Откриха мъртъв в Ливан известен британски радиоводещ

Гавин Форд е бил удушен и ударен по главата
27 ное 2018 22:40,
7
Откриха мъртъв в Ливан известен британски радиоводещ
Снимка: pixabay.com

Известен британски радиоводещ, живеещ от години в Ливан, е бил намерен мъртъв в апартамента си в град Бейт Мери, източно от ливанската столица Бейрут, предаде Асошиейтед прес, като се позова на ливански представител.

Новината за смъртта на Гавин Форд предизвика шок и печал у редовните слушатели на популярното му сутрешно предаване по музикалната станция "Радио едно".

Разстроени почитатели на Форд дадоха воля на чувствата си в социалните мрежи. Шейсет и пет годишният Форд работеше за радиото от 90-те години на миналия век.

Ливанският представител каза, че тялото на радиоводещия е било открито тази сутрин, но отказа да даде подробности за убийството му. Телевизия Ел Би Си съобщи, че журналистът е бил душен и ударен по главата, което е причинило смъртта му. Друг ливански представител потвърди, че Форд е бил удушен и каза, че полицията разпитва съседите му, за да разбере кой го е посещавал в последните дни.

Според страницата му във Фейсбук, която днес беше залята от постове на скърбящи почитатели, вчера Форд е празнувал рождения си ден.

През декември миналата година служителката в британското посолство Ребека Дайкс бе намерена убита край път близо до Бейрут. Предполагаемият й убиец - шофьор от "Юбър" - беше задържан и предстои да бъде съден, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Avicii така си отиде. Защо все в арабския свят?
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е "виновен".
4
3
 
11
 
! Отговори
ВИДОВ ДЕН преди 5 години
ЕДНОПОЛОВА ЛЮБОВ НА 100%
3
3
 
12
 
! Отговори
Килари преди 5 години
Путин има ли алиби?
2
2
 
2
 
! Отговори
луд козар преди 5 години
-1
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Окашогили са го екологично - напълно "органик" по близкоизточно му.