Крадец обра магазин без да подозира, че го снимат

Полицията пусна снимка, за да търси съдействие
12
Крадец обра магазин без да подозира, че го снимат
Снимка: МВР

Варненската полиция търси съдействие от свидетели, за да може да идентифицира крадец, задигнал 500 лева оборотни пари от магазин за хранителни стоки. Случаят е от 23 ноември. Тогава около 20.35 часа апашът обрал магазина.

Крадецът е на възраст около 24 години, висок е около 165 см., със слабо телосложение.

Бил е облечен с шушлеково яке, сив анорак, черна долница на анцуг и тъмни маратонки с три бели ленти отстрани.

Мъжът е имал съучастник, който минути преди това влиза в магазина и пазарува.

Той е облечен със зелено яке, носи шапка на главата, обут е със сиви обувки и носи раница. На видеото се вижда как младежът заплашва продавачката с пистолет.

В края на клипа се вижда как друг човек внезапно изскача зад касата и прогонва мъжа с пистолета.

Полицията призовава всеки, който има информация по случая да се обади на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я го знам, бе ,този е от Перник, но живее във Варна. Това си му е сватбения костюм от Адидас...Иначе е много свестен наркоман, сега явно се е предозирал малко! На плюцията не си струва да се обаждаш, само ще те баламосват- от къде се обаждаш, кой се обаждаш, защо се обаждаш, кога се обажда'(демек сега ядем), не може ли да почака, елате утре и тем подобни!
8
2
 
2
 
! Отговори
Кой? бай Благой! преди 5 години
Черна ДОЛНИЦА на анцунг.Ще умра от смях.Казва се ДОЛНИЩЕ на анцунг.Ми мри! Или все още умната ти главЪ не може да асимилира написаното!?
7
1
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Да, да и да го знам кой е, няма да кажа на милюцаите. Ще ме разказват напред назад, все едно аз ще се пенсионирам на младини с двадесет незаслужени заплати награда. Да си го търсят и без това се драпат по цял ден и въртят синджира.Като гледам колко плюсове са ти наслагали на този коментар, веднага ми става ясно, защо държавата е в това състояние.Липсва каквато и да е обществена отговорност. Българина мутира в животно-подобно същество мислещо само и единствено за г....ът си.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От БХК да защитят правото на подопечния си на не бъде сниман!
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черна ДОЛНИЦА на анцунг.Ще умра от смях.Казва се ДОЛНИЩЕ на анцунг.Ама явно не и в селото на Ка мел чето.
4
2
 
15
 
! Отговори
Марин преди 5 години
Като му гледам качулката въобще не е подозирал, че в магазина има видеонаблюдение. А снощи ми стана много смешно, когато по новините казаха да се обадим в полицията, ако някой разпознава тази качулка.
3
4
 
22
 
! Отговори
Ами... преди 5 години
Хващането е лесната част. Събирането на годни доказателства за осъждането и вкарването на пфестъпниците в затвора е слабото място на родната полюция.
2
4
 
6
 
! Отговори
Horacio преди 5 години
Няма ли база данни, нали всички имаме снимки в полицията, там са и пръстовите отпечатъци...
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, да и да го знам кой е, няма да кажа на милюцаите. Ще ме разказват напред назад, все едно аз ще се пенсионирам на младини с двадесет незаслужени заплати награда. Да си го търсят и без това се драпат по цял ден и въртят синджира.