Маскирани нападнаха Фики: Не съм бандит, никому нищо не съм направил!

Певецът и съпругата му отивали на кино
21 дек 2018 18:50, Красимир Ангелов
37
Маскирани нападнаха Фики: Не съм бандит, никому нищо не съм направил!

Маскирани нападнаха попфолк звездата Фики Стораро на метри от дома му,

Неприятният инцидент е станал вчера към 18 часа, когато Фики и съпругата му излизат от вкъщи, за да отидат на кино. В непосредствена близост до дома им автомобил пресича пътя им, а от колата излизат двама маскирани мъже, които започват да блъскат по прозореца на изпълнителя.

Първоначално певецът си помислил, че някой се шегува с него. Слязъл от колата и попитал: "Момчета, проблем ли има?" Тогава нападателите го хващат от двете страни и започват да го бутат, съобщиха от екипа на сина на Тони Стораро.

Певецът успява да отбие нападките им в самозащита, при което единият нападател пада на земята. В крайна сметка агресорите се разбягват, качват се на колата и тръгват.

Самият певец е подал жалба срещу нападателите в Шесто РПУ. Той не е видял лицата им, заради маските, но отбелязва, че автомобилът им е Audi комби, със софийска регистрация.

Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

"Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други. Благодаря на полицаите от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат намерени бързо и да получат съответното наказания", заяви певецът след случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
1
 
! Отговори
Аз обичам чалгата преди 5 години
Обичам да пея чалга. Кефи ме. Вие сте расисти. Чалгата е за алкохолици като мен. Хаусът , рапът и там технотата са за наркоманите и надрусалите се. Аз обичам чалгата защото това е музика която те събира и се веселиш.
28
0
 
13
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Фики е толкова турчин колкото аз съм японец. Чист индиец е...
27
0
 
9
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Описанието на "агресорите" и как са бутали и блъскали "изпълнителя" Фики ме разсмяха от сърце . Правилно си си помислил певецо . Шегували са се с тебе .
26
0
 
8
 
! Отговори
голямата работа преди 5 години
...съобщиха от екипа на сина на Тони Стораро...тссс, пфююю, ппфюююСинът на Тони имал екип, та те съобщили. Това като прес аташетата на екипа на големия началник
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От техните са,друг кой ще посмее да навлезе в Махалата.Те са там едни мешарета,едни големци.няма кой друг.,,Тяхна си'' работа,както е казал народа.
24
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мангусурата тръгнал да гледа индийски екшън, на излизане платил на двама измислени герои уж с маски да го уж нападнат , а после уж се разтичали , а на края уж не видял номера, ама пуснал жалба срещу халюцинациите от шмъркането на пудра захар .
23
1
 
16
 
! Отговори
Дарвин философ преди 5 години
Некви на хероин нападнали некав на амфети и станало новина....
22
2
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
ЗАЩО КАТО ЧУЯ ТУРЧИН И РОМУЛЕЦ СЕ ОТВРЪЩАВАМ?ДАЛИ НЕ СЪМ РАСИСТ?И ДАЛИ НЯМАМ ПЪЛНО ОСНОВАНИЕ ДА МЕ Е ГНУС?ТИЯ ХОРА ЖИВЕЯТ СРЕД НАС ,ИЗПОЛЗВАТ НИ И НИ МРАЗЯТ.ЗАЩО АЗ ДА НЕ ИМ КАЖА В МУЦУНИТЕ КАКВО СА И КАКВО МИСЛИМЕ ЗА ТЯХ?ПОСЛЕДНИЯ ИМ ПРИНОС СЛЕД КЮЧЕКА Е ЧАЛГАТА,НАРКОТИЦИТЕ .АБЕ ГНУС.
21
1
 
22
 
! Отговори
Ебассси преди 5 години
Маскирани бандити които искат да ги пребият но любезно "блъскат" по стъклото на колата вместо да го натрошат . Готови били да бият , но учтиво са го оставили да излезе преди да започнат "побоя" . Имайки предвид десетки други подобни случаи биячите винаги носят я бухалки , я винкел или други подръчни средства - тия са отишли като на разходка - с нищо. И ЯВНО са били някакви новаци без опит щото са позволили да ги нашамари един фолк певец . А може самия Фики да си ги е поръчал . Ебасссси .
20
6
 
5
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
В САЩ НЕ.КЪР ЗА ПРЕЗИДЕНТ СИ ИЗБРАХА,А В БГ ВСЕ ОЩЕ -ТОЗ ТАКЪВ,ОНЗИ ТАКЪВ.....СЪЩОТО ГОВОРИТЕ И ЗА СТОИЧКОВ,БАЛЪКОВ,ЛЕЧКОВ,ИВАН КОСТОВ.....ЗАЩО ДЕЛИТЕ ХОРАТА
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И почвам да бегам,бате! (Ако имам крака)
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са били оперни певци или цигулари, които не харесват чалга и не са си получили коледните.. решили са да си го изкарат на Фики..
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фъки му налетели двама но избягали защо ли.Дали не е защото мяза на мутра от Слънчев бряг.Или защото прилича на сицилиански мафиот кой ли знае не мога и аз да си обясня.
16
20
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
А БЕ МУХЛЬОВЦИ ЗАВИСТЛИВИ,АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО ДОБРО МОМЧЕ Е ФИКИ.....НИКАК ДАЖЕ НЕ Е ГОРДЕЛИВ.....
15
2
 
21
 
! Отговори
Не си бандит преди 5 години
Ама си чалгата, което е по-лошо. Ако чуя децата си да слушат чалга ще се обеся.
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фики набил двама. Колко ли им е платил за да го нападнат...
13
3
 
26
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Ми виновен е че е със сини венци и *** кръв.И убива децата ни с тежка ромска чалга.А после една крачка до дрогата
12
1
 
35
 
! Отговори
Рекламен агент преди 5 години
Ефтина реклама
11
2
 
42
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
Ако бяха бандити щеше да е пребит или убит от бой !
10
7
 
30
 
! Отговори
ХОХОХО... преди 5 години
Нищо лошо не съм направил...Дразниш бе,чалгарче - ти не си Музика,ти си Чалга...Аман от вас и скапаният ви начин на живот - омръзнахте МУ - не проумя ли?!