19-годишен издъхна след тежко ПТП край Варна

Тийнейджърът изгубил контрол над колата и в... дърво
7 дек 2018 09:37, Нели Христова
12
19-годишен издъхна след тежко ПТП край Варна
Снимка: Pixabay

Младо момче е издъхнало след тежка катастрофа на пътя Добрич – Варна, съобщи "Фокус".

На 6 декември, около 21 часа вечерта, край село Крумово, 19-годишният младеж губи контрол над управлявания от него автомобил "Опел",  излязъл от пътя и се забил в крайпътно дърво.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Точно както преди хиляди години секунда невнимание и мамута те помита... естествен подбор.Стига с тези извинения, природата си знае най-добре.
10
3
 
4
 
! Отговори
ДО 2 преди 5 години
Да не би вие да се смятате за защитен от "еволюцията и естественият подбор"?Това на всеки може да се случи, секунди невнимание и белята е станала. Бог да прости младото момче...
9
6
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Преувеличавате за шофьорските курсове. Никой не е станал добър шофьор само след шофьорски курс. Курсът ти дава възможност да излезеш на пътя и да се научиш да шофираш. Как се шофира зависи от контролът по пътищата, а не от възпитание, манталитет, култура и т.н. както лъже мързеливия КАТ и онези 80% му вярват без да се замислят.
8
2
 
23
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До 4:Прав си за казаното, НО има едно друго нещо, което според мен е по-големия проблем. Няма как на на курсове обучаващия да те научи на възпитание и отговорност. Шофьорчето може да изкара листовките без грешка, може перфектно да познава знаци и т.н... Когато обаче си безотговорен, без възпитание, когато от малък си научен да не зачиташ правила и т.н... нищо не помага. Та проблемът е доста доста по-задълбочен...
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 35 години съм на пътя. За да си водач на МПС най важна е подготовката. Тази подготовка нестава за 20 или 30 часа кормуване. Особено когато кандидата е без никакъв опит.Това всички го знаят но си затварят очите заради Парите. А заради тези пари умира млад народ. Не им ли тежи на съвеста на тези които пускат самоубиици а й убиват напълно невинни хора. Докога парите ще пускат убиици на пътя докога школите ще бълват неподготвени водачи. Парите ли са по важни от човешкият живот и здраве.
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е малко дивите селяни-психари да си намаляват бройката защото е нещо страшно.Горкото дърво. Въобще не ми е жал за тоя наркоман можеше да трупира след челен удар младо семейство с две деца и да остане жив с три години условна.
5
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че е карал с включени животоспасяващи фарове, иначе щеше да загине.
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слаба е подготовката на младите момчета водачи, много слаба.(да не говориме за младите момичета зад волана, това си е направо бедствие). В Германия въведоха специално обучение за жените-шофьорки, не е майтап. То не е така да натиснеш *** и да влизаш в завои като рали-пилот, ама... Много хора си мислят, че автомобила като не е самолет, може да бъде управляван от всеки. Просто не е така. Нали имаше уж закон ли, намерение ли, млад шофер до 2 години да бъде придружаван от опитен водач със стаж.
3
6
 
15
 
! Отговори
Факт преди 5 години
На младежи под 50 годишна възраст, шофьорски книжки не трябва да се дават!
2
9
 
13
 
! Отговори
Azz-ът преди 5 години
Еволюция, естествен подбор...
1
7
 
18
 
! Отговори
доволен селянин преди 5 години
Кат какво прави по въпроса с неправилно пресичащите дървета