Нелегални афганистанци бродят пеш по... "Марица"

37 мигранти са задържани, половината под 18 г.
30 ное 2018 18:41,
32
Нелегални афганистанци бродят пеш по... "Марица"
Снимка: БТА

Полицаи от Харманли са задържали 37 незаконни мигранти. Групата се движела по локалното платно на АМ "Марица" в района на село Преславец, съобщиха от МВР.

Мъжете, представили се за афганистанци, са били без лични документи и не са могли да удостоверят легално влизане в страната ни.

18 от задържаните лица са под 18-годишна възраст.

По случая е образувано досъдебно производство и работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо, за възрастта си повечето мигранти лъжат. Норвегия, мися, беше въвела експертиза по зъбите, за определяне на възрастта. Виждате ли, било нехуманно да върнеш "25годищните дечица" при майки те им.Афганистанците какво си мислят, че няма да ги върнем в родината им ли? Много са сбъркали пътя към социалното търтейство в Германия. Или са дошли да си взривяват тук? Не са добре дошли!!! Нямаме мечета, а свински крачета.
26
4
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 5 години
Абе, стига сте се тюхкали. Дори тея мизерабъли не са толкова глупави да стоят тук.
25
0
 
16
 
! Отговори
Потресен преди 5 години
И сега какво правим- нова ограда, не става, оня открадна парите! Смениха толкова много митничари-пак ли старата песен на нов глас? После защо хората напускали страната-ами отговорете си сами! Надежда всяка тука оставете!
24
2
 
18
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Ама нали имаме ограда за милиониии, птиче не може да прехвръкне ... А да не говорим за граничари, полицай и други такива органи които ни пазят ден и нощ. Разградено лозе ...
23
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Какво става в тази държава? Какво става с този ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ? ПРЕВЪРНАХА НИ В МАЙКА ТЕРЕЗА ТАЯ МЕРКЕЛ И СВИТАТА И! Трябва ли.Да се изнесе цялото ни население.По границите ни.И само да спре ПРИТОКА НА ИЗСЕЛНИЦИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ ВЕЧЕ? Какво чакаме? Да тръгнат свободно.По улиците ли? И да ни притесняват ПО ДОМОВЕТЕ НИ ? Та едва тогава да проумеят "политиците" ни.Че боричкането ни помежду ни..Дали да влезем в партията на единия или другия.ЩЕ НИ Е НАЙ МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ ТОГАВА! СПИШ БЪЛГАРИНО! СПИШ!
22
2
 
14
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Граничаря спи защото ако ги хване може да го уволнат, ако пък не дай си боже ги удари в затвора.Ама то това е умишлено просто някой има за цел европа да се наводни с бежанци
21
6
 
15
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
....В А'в'ганистан има война вече 15 години. Нормално е хората да бягат...----Не сме им направили българите тази война.Бият се помежду си.И да бягат при своите в Саудитска Арабия,нямат място тук.НАТО да се оттегли от там и да се оставят сами на себе си.Кой оцелее.Писна ми от тези средновековници.Без това се плодят безхаберно и безотговорно.
20
6
 
23
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
Задържаните нелегално нахлули у нас афганистанци трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се доставят в афганистанското посолство в София.Те да имат грижата за своя сметка да ги транспортират обратно в Афганистан.Защо посолствата на тези държави които бълват "мигранти" мълчат като 'утки? Или и те участват в трафика?Мълчанието им води до това заключение-ФАКТ.Не трябва да имаме дипломатически отношения с такива държави.
19
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Авганистан има война вече 15 години. Нормално е хората да бягат.
18
9
 
9
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Ако продължават да нахлуват, ще се окажем! А къде са жените афганистанки!? Те явно са си добре! Освен това на Европа и трябват кочлета, защото европейците минаха под дъгата и станаха джендерюги!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицай проверява полицейски автомобил с бургаска регистрация в района на Харманли!
16
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се присмивайте на нещастните хора. Утре и вие може да се окажите на това диредже.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
- 15 града е навън! Граничара спи пред огнището, талибаните навлизат, а ние коментираме успешно! Бойко ще извади още 100 милиарда от големия си джоб и ще финансира и тези нужди.....
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невъзможно е да прекосиш близкия изток без да си подпомаган още повече, ако си непулнолетен без 1 стотинка това е инвазия и трябва да бъде спряна точка.
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като са без документи, как разбрахте кой откъде е и до кой клас се е образовал? Един такъв, първо се представи за 16-17 годишен и го дадоха на социални грижи в стая за ,,деца"! На следващия ден не му хареса да е отделно от братята си и се писа 27 годишен, и отиде в ареста при тях! Загубена работа!
12
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова всеки в ЕС не приел пакта на ООН с ГКПП-та с другите в ЕС приели пакти иначе не виждам какво ще попречи на главорези от Германия и Швеция приели пакта да плъзнат в Австрия, които не са. Другия вариант преустановяване на тази лудост и връщането към нормалното функциониране на границите.
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майтап няма ама нещата отиват на зле
10
7
 
17
 
! Отговори
Даааааааа преди 5 години
Скоро време май ще има,стани стани юнак,балкански от сън дълбок се събуди
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От де късмет тия да не са платени от ООН и Сорос да идат да влизат нелегално в Русия.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо, разбира се, че са само кочове, т.е. - мъжки пол! Те най много се нуждаят от закрила в Германия. Второ - 18 броя са непълнолетни! Значи, за тях се предвижда не полицейска заповед за арест, а предаване на грижите на госпожичка от ,,Закрила на детето" и тя да се грижи за тях! Трето- през Великата Валерска ограда ли измушиха или довтасаха от ЕС - Гърция?