Украински изтребител се разби, загина пилотът

Инцидентът е станал при рутинен полет в северната Житомирска област
15 дек 2018 18:47,
125
Украински изтребител се разби, загина пилотът
Снимка: Архив, Reuters

Изтребител "Су-27" се разби днес при опит за кацане в база в Украйна, при което загина пилотът, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, като се позоваха на армията.

"Обстоятелствата и причините за инцидента се разследват", заявиха украинските въоръжени сили.

Според армията самолетът се е разбил при рутинен полет в северната Житомирска област.

Изтребителите "Су-27" са проектирани от Съветския съюз и продължават да се произвеждат от Русия. Те имат един или двама пилоти в зависимост от модела. Засега не е ясно какъв модел е бил разбилият се самолет.

Украйна загуби двуместен "Су-27" при учения със САЩ през октомври. Тогава загинаха двамата пилоти - украинец и американец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пич , за полета с миг 29 може и ти да полетиш ,ако има 12-13 000 долара да си платиш за това удоволствие. Това си е като атракцион на почивка . Има различни програми. Полет на 17 000 метра , акробатика или комбинирано
51
2
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тия сами се изтепаха,па ако ги подпукат братушките ....
50
23
 
3
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Хааааааааааахахахахахах!! Дева и долните ви руски пропагндажии!! Абе хора, влезте в тубата!! Влезте и гледайте! гледайте и се смейте на хилядите клипове на руската пропаганда! Какво ли няма там! Абе как смешника "Миг -29 излита в стратосферата", как ф-22 са се "разбягали от су-57" който още не е произведен, как Су-35/четвърто поколение елементарник/ е "властелина на небето, как сирийците "са свалили ф-35" -нещо което никога не се случвало........ Долна руска пропаганда! Бляккккккк!!
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е виновен.Айде нови санкции за Русия.
48
2
 
21
 
! Отговори
V преди 5 години
Нямат части .Руснаците не им дават ,а те пък не си разработиха техен. Онез от антонов що не направят нов самолет за армията ? Или поне двигател
47
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много падат тези щайги, бе.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според сайта на Сухой последния произведен Су 27 е през 1994 демек на 24 години а средната възраст на самолетите Су 27 в руската армия е 38 години
45
0
 
12
 
! Отговори
абе преди 5 години
във всяка система има заложена системна грешка/и/, след като през един елементарен телефо знаят всичко за нас,навсякъде то ..всяко сложно съоръжение може да бъде контролирано.Особено при самолетите,ако например някой бъде откраднат,или при други обстоятелства.Така,че паданията и катастрофите освен от неумение или неизпразвност , могат да бъдат нарочни.Разбира се- не съм фен на конспирациите,но мн често стават бели с Хохлите! И няма да са последни за жалост на загиналите момчета.
44
1
 
14
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Кой е виновен ? Утре да не излизе, че загиналия бил от български произход
43
16
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нали за това ние искаме Ф 16...
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Украински изтребител се разби, загина пилотът"---Заглавието не е политкоректно!!Изтребителят трябваше да е руски и да са загинали двама пилоти! :):)
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те повечето са лаборатории за тестване на отделните системи 4 или 5 са пълнофункциониращи самолети
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 42. 11са ако бройш и двата не лятяшти технически макета за тестване на различми устройства
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези самолети са на 40 години най малко. Американските няма да издържат и половината от тези години. Порошенко е виновен не го интересува живота на неговите военни. Тези самолети е трябвало да бъдат спрети отдавна за полети просто защото са стари. Това не е оправдание да се купуват Задължително Американски самолети. ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НЯМА ОБЩО С ДЕМОКРАЦИЯ, ПРАВА, СВОБОДА
38
2
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Прототипите са 11 .От следващата година влиза в масово производство. Прототипите на двигатели са 5 . Основно изискване за тях е свръхзвукова скорост без форсаж и отклоняем вектор на тягата.
37
18
 
6
 
! Отговори
Слава на Украйна! преди 5 години
Доказателство, че е време да сменят руските брaкми, които излагат на опасност военнослужещите! Същото трябва да стори и България! Тези тaралясници са на врага и са за скрaп! Да ги продават на Индия и да купят американски!
36
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казват ви че и в момента се пройзвеждат , така че е малко вероятно да е 40-годишен.
35
2
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Прототипите са 11 .От следващата година влиза в масово производство. Прототипите на двигатели са 5 . Основно изискване за тях е свръхзвукова скорост без форсаж и отклонвем сектор на тягата.
34
3
 
4
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
До до bad company"Първите 12 бройки бяха поръчани от руското министерство на отбраната през септември тази година""Прототипите бяха 10, а моделът вече е на въоръжение в руското ВВС. Както казах спешно трябва да си обновиш информацията."Та кое е истината др, Тролчев ???? Хахахахахах!
33
4
 
12
 
! Отговори
Крим е Русия преди 5 години
Забравих те ли как усраинците се изпотрепаха с едни британски БТР-и?А, че всеки ден разминират с телата си?Да не мислите, че с тия гладки мозъци хохлите няма да се изпотреоят и с американските дараци- дето искат на нас да пробутат??