Три деца пострадаха в катастрофа между училищен автобус и кола

Няма опасност за живота им, инцидентът е край Долно Камарци
7 дек 2018 19:15, Анисия Иванова
2
Три деца пострадаха в катастрофа между училищен автобус и кола
Архив: БТА

Три деца пострадаха в тежка катастрофа между училищен автобус и лека кола. Инцидентът е станал край Долно Камарци. Сигналът е подаден в 17.40 часа. На място са изпратени линейки от Пирдоп и Елин Пелин. Това съобщи за Нова телевизия говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Според медията две от децата се транспортират към "Пирогов". Пострадалите са на 16, 13 и 12 години. 12-годишното дете се преглежда в линейка на мястото на катастрофата. Децата са с травми на главата, но няма опасност за живота им.

По първоначална информация лек автомобил отнел предимството на автобуса, в който са пътували шест деца.

 

Сигналът за пътния инцидент в центъра Долно Камарци е подаден малко преди 18 часа, съобщиха по-късно от полицията. По първоначални данни микробус, превозващ шест деца, на възраст между 12 – 18 години бил ударен в задната гума от лек автомобил.

Към мястото веднага са изпратени екипи на полиция и Бърза помощ. Според полицията няма сериозно пострадали при инцидента, едно дете е транспортирано в болница за рутинен преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв автобус ви гони бе? Виден представител на бойковия електорат, е влязъл в насрещното и ожулил един ван 6+1 места, в който са се возили деца след мач. А ако някой директор краде пари, може на документи колата да е двуетажен автобус, със застраховка за въздухоплавателно средство.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Автобусът добре ли е?