Божинов не спира да бележи, Етър обаче спря Ботев

"Болярите" спечелиха с 2:1 в среща от Първа лига
3
Божинов не спира да бележи, Етър обаче спря Ботев
Снимка: БТА

Етър победи с 2:1 Ботев Враца като домакин в мач от 18-ия кръг на Първа лига. С победата "болярите" заеха седмото място във временното класиране. Отборът от Велико Търново е с актив от 27 точки, колкото има и шестият Черно море.

Етър изгради преднината си още през първото полувреме. В седмата минута Георги Сърмов изведе Даниел Младенов зад защитата на гостите и крилото се разписа за 1:0, а Венцислав Василев вкара втория гол с глава в 42-та минута.

Великотърновците можеха да водят и с повече до почивката, но секунди преди последния съдийски сигнал Флорент Боджадж не успя да преодолее вратаря Красимир Костов очи в очи.

Валери Божинов пропусна да вкара със задна ножица през първото полувреме, но все пак вкара след почивката. Вторият нападател на врачаните Петър Атанасов изведе Божинов сам срещу Христо Иванов и бившият голмайстор на Ювентус беше точен за Ботев.

Врачаните опитаха да стигнат до равенството, но трябваше да го правят с десет души на терена, защото Венцислав Керчев беше изгонен с червен картон в 52-та минута. Ботев стигна до няколко добри положения, но не вкара, а Костадин Гаджалов дори уцели гредата на собствената си врата в 83-та минута.

Всичко за срещата във Велико Търново четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
4
 
! Отговори
В.Т. преди 5 години
Само Етър !
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Останаха ли още наивни хора да гледат това недоразумение - бг футбол???
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не може да бележи в чуждата врата, да вкарва в своята. Важното е голмайстоеството да не умре.