С меч, брадва, чук... британски бандюги - обирджии. Спира ги българин!

Бандата се опитала да ограби магазин за бижута в Лондон
22 ное 2018 18:43, Нели Христова
66
С меч, брадва, чук... британски бандюги - обирджии. Спира ги българин!
Снимка: Dayli Mail

Шокиращо видео публикува британската медия Daily Mail. На него се вижда как крадци, въоръжени с брадва, саморайски меч и чук се опитват да оберат бижутерски магазин в Лондон, а един от работниците на строежа в съседство се опитва да ги спре.

Оказва се, че смелият мъж е българин на име Петър Димов. Той е на работа, когато крадците се появяват пред магазина с огромен джип "Рейндж Роувър" и се блъскат във витрината на магазина.

Престъпниците слизат от автомобила и започват да налагат дебелото стъкло с брадви, когато Димов се втурва към тях за да предотврати кражбата. Това разсейва крадците, които се втурват към него, а един успява да прониже българина с нож в гърба.
Алармата на магазина е вече задействана, за това мъжете се разбягват, като забравят автомобила си. Това е и една от причината полицията бързо да хване престъпниците, тъй като вътре открива техни дрехи и мобилен телефон.

Димов е оставен да лежи потънал в кръв на улицата, но все пак жив. Откаран е в болница, където по-късно получава белодробна инфекция.

"Все още мога да усетя мястото, където ме наръгаха, когато сядам или лежа. - споделя българинът - Този инцидент ми повлия повече психически, отколкото физически. Голям мъж съм и се справям с болката, но в емоционален аспект съм дълбоко засегнат. Жена ми също е много разстроена от случилото се", споделя още българинът. Инцидентът го е направил по-предпазлив: "Станал съм параноичен. Вечер се пробуждам и проверявам дали съм заключил вратите. Щастливец съм, че въпреки това останах жив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
единият е бил сърбин, с този нож в гърба...
11
5
 
1
 
! Отговори
BANKJAS DEATH преди 5 години
bankqnskoto govedo i to tam u londono pri tareza zmei turil edna djihadiska brada vzemal mech podaryk ot vegdata izpushena rashidOFF turil i 1 turban na glavata i obira maaaa poc el den iz londono ta mas kape
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четете внимателно за последните Българи, с уважение към един изчезващ вид, жертвоготовен, но непримирим към неправдата. Днес те са на изчезване дори и на територията, която храни тези им качества, за да дойде време, когато ще бъдат търсени и призовавани като спасители. Но това няма да е скоро, не и преди човечеството да изживее драма от безумието, което причинява с недалновидноста си. И не е нужно да го съжалявате. Този Българин е в хармония със Съвестта си. Другото ще премине.
9
3
 
3
 
! Отговори
Истинският турчин преди 5 години
На голям чистник се изкарва - задникa си с пръсти бърше! :)
8
0
 
11
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Баси куците обирджии:)))Слязоха и колата им тръгна сама...че накрая и я забравиха:)
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смел мъж - респект за постъпката! Иначе, залавянето е поради изоставен мобилен телефон в изхвърлени панталони, но след друг обир на бутиков магазин на YSL по същата улица, осъществен месец по-късно от същата банда.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А това за какво го връзваш с "какъв си" може да е ром знаеш ли те не се броят за б граждани
5
6
 
13
 
! Отговори
Е преди 5 години
Браво на момчето!Герой!А турци,*** и ромули да продължат с писъците!
4
13
 
35
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Глупав българин. Всичко във този магазин е застраховано. Потенциално си е жертвал живота за хартийки които богатия застраховател е щял да даде на богатия собственик на магазина. Бачкай са на строежа шот си ***. От кой зор ще си жертваш живота за едното нищо. Сега психически проблеми, загуба на заплата докат си болен и едно тенкю/грамота за "геройството".
3
1
 
9
 
! Отговори
fake news преди 5 години
огромен джип--------диското не е огромен бе а компакт.огромен ще е събърбан или вече извън актуалност excursion
2
3
 
37
 
! Отговори
Валл преди 5 години
Браво на момчето ! Дано се оправи бързо и преживее по бързо шокът от преживяното . Сега Европа да види , че има и свестни българи не само *** ш&еди
1
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неграмотността вече придобива ужасяващи размери. Браво на автора