Захари, който прегази полицай в София – дилър

23-годишният бе заловен снощи след като се укрива денонощие
18 дек 2018 07:20, Александър Попов
34
Захари, който прегази полицай в София – дилър

Захари Чернев, който блъсна и рани тежко полицай в събота вечерта, е криминално проявен и многократно задържан за разпространение на наркотици, съобщиха от МВР. 23-годишният мъж, който се укриваше повече от денонощие, бе арестуван снощи.

Дилърът има и регистрация в полицията.

Колата му била открита изоставена в Студентския град.

Още по темата

"В автомобила са намерени брадви, секири, мачете и други приспособления", съобщи шефът на "Криминална полиция" в СДВР Ангел Бадънков пред Нова тв.

Инцидентът стана в събота вечерта, когато автомобилът бил спрян за проверка от специализираните полицейски сили около 23:15 часа на столичния бул. "Александър Малинов". Преди това Чернев на няколко пъти не бил спрял на полицейски разпореждания. Първоначално Захари Чернев симулирал с маневра, че ще спре, но после рязко тръгнал, ударил паркиран автомобил, след което блъснал и един от полицаите.

Той е със счупен крак, таз, седем ребра и увреден бял дроб.

"В събота вечерта беше извършено прегазване на един от служителите на СДВР. Той в момента е в болница в тежко състояние, но няма опасност за живота му. Предстоят му операции, създали сме акция за кръводаряване. Разговарях вчера с него, той се държи добре, мъжко момче е и всички се надяваме, че ще се оправи. Още през нощта беше установен извършителят на това деяние. Към момента той е задържан в село, близо до София", каза още ст. комисар Иванов и посочи, че е задържано и лицето, което му е помагало да се укрие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много знаете да пишете, коментирайки неверни слова, изказани от хора, които дори не са в час със случващото се! Що се отнася до медийния интерес се замислете.. Жив и здрав да е човека и дано се оправи бързо! Ама тия гладни и жадни репортери... още толкова глад и жажда да ви е!
22
2
 
10
 
! Отговори
Коки преди 5 години
От тиквените дилъри е и нищо няма да му направят. Ще забуксува бизнеса, няма как.
21
9
 
15
 
! Отговори
NS преди 5 години
Един престъпник прегазил друг престъпник, къде е новината? И запомнете в България все още са на ниво милиционери, полиция няма!
20
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 год затвор. Няма какво да го бавите.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааа, щом е така да не даваме мнения! Инцидентът е бизнес спор между партньори.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Анонименпреди 3 минути 2 0Има ли престъпник в бг който да не е на свобода или под домашен арест в ресторантите ?Вече това е въпроса...Да. Иванчева
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли престъпник в бг който да не е на свобода или под домашен арест в ресторантите ?Вече това е въпроса...
16
2
 
11
 
! Отговори
Г-н Румен Радев преди 5 години
Премиер!!!
15
4
 
33
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Множество присъди и криминални регистрации, а е на вън и продава дрогата на краля от Банкя. Важното е Иванчева да е окована като Чикатило, за да не убие някой. Сега разбрахте ли, че единствената вина на кметицата е , че не иска да краде с герберугите, иначе да си живее в палат 300 квадрата в някой баровски квартал. Искате Шенген , ще го видите през крив макарон. Вицето ви продава фалшиви паспорти, асфалтират при 20 см сняг, и още и още.
14
3
 
18
 
! Отговори
Пишете го ... преди 5 години
...безследно изчезнал както 1 време изчезваха към Белене. 1 утайкъ по-малко
13
9
 
27
 
! Отговори
. преди 5 години
По времето на др. Тодор Живков този *** щеше да излезе от следствения арест труден за рисуване. За съжаление, днес полицията освен да го гледа тъжно и състрадателно друго нищо не може да му направи, защото всички организации за правата на човека ще ревнат за полицейско насилие и никой няма да застане зад гърба на полицаите. Тъжно.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брадви и секири.
11
3
 
12
 
! Отговори
Бой ... преди 5 години
...докато спре да мърда
10
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво са ви виновни дилърите,че децата ви искат да се забавляват?Не са алкохолици като вас,не им се рита топка не им се друса чалга.Само тва може да предложите.Разплакани семейства?Ми като си колите и биете жените така ще е.
9
5
 
23
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 5 години
До АнонименНееее той не е виновен, виновни са:политиците които покровителстват вноса, производството и разпространението на наркотици. виновни са съдиите и прокурорите които пускат на свобода очевидни престъпници. колко дела за наркотици стигат с осъдителни присъди ? Всички са невинни тази *** също. какво очаквате ...
8
3
 
16
 
! Отговори
Счупете го... преди 5 години
...от бой в ареста. И без това ще го пуснете след 2 месеца
7
5
 
17
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Момчето е готово за полицай, направо да му дават униформа! Освен това няма проблем с назначаването му, може много пъти да е хващан, ама няма присъда. Само е регистриран в статистическото бюро МВР.
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т.е. този Захари е от най-презряната пасмина от обществото, които зарибяват и разхвърлят на децата наркотици. Колко ли семейства е разплакал само Господ знае, а сега за малко не убива и работещ данъкоплатец. Този е просто един враг на държавата и обществото. В Китай щеше да е отдавна мъртъв.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОмонименАми, да ти кажа, полицията си има свои начини да обезвреди някого и без посочените от теб институции, стига да иска.
4
0
 
38
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Захари /колко интимно/ бил дилър.Ама те какво очакваха ,да е доктор по астрофизика.Все пак да си дилър е една пристижна професия в определени среди в нашата територия.Я колко по-не пристижно е да да си краен потребител.Дилър,това звучи гордо,докато научен сътрудник,звучи подигравателно.Не случайно,незабравимия интелектуален колос Симеон Дянков се гавреше с "феодалните старци".Като се види когнитивното ниво на министъра на финансите,то човек можеда си направи извод за територията България