Фамозна задна ножица съсипа Левски в последната минута

С гол на Будинов Септември взе точка от "сините" за сефте от 1960 г.
9
Фамозна задна ножица съсипа Левски в последната минута
Мирослав Будинов вкара уникален гол във вратата на Левски. Снимка: Булфото

Левски допусна сериозна издънка, след като не успя да победи Септември в мач от 18-ия кръг на Първа лига.

Срещата на националния стадион беше много драматична и завърши 2:2. Точката за отбора на Мариян Христов донесе Мирослав Будинов с фамозен гол със задна ножица в 94-ата минута. Малко преди това символичните домакини бяха останали с 10 души на терена заради втори жълт картон на Фабиано Алвеш.

Преди това Станислав Костов (60) беше открил резултата, а Иван Стоянов (66) изравни. В 80-ата минута Жерсон Кабрал от дузпа отново даде преднина на "сините".

В крайна сметка обаче Септември не се даде на Левски и не загуби от 26-кратния шампион на България за първи път от далечната 1960 г. и за първи път в историята си вкара два гола в един мач на "сините".

В класирането Левски събра 38 точки и се изравни на 2-то място с ЦСКА, който утре приема Лудогорец. Септември събра 11 т., но остава на предпоследната 13-та позиция.

Всичко за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Въпреки всичките усилия на съдията Левски да победи...те пак се издъниха.Гледах от 1-та до последната минута целия мач,такова съдийство не бях виждал досега.Изцяло се свиреше в полза на Левски.С такава игра и с подкрепа на съдиите ли искат шампиони да стават?!Мача беше повторение на първия им мач за първенството с Ч.море.Пак 2:2 и не свирени дузпи за Варненци
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛС как искаха да вземат 3 точки с несъществуваща дузпа....голямо възраждане, както би казал тренера "добро сме играли али добро че не сме пали",.... смях
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и съдията не можа да помогне, подпираше яко геЙренциотсега пак да се готвят за шпалира на делиормана
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
CSKA 1948 може и да не съществува, но ФК Левски пак не може да стане шампион ! Срам и позор за подуенския отбор !!Преди това Ботев Враца ги биха !!
4
2
 
3
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Левски барабар със сини сливи за кмет смятате да си направим маникюр и педикюр в зелено с точки и да ги върже на три етажа с асансьор с паркинг на снимката е имало такива като него стоят нещата са много кухи....
3
13
 
7
 
! Отговори
Поздрави! преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другия мач в събота на левскарчетата ще им трябват поне 2 дузпи и 2 червени картона за противника, за да бият. Направо да подават жалба срещу съдията, че не им помогна достатъчно днес
1
4
 
22
 
! Отговори
Фен на Лудогорец преди 5 години
Вижте ги говедата, бре! С човек повече и тоз път с дадена им дузпа не могат да удържат резултата и да бият Септември като домакини!