключил вратите. Щастливец съм, че въпреки това останах жив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
11
 
! Отговори
koko преди 5 години
*** ! да не помисли за семейството си първо тръгнал на рамбо да се прави, ***
31
6
 
17
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Защо ни занимавате със северно пакистанското островно гето??????Там е третия свят вече!
30
5
 
18
 
! Отговори
звездичката в мрака преди 5 години
Като човеци българите по света не ме изчезнали -както може би много си мислят !!!Навсякъде може да се прочете за геройства от бълг.граждани, човека си е човек където и да е , дали в чужбина, или в БГ. Само че в България един такъв ЧОВЕК ЩЕ ГО ИЗЯДАТ - ЩЕ ГО ОБЕЗКОСТЯТ. Защото мафията е навсякъде - отгоре до долу
29
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много глупава постъпка.Сега сигурно няма да може и да работи заради раната.
28
0
 
9
 
! Отговори
Ще настинат бе, звер преди 5 години
уважава жените, но не ги заюрганява... Пфффф... АХХАХАХ!!!
27
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае какво станало.
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОфИ аз като се завивам с одеяло, как се казва тогава? Заодеялвам се? Заодеялявам се? Задоволявам се? Знам какво е думата "чул", знам какво означава и за какво се ползва. Но "зачулвам", е нещо което само екстремен cеляк би използвал като дума, вместо да каже "завивам" или "покривам".
25
0
 
30
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
"саморайски меч" Много куха лейка си ти *** Христова. Самурайски меч се пише, идва от думата СамУрай.
24
10
 
10
 
! Отговори
Оф преди 5 години
Чул,неграмотнико е покривало за коне или други едри животни!За това се нарича,че турчулята зачулват жените!
23
0
 
7
 
! Отговори
М. преди 5 години
Естествено }|{урналя е дума, неудобна на тукашните неграмотни писачи...
22
0
 
14
 
! Отговори
М. преди 5 години
САМОрай! Удри баце през граматиката, днес *** да си :)
21
3
 
0
 
! Отговори
shits преди 5 години
cvachka na sal po dunava baco si turil rozovite perashki i vyrti duduci na GELA simo roma se napil kato svinq FADROMOVA gotvach MAGAreshki mu raste opashka PYLEn smeh
20
0
 
19
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
Бързо възтановяване на този Юнак. Жив и здрав!
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво? Ще му платят ли сега лечението поне? Или напразно се е правил на голям бабаит?
18
1
 
25
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Дано се оправи момчето и да няма трайни проблеми. Постъпил е малко глупаво, ако беше заради човек в беда щях да го поздравя, но заради магазин с бижута? А и при положение, че вижда, че са десетина човека, и то въоръжени? Ако има пистолет да им пусне по един - може, но с голи ръце?!? При все, че има и жена, а може би и деца. Да ги оставя такива на полицията. Но за мен сега никаква прошка за тия - щом са ранили и човек да гният в пандиза.
17
1
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма какда му бъде обяснено.Помъчил си се нещо да кажеш,но липсата на сиво вещество ти е попречило.
16
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Типичен турски ***"Уважава жените,но ги зачулва!"----Какъв си ти? Страшен cеляк! Какво значи "зачулва"? Каква е тая дума?
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лондон и Париж са най-долнопробните и изпаднали столици, ако човек се абстрахира от лъскавите магазини и историческата архитектура. Всеки ден се колят десетки хора с ножове, има изцяло "мултикултурни квартали" където не стъпва полиция. Този магазин е в западен Лондон, където живее "голямото добрутро" и къщите са по 5-10 милиона, а в източен Лондон живеят почти само такива *** като обирджиите.
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"самОрайски меч"----Само Локо! Само Рай! :)))
13
1
 
18
 
! Отговори
Типичен турски трол преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!