Нацисти: Смърт за "расовият предател" принц Хари!

US бандити се заканват на братанската кралска особа
7 дек 2018 13:15, Нели Христова
70
Нацисти: Смърт за "расовият предател" принц Хари!
Снимка: Facebook

Принц Хари поведе кралското семейство към модерните времена като се ожени се за разведена, чернокожа американка. Но макар че почти целият свят му се възхищава, има хора, които не са доволни от избора му на съпруга.

Американска нео-нацистка група обяви, че иска убийството на принц Хари, защото е "расов предател".

Организацията, позната като Sonnenkrieg Division публикува снимка на дюка на Съсекс с опрян пистолет в главата и нарисувана свастика. Надписът под нея гласи: "Ще се видим по-късно расов предателю".

Заплашителни съобщения Хари и Мегън Маркъл получават и от групата Atomwaffen Division, която е разследвана за пет убийства.

В превод от немски, нацисткият клан се казва "атомни оръжия" и почита Адолф Хитлер и серийния убиец Чарълс Менсън. Те също така проповядват нов "универсален ред" по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
М преди 3 години
До АнонименМЕГАН Е ДЯВОЛСКО ИЗЧАДИЕ. ГРОЗНА ТРЪТЛЕСТА ЗЛОБНА И ЗАВИСТЛИВА ЖЕНА. ЧАЯТ КОЙТО ДАВА НА ХАРИ ДА ПИЕ Е ОТ НАРКОТИЧНА БИЛКА И С ТОЗИ ЧАЙ ТЯ ГО ДЪРЖИ ПОД КОНТРОЛ И ТОЙ ПРАВИ ТОВА КОЕТО ТЯ ПОИСКА.
60
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свиквайте, това е бъдещето: смесена раса.А Меган поне е симпатична, усмихната, мила. И кой има право да каже на Хари кого да избере? Дано са щастливи и да имат сили да преодоляват нападките, които ще съпътстват живота им.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПитамКогато е бил създаден Хари, все още не се бяха пръкнали нашенските бизнесмени с тъмно минало. По онова време, в капиталистическите страни биваха пращани само фазанчетата-деца на активни борци, които преди това са завършили външна търговия.Те слушкаха и папкаха. Едва ли такова пе_ре_кен_де се е докопало до Даяна. Такива ги беше страх дори да пръднат, ако предварително не са получили разрешение от службите.
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм поддръжник нито на монархията, нито на нацизма, нито на комунизма.
57
2
 
7
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Не се възхищавам нито на нацистите, нито на този ***. Кралското семейство е имало връзки с нациска Германия и затова е цялата работа.
56
1
 
7
 
! Отговори
Принц преди 5 години
..дреме ми на Кралския...
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма да го убие нито рижия, нито мамуната. Те се подарък от САЩ към Англия, с благодарност за колониализма. Един вид им дават свобода в Кралското семейство за всякакви наследствени продукти, които да подържат шоуто живо.
54
1
 
11
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Чифутля, плашете се от българския нацизъм, защото ще убива без да предупреждава!
53
0
 
25
 
! Отговори
Идея преди 5 години
Хари, за да остане жив, яхва метлата и си сменя фамилията на Потър. А Меган се кръщава Мъгъл.
52
0
 
15
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
А бе тия американци много нагли!Дори и расистите им претендират за световна хегемония и се месят в чужди расови проблеми!Да си гледат чер.ния президент,пълна излагация за тях!Що не го убиха,като много знаят?Много лаят,ама не хапят....
51
6
 
5
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Наследяването на короната в UK е определено докъм 600-но място по родословие.Принц Хари е много напред в класацията-за да стане крал,трябва да умрат само 6 души-кралица Елизабет,принц Чарлз(дотук 100% вероятност и е нормално),принц Уилям и трите му деца(не дай си Боже).
50
11
 
7
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Ама тия нацисти в статията не са ли от неонацистите в Германия??И слагат ли си маски като в куккус клан?? Иначе за Хари бях чела, че не бил син на Чарлз и че Даяна била спала и с някакъв български бизнесмен с тъмно минало, който имал бизнес в Лондон.Ех едва ли Хари е от него, ако беше българин наполовина, щеше да има повече акъл.
49
3
 
6
 
! Отговори
Мария преди 5 години
МАЙТАПА, ЩЕ Е ГОЛЯМ,АКО ПОСТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА НА БРИТАНСКИ ПРЕСТОЛ СЕ ВЪЗКАЧИ ХАРИ, ЛЮБИМЕЦЪТ НА ЕЛИЗАБЕТ.НО МАЙ БРИТАНЦИТЕ ВЕЧЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗАХА НЕПРЕДУБЕДЕНОСТ С ИЗБОРА НА ЛОНДОНСКИЯ КМЕТ.
48
1
 
38
 
! Отговори
име преди 5 години
следващият принц ще се ожени за ... мъж. да бъде в крак с новите времена.
47
1
 
9
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Нелиииии, ти журналист ли си?А грамотна ли си?
46
1
 
15
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
" ....... БРАТАНСКАТА кралска особа ....."Все повече су*льо и пу*льо, едва завършили университета с 3=, се пънат да се минат за ***!Боже господи!?!?!?
45
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се и учудвам, че е взел черничко кафе. Ако тръгнеш да се разхождаш из Лондон в един момент виждаш само такива почерняли, паднали от палмите и излезнали от пустините.
44
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така става, когато човек мисли не с горната, а с долната си глава. Половите сношения можеше да ги прави и с някоя бялокожа хубавица, за едно хубаво потекло. Сега развали всичко тоа кеуеш.
43
1
 
11
 
! Отговори
Men преди 5 години
Абе ***,така ли се пише "Чарълс"?????
42
2
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Брях, тия лудетини да не вземат да очистят и наш Гришо, че и неговата Никол е такава...